Svadba 18.09.2010

30. nov 201112220
  • Ahoj baby🙂 Tak ja uz som si vybrala moje vyvolene saticky🙂 a s milym sme dnes kukali aj prstene. Vcera konecne uz odovzdal tu diplomovku, tak sa mi dnes kusok venoval s pripravami. Hura...tesim sa, ze sa to kusok hybe. Juj. 🙂 Inak v podstate nic nove, ale ma to potesilo velmi. 🙂 Favoritky mam v albume priprav. 🙂 Snad sa zase pohneme dalej buduci tyzden, aj ked bude toho dost. Cez vikend sa stretnu moji a jeho rodicia u nas doma. Cize zajtra smer domov a pomahat mamke navarit a chystat. Velmi sa netesim, lebo mama je dost nervacka a stresko 😃...cize budem mat zase kopu nervozity. V pondelok pojdeme u mileho doma za aranzerkou a za kadernikom/vizazistom. A este aj do Polska snad stihneme ist na nakup...uvidi sa. 🙂 tesim tesim.

• ahojte, kocky, poradte 😃 😉 vcera som v happy girls nasla farebne-aj biele a cierne-okuliare v tvare srdiecka 😵 vzdy som take-na fotenie-chcela, ale nejako ma to preslo.. 😬 co poviete, zidu sa na vtipne fotky??? 😉 🙂 alebo je to zbytocny rozmar??? 😬 😉 🙂

• cafte holky, tesiiiim sa.. 😵 asi sme konecne vybrali pesnicku na prvy manzelsky tanec 🙂 🙂 🙂 vypocujte su pesnicku od petra kotulu-tak ako.. woooow 😬 😵 😵

• Sponzor fóra
  • mariynka- vyber si biele...ja keby som mohla, tak si dam biele ...al emoja neter ma cierne tak pouzijem tie...aj tak ide os srandu a bude to dobre a samozrejme, ze sa zijdu aj vtipne fotky ..aspon ja take urcite chcem

NO vcera som skoro dostala infarkt...rano mi volal drahy, lebo ja som stale v praci, ze asi nebude svadba lebo mame problem s papiermi....
    u nich totiz pred sobasom musim absolvovat aj prehliadku u lekara a krvnu skusku...a nesmie byt starsia ako 14. dni a tie vsetky papiere musime potom obaja odniest na urad....
    sranda...lenze ja v tom case ked to oni potrebuju budem v praci 😞 😞 😞 no katastrofa...taka birokracia a kedze maju v tom taky vyborny system...ako za Komunizmu...a samozrejme sa neda urobit vynimka....no skoro ma trafil slak...a tak pekne moj drahusik nakupil cokoladky a neviem co a nekoniec to vybavil....take prekvapenie na rano....dufam, ze ziadna z vas nebude mat taketo starosti
    a pekny vikend Vam prajem 🙂

• a mam kupit biele pre seba a cierne pre neho? 😬 😉

fuuuhaaaa, ikleinova, esteze to drahy rozumne vyriesil! 😉 a kedy sa to beriete??

• mariynka- 18.jun....ano ufff 😎
    no ak ma on cierne sako alebo smoking....ano....u nas budem mat len ja....moj nie je velmi na pozovanie...a ja si to chcem poriadne uzit ...ved len raz, tak nech mam spomienku 😃

• presne o 4mesiace uz budeme vydate 😃 😉 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵

• Ahojte babusky,

chcem sa Vas spytat, uz ste si kupovali krizik? Alebo Vam ho niekto z najblizsich daruje (krstna mama alebo svedok)? Totiz neviem, ci si ho mame kupit sami, alebo nam ho niekto prinesie. A uz ste si vybrali neaky? Mate skusenost s panom Musinskym?

• 😉

• lienocka23- neviem co s tym krizikom...typujem, ze ho dostaneme a ak nie...tak nejaky zozeniem..pre nas to nie je take dolezite....

no dnes som bola v POlsku...nekupila som nic 😠 ...teda skoro nic...kupila som pierka krasne biele potom dam foto a aj biele samodrzky 😉 z toho sa tesim....inak som bola velmi sklamana, lebo som male dobre referencie na butiky
    a nic 😞

uz mam doma clip in pricesky...su antasticke 😃 zajtra idem ku kadernicke tak som zvedava, ako ich ohodnoti...

v sobotu mam rozlucku so slobodou....strasne sa tesim a bude parada......drzte mi palce babule,...

inak ani topanky som ziadne nezohnala...ale este zajtra pojdem do mesta tak somzvedava 🙂 😒

• babyyyyyyyyyyyyyyyy, tak uz mam po statnicia, uz som ING. tak sa zaciiiiiinam KONECNE naplno venovat svadbicke 😃

• naninkaaa- gratulujem este stale slecna Ing. 😃

• nani, tak uz si nasa.. 😬 😉 gratulujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem 🙂 skvely pocit vsaaaak 😵 😵 😵 ja som mala statnice tusim 18.5. 2009 🙂 boze, to uz rok je zo mna Mgr. 😃 😃 😉 🙂 🙂 🙂

kocky, ja dnes idem skusat popolnocky, dostali nejake nove 😵 a aj okuliare srdieckove chcem ist okukat 😉 😵

• tak ja mam dnes vecer rozlucku so slobodou...drzte mi palce 😃 papa

• no co ikelinova, ako to dopadlo???? 😃 😉 🙂 🙂 babynec dobry? 🙂 🙂 🙂

• Sponzor fóra
  • inak som sa vam zabudla pochvalit, ze som si zajednala slnecnik na fotenie 😵 a za super cenu 😉 skoro o polovicu lacnejsi ako v salone, z ktoreho budem mat saty.. 😐 😉

• ahojte 🙂 ja som si dnes k.o.n.e.c.n.e. kupila svadobne crievicky 😵 uz dlho som okolo nich chodila, ale az dnes som sa rozhodla, su satenove, biele, volna pata, s ozdobnymi kamienkami 😵 aj opatok je v pohode.. 😵

kocky, uz mate popolnocne??? 😬 ja neviem co robit 😐 myslim ze je navhodnejsi cas zajednavat nejake v svadobnom salone, ale v tychto dnoch ma pochytila taka mania, ze si chcem kupit vlastne 😬 😉 ci dam tolko penazi za pozicanie,alebo za vlastne.. viac sa mi oplati si kupit.. a zacali sa mi pacit satky po kolena..
    ved po 14hodinach v tazkych satach by to urcite bola velka ulava 🙂 😵 tak zvazujem, rozmyslam 😬 😉

• no baby ....tak rozlucka so slobodou dopadla dobre....vyborne....to bolo kvoli tej fantasticke organaizacii co zariadila moja sestra...dakujem jej 🙂

popolnocky este nemam....presla som cely Poprad a nenasla som nic, ani v Polsku...do konca tyzdna ich musim kupit...tak idem na lov...uz nebudem vymyslat...co sa mi zapaci ako prve to kupim....uz aj ja som rozmyslala nad kratkymi....teraz som v takom stadiu, ze mi je to uplne jedno 😃

dnes rodobim fotecky, co uz mam a dam ich tu 😃

• ikleinova, kuk som album.. pomaly sa nam to zbiera cooo.. ja to uz nemam kam davat 😃 😉 a odkial mas servitky???aj ja ceeeeem 😮 😵

• mariynka- servitky som kupila vo Viedni v jednom obchode ....take nieco ako papiernictvo 😃 ..popozeraj, urcite najdes aj u nas...
    dnes som nasla popolnocky....a zajtra si idem pre ne...su kratke...biele...ako mala Baby v Hriesnom tanci..pozn. moj najoblubenejsi film 😉 ( no nie presne take, ale veeeeelmi podobne ) uz aj zajtra dam foto 😃

Veeelmi sa z toho tesim 😃 😉 😉 😉 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
    aj drahemu sa pacia a mozem ich obliect na urad, kamoske na svadbu a aj mne popolnoci...tesime sa.... 🙂
    tak dnes budem spinkat ako babetko 😃

• no super teeeeda 😵 😵 😵 tesim sa na foto 😉 🙂 🙂

• uz je tam....ale saty este nemam...uz som vcera vecer nestihla a dnes som tam uz bola 2 krat a stale zavrety.... 😞

• ikleinova, krasnucke 😵 😵 neboooj, do tretice vsetko dobre.. 😉 🙂 pocuj, tusim aj ty si taka bleducka ako ja.. 😬 ako to budes riesit?budes chodit do solarka,alebo sa budes opalovat? ja mam mindraky 😃 😉 uz ma chyta podla triciek 😐 😐 😐

• tak mariynka ja to nemam stastie na tie saty....na obchode neboli napisane otvaracie hodiny....a ked sme tam prisli o pol 3 uz ich ta ...jedna ... predala, ze sme nenechali redsa zalohu, ved mi ani nepovedala, ze treba zalohu 😢 😢 😢 ja uz som to s nervami nevydrzala a rozrevala som sa....moj drahy ked to videl...taky cirkus tam urobil....volal sefovi a vybavil jej vyhadzov.... 😢 je to velmi smutne...vcera som mala tazky den...potom sme behali po vsetkych znamich miestach....vyskusala som asi 30 siat a nic 😢
    ja uz som z toho velmi unavena a do nedele potrebujem kupit tie sproste saty 😢

co sa tyka opalovania....aj mna chyta podla triciek a tak...neviem uvidim ako to vyriesim...ak ti mozem poradit...kup si betakaroten tabletky....od revitalu.....to je super beta karoten a ak to budes pravidelnu uzivat..pekne ta chyti a nespali a aj farba a ti vyrovna...ja som s tym uz roky spokojna...ked ma aj pripali tek len 1. den som taka a potok krasne hnednem...co je pri mojich rysavych vlasoch a pehavej pokozke divne ale funguje to...a ak aj nie...tak aspon jednu zdravu, cerstvu mrkvu kazdy den 😃

tak ja vypijem kavu a idem zase behat po obchodoch 😢

• ikleinova, tak to mi je fakt uprimne luto 😞 😞 😞 toto ti mohla spravit?hnusoba jedna 😠 😠 😠 ale nezufaj moja, urcite najdes lepsie a potom sa jej cxhod vysmiat do ksichtu, ze nie su jediny obchod.. 😉 mas dobru postavu.. nebudes mat problem.. ci chces len blede? 🤔 vela stastia moja 😉 🙂 🙂 verim, ze nieco zozenies.. 😵 😵 😵

• no pobehala som nejake obchody...vyskusala dalsich 8 siat uz mi z toho sibe ale....!!!!! KUPILA SOM SI TOPANOCKY 😉
    neboli drahe a na pocudovanie su neuveritelne stabilne a komfortne....tak epohodlne...moj je vysoky tak mozem a maju take strasove kamienky...to mam aj na satach takze supis 😃 😃 😃 uz su v albume ...

• ikleinova, wooow, jake kopyta 😃 😉 😵 😵 ja by som v takych nevladala byt 14hodin 😐 ale ked ty vydrzis, tak neni o com 😉 😵 aspon na tebe krasne vyniknu satky 😵 a co s tymi satkami?ja som dnes pokukala dake butiky, bude z coho vyberat 😉 😵 ja mam aj ten problem, ze mi strasne zarastaju nechty na nohach, takze musim mat zatvorene spredu, lebo to nevyzera dobre.. 😐 😞

• ikleinova no citam,ze poslko asi nezabralo co???tak ja som potom tiez v koncoch,asi idem na nakupy do Birminghamu,mozno london,ale koli jednym satam,sa mi tam nechce vobec trepat taku dialku.ja uz mam dvoje svadobne topanky,jedne biele ako satky a dalsie kremove,ale ved pod satami ich aj tak nebude vidno,tak uvidim,ved ja este urcite nejake dokupim..))

• no neviem ci vydrzim 14 hodin...zase taka frajerka nie som ale pre istotu mam aj balerinky 😛

vcera osm konecne kupila popolncky a su vhodne aj na civilny sobas len vpredu musim dat trosku skratit....dam ich do albumu
    konecne sme kupili aj latku na manzelov oblek....na civilny sobas 😃 a na koniec dna sme kupili aj zachod do nasho domu 😃 😃 😃
     dnes mam 2. rozlucku so slobodou tak sa za ten cely stressovy tyzden zrubem ako kon 😃

a to Polsko naozaj neodporucam... 😐

• Ahojte babenky

ikleinova, tak prijemnu zabavu prajem. Nam dnes akurat prisiel ten spominany krizik od pana Musinskeho, a je skutocne ze wau - dam si ho do albumu a najblizsie by nam mali dojst obrucky. Velmi sa na ne tesime 🙂 Babulky, uz sa chystate rozdavat oznamka? My sme premyslali, ze uz na buduci mesiac, aby cez prazdniny nebol problem, ze su vsetci na dovolenkach.

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    0903 591 415
    skolnikphotography
    Celé Slovensko
    Mojou filozofiou je zachytenie jedinečných emócií a neopakovateľnej atmosféry počas vášho veľkého dňa.
    SVADOBNÉ OZNÁMENIA, KTORÉ INDE NENÁJDETE. SKUTOČNE ORIGINÁLNE A KRÁSNE KÚSKY NA VAŠU SVADBIČKU. VITAJTE U MŇA.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov