@gulocka85 Ahoj gulocka, a kde v Uk si ak smiem vediet?? Ja som tiez v uk, moc sa toho vybavovat veru neda,ale v januari ideme domov na dovolenku, tak budeme obehovat :o))
@gulocka85 Ahojky, aj my sme v Uk presne v Crawley pri Gatwicku, tiez nam vybavovanie stoji, ale v januari ideme domov, tak budeme vybavovat a behat a tak... saty som tiez este neskusala, ale tiez rozmyslam ze si objednam cez internet, len mam obavy aka bude kvalita atd... ale najskor si vyskam tie saty ktore sa mi pacia a uvdime co mi pristane a tak,, no mam z toho troska stresy, kedze sme v zahranici, ale urcite vsetko bude ok,.sa troska ukludnujem :o)
@lucinka549 Koho myslis tym kazdy aby ich nevidel? :-) Mna vysli na 380 €. A teba? Ja som bola vo vsetkych salonoch u nas ale nikde som si nevedela vybrat iba v tom salone Jasmin.
no ja mam lacnejsie este aj s vianocnou zlavou nechcela som ist do jasminu lebo oni su prilis drahy, a zbytocne tolko penazi vyhodit za take iste saty ktore maju aj inde.kadernicku uz mam kamosku ktora stale mi robi ucesy na akcie a aj kozmeticku mam. neviem ti poradit pretoze ja chodim stale ku tej istej kadernicke a ku kozmeticke malo pretoze to vobec nepotrebujem.
@lucinka549 Ja viem kolko si dala ty za satky lebo ja som si presla vsetky salony v meste. Takze viem ceny kde a ako :-) A ano mas pravdu ze salon Jasmin je drahy ale nemas pravdu s tym ze take iste saty najdes aj inde. Ano najdes ale najblizsie v Kosiciach. Lebo znacka LaSposa a ine su najblizsie tam. Ja som bola tiez skusat v salone Karin ale nepacili sa mi tam ziadne. Skor este salon Miriam. Bola si aj tam? Ona tam mala krasne satky a vyzerali ako nove. A tiez za cenu ako v salone Karin. A co sa tyka ceny tak ja som tiez povodne nechcela dat tolko penazi za pozicanie ale ako vravim presla som vsetky salony a vybrala som si jedine tam a som velmi spokojna lebo uz som sa bala ze si nic nevyberiem.
A tie tvoje kamosky oni maju kadernictvo a kozmetiku v SNV?
@h.a.i.n.y no neviem kedy si bola v karin ale maju uplne nove saty a este aj budu mat nove na buduci tyzden ktore si pojdem este vyskusat ja som si vybrala st.patrick, tie saty co som si vybrala maju ich tam ani nie 2 tyzdne
@lucinka549 Ja som tam bola presne 8.12. lebo vtedy som si vybrala aj ja svoje :-) A ja viem tak ze v tom salone ma kolekciu iba Sposa Toscana. Lebo bola som tam aj v auguste a tiez mi stale hovorila iba o Spose.
ahojte,aj ja sa pridavam k nevestam,ktore budumat svadbu 13.8. 2011. mame uz salu, kameramana,fotografa, dj-a a kostol. Ja uz mam kupene saty a topanky.
@lucinka549 No mam taky pocit že som trosku pozadu oproti ostatným nevesticakm :) Mame kostol a miestnost :D Kameramana este riesm ale tak do týždna by som chcela vybavit..a fotografa tež riesim snažim sa este hladat ci nahodou nieco lepsie nenajdem (co pravdeodone budem mat) . Saty a iné veci su este v nedohladne..myslis že už je cas na skusanie siat ? Ja som to tak nechavala na april maj...aj zvysok ..
@mimssss my uz skoro vsetko mame lebo kazdy si vsetko dopredu objednava a ked chcem mat to najlepsie tak musime skor. saty uz mam a uz mala objednavky na september takze mala by si sa poponahlat
@lucinka549 ochh ..:/ tak to si ma nepotesila..ale hadam vsetko stihneme :) a saty sisi poziciavala zo salonu? Ja rozmyslam aj nad ukrajinou (pozriet sa tam aspon, za skusku nic nedam) a ked nie tak potom asi pozicovna..rozmyslala som aj nad inernetom..ale zatrhla som to :D Inac ty si z Košic?
ahojte baby... Tak isto sme si vybrali tento datum... 13tka ma stretala cely zivot zatial tak som si ju nemohla nechat ujst v tento nas den D. V kazdom prípade, posledne mesiace nerobim takmer nic ine len listujem vo webe, hladam vsetko mozne aj nemozne, uz som si bola skusat aj saty :) a tesim sa na tento vikend na vystavu v Carltone, potom v Inchebe... cele to tam presacujem :) hehe... Mame vybavenu hostinu, ale este nie sobas.. nakolko nechceme svadbu ani v kostole ani na matrike.. :( tak to mame trosku tazsie.. A chceme to na Zamku vo sv. Antone. Nieste tu niekto z BS?
@mimssss ja si tiez myslim ze na saty je este priskoro .ja sa tiez chystam tak v aprili na ukrajinu a ked sa mi tam nic nebude pacit tak vtedy pojdem do pozicovne.ale ja viem ze na ukrajine si nieco vyberiem lebo som tam bola cez leto a mali tam velky vyber a boli prekrasne.
@danuskah19 ahoj..no aj keby som chcela cas mi to nedovoli ..:D ist skor pozerat saty..tiež planujem na ukrajinu ale este neviem kedy..hej už si bola a že pekne??..tak ako ja neviem..pocula som aj nazory že pekne..aj že take..že no vyzeraju lacno..ale možno tam maju aj take aj take..tak sa tesim..:) urcite pojdem pozret aby som nelutovala..ale ja som praveže chcela opacne (aj ked neviem ci je to stasný napad) že si naprv pojdem tu pozriet poskusat a potom na ukrajinu..lebo ked pojdem na ukrajinu a tam daco vyberem v domienke že vau ake je to krasne a pridem tu (ano nemala by som už pozerat saty) ale už som ich aj tolko videla a mam vysnivane ktore si chcem vyskusat takže aj tak ich pojdem vyskusat..no bojim sa že potom budem lutovat že som baral z ukrajiny.....taže chela som najrpv do salonov trosku poskusat...potom na ukrajinu...ci nieco neohuri..možno aj nieco rovnake ako v salonoch ...a tak sa rozhodnut :)
ahoj no to uz je na tebe.aj ja mam uz nejake saty ktore sa mi pacia tiez by som ich chcela vyskusat ale su to zo znacky maggie sottero a tie maju iby v kosiciac takze sa musim tam niekedy vybrat. ;-)
Baby dnes to mame za 7 x-) ;-)
A co sa tyka saticiek tak ja ich uz mam rezervovane a myslim si ze to nie je skoro. A osobne nechavat to na april tak by som sa bala ze sa mi uz nic pekne neujde ..
caute baby, tiez sa berieme 13.8., a veeelmi sa uz tesim...ako citam tak sme s pripravame trosku pozadu, mame zatial salu, hudobnikov a kameramana a to je vsetko....saty si pojdem skusat buduci vikend a kostol tiez chceme vtedy vybavit. je tu este niekto z NZ?
tak po vcerajsku sa k vam pridavam aj ja :) my sme mali mat svadbu 29.10, ale vcera sme to prelozili na august a kedze v zajednanej sale mali iba tento termin volny, tak sme sa ho hned chytili a na leto tam uz nie je termin ziadny :) ale 13 sa mi paci, 13 sme sa dali dokopy, tesime sa hlavne na vyrocia v piatok 13 :D
vybavene mame zatial salu, fotograf padol, lebo tento termin nemal volny, ale zase sme vcera nasli kameramana, co nam urobi aj fotky, tak som spokojna. skupinu hladam este len a kostol sa snazim vybavit, zatial neuspesne, vcera nas odbili, ze mame prist inokedy :/
@angieska to je super ze sa k nam pridavas :-) ako to ze vas v kostole odbili?no mi sa chystame v stredu vybavit kostol tak dufam ze nam to iste nespravia.tiez sa chystame vybavit obrucky,pohare,kameramana a ideme este vyplatit zalohu za salu.
@danuskah19 no, prisli sme tam o tristvrte na sest, tak ani dole k nam nezisli, len cez ten reproduktor pri zvonceku s nami rozpravali, ze maju nauku o siestej, ze mame prist cez tyzden a ked som povedala, ze snubenec je z bratislavy, tak ze v sobotu, ale skor.. ako keby to zabralo tak vela casu dat nam povolenie, kedze sa chceme brat v inom kostole :( takze som znechutena, najskor o mesiac tam pojdeme znova.