Svadba 13.8.2011
@h.a.i.n.y noooo, uz sa to zacina nejak rychlejsie blizit
a ja stale uvazujem, co este treba vybavit
potom pridem na to, ze to sa mi nechce, tamto ma este cas a ideme dalej
13. mar 2011- Sponzor fóra
@angieska No ja mam pocit ze mam so vsetkym cas
Ved nemame dokopy este nic. Iba tie zakladne veci co sme mali uz minuleho roku. Tiez to stale odkladam.
13. mar 2011@h.a.i.n.y tak som rada, ze nie som sama
ale sak...cas mame naozaj
len potom sa nam vsetko nakopi a nebudeme vediet, co skor
13. mar 2011@angieska vybavili ste matriuku? my sme boli vo februari a tam nam povedali,ze mame prist najskor 3 mesiace pred svadbou...
13. mar 2011@lola.lombardiova ano, mame to vybavene, vobec sa netvarili, zeby sme mali prist inokedy, bez problemov s nami vypisala pani tlacivo (teda doplnila, co sme my doma nevedeli vyplnit)
13. mar 2011@lola.lombardiova a odkial si?
13. mar 2011@angieska od humenneho
13. mar 2011@lola.lombardiova humenne je take divne? ved pockas a pojdes 3 mesiace pred, ked maju problem, ale divim sa, lebo aj skor uz boli... asi to od mesta zalezi...
13. mar 2011@stelastankova no je nas dost
len nie sme asi take ukecane ako nevesty s inymi datumami
13. mar 2011- Sponzor fóra
@lola.lombardiova aj to je moznost
aj ked niekedy nezaskodi vymienat skusenosti
15. mar 2011@evek vitaj, zacina sa nas tu zberat uz teda dost
16. mar 2011@leniora u nas to bolo jednoduche...prvy termin bol 29.10, na ktory sme uz mali rezervovanu salu a ked sme sa po mesiaci rozhodli, ze sa vezmeme v lete, v sale mali jediny volny termin, takze to bolo jasne
21. mar 2011@leniora my sme chceli povodne 27.8. lebo v pondelok 29.8. je statny sviatok. lenze kameraman,ktoreho sme velmi chceli uz bol zadany v tomto termine a 20.8. uz nemali volne miesto v sale,kde chceme mat svadbu.tak ostal datum 13.8.
26. mar 2011@lola.lombardiova o chvilu to bude dvojciferne cislo, potom jednociferne a potom to bude uz len rast....ale dni po svadbe
26. mar 2011@angieska veru,uzime si to teraz
27. mar 2011jej som rada ze vas tu ponaly pribuda s rovnakym datumom.
ako vam pokracuju pripravy.mate uz vsetko.uz sa nam to krati tesite sa?lebo ja velmi
4. apr 2011
Nenašli ste čo ste hľadali?
Bude mi potešením zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
@lola.lombardiova Ahoj. Odkial si?