Svadba 13. septembra 2008. Je tu ešte nejaká?
- Sponzor fóra
Koceny vy mate riadne prace s pripravami,ved som nasu temu nasla az na druhej strane..
Ja idem KONECNE vyskusat nejake saty,za tyzden.Dala som dole 5 kil,tak mozno nieco obleciem
A zacina sa mi darit,draheho sesternica ma kvetinarstvo(co som vobec netusila)tak mi spravi kytku uplne podla predstav,aj vyzdobu.Aspon nejaka korunka sa usetri15. máj 2008nasti ty tu byvas vzdy tusim cez pracovnu dobu..ja zas az po...ked maly zaspiiii,potom tu sedim do noci.Dnes som bola este omrknut jednu miestnost-skolsku jedalen,akosi sa nemozem totiz zmierit s restikou co mame zajednanu,pride mi to tesnee a sedi sa do elka-inak sa neda.ja chcem jednoznacne do U.No a v skole sa mozem aj vysantit co sa tyka vyzdoby,v piatok poobede je to volnee.Len este nikto netusi,ze som to zajednala,tak som zvedava na reakcie..
16. máj 2008brinn,ten datum uz je stastnyyy
13ka je naaadherne cisielko.
z mojej novej saly moc nadsenia nikto nema,vsetci su strasne pohodlni.Ze moc starosti a vybavovaciek,ale ja to rada
podstupim,kucharky maju a kamoska by mi obsluhovala,aj tak chcela silou mocou byt na svadbe..este sa musim porozpravat s drahym,po fone sa to neda a dojde domov az v stredu.A to som zajednana na skusku siat,moju prvu,konecne.uz stresujem,urcite nebudem spokojnaaa23. máj 2008- Sponzor fóra
Hmmm, keby sa to tak aj mne podarilo, zhodiť zopár kíl....asi nasadím prísnu diétu....
Ja už som sa bola pozerať v jednom salóne u nás v meste, ale akosi ma tam žiadne šaty neoslovili, takže budem lietať po okolí....Zajtra chcem ísť na matriku pre tlačivo...Chcem toho povybavovať čo najviac, nech mám toho potom menej...
25. máj 2008ninka,treba pevnu volu a motivaciu-no tu mame najvacsiu
nikdy som nevydrzala,ale teraz sa zapieram ako sa da a ide to.zablud do temy chudneme do svadby..
ja mam 90dnovu dietku,no a ked vidim uspech tak ma to este viac zenie dopredu.a cvicim kazdy den na orbitracku 10km.
brinn,u vas nie je asi moc svadieb,lebo v TN by si na matrike davno nepochodila,my sme tam boli v januari a boli volne len dva terminy,nastastie aj ten ktory sme chceli my..26. máj 2008tak nad tymto stale zatial uvazujem,kedy sa ist fotit.draheho rodina ma cestu na 4hodiny,ledva budu stihat,chcu nech sa ideme tesne po obrade,ale ja ich tam nechcem pred miestnostou nechat postavat hodinu(aj ked mi to moze byt fuk,ze?)no a hlavne si viem predstavit moj make-up urevana,poolizovana od vsetkych,no proste uzasneee
26. máj 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
to ti verím, mne sa páčia tie tvoje ale u nás nie sú tak asi pre to som o nich ani nevedela
a dlhý je ako? až po zem?