@h.a.i.n.y noooo, uz sa to zacina nejak rychlejsie blizit :-) a ja stale uvazujem, co este treba vybavit :D potom pridem na to, ze to sa mi nechce, tamto ma este cas a ideme dalej :-)
@angieska No ja mam pocit ze mam so vsetkym cas :-| Ved nemame dokopy este nic. Iba tie zakladne veci co sme mali uz minuleho roku. Tiez to stale odkladam.
@lola.lombardiova ano, mame to vybavene, vobec sa netvarili, zeby sme mali prist inokedy, bez problemov s nami vypisala pani tlacivo (teda doplnila, co sme my doma nevedeli vyplnit)
@lola.lombardiova humenne je take divne? ved pockas a pojdes 3 mesiace pred, ked maju problem, ale divim sa, lebo aj skor uz boli... asi to od mesta zalezi...
aj my mame 13.8.2011 svadbu, kedze iny termin nebol volny :-))) a je to lepsie lebo keby som mala cakat do 27.8.2011 ako sme planovali tak sa asi zblaznim lebo uz vacsiu cast mame :-)
@leniora u nas to bolo jednoduche...prvy termin bol 29.10, na ktory sme uz mali rezervovanu salu a ked sme sa po mesiaci rozhodli, ze sa vezmeme v lete, v sale mali jediny volny termin, takze to bolo jasne :-D
@leniora my sme chceli povodne 27.8. lebo v pondelok 29.8. je statny sviatok. lenze kameraman,ktoreho sme velmi chceli uz bol zadany v tomto termine a 20.8. uz nemali volne miesto v sale,kde chceme mat svadbu.tak ostal datum 13.8.
ahojte. my sme mali svadbu 13.8.2010 takže my budeme vtedy oslavovať už rok. chcem vám len popriať veľa šťastia a nech vám vyjde tento deň podľa vašich predstáv