Svadba 19.9.2009. Kto má tiež tento termín?
- Sponzor fóra
zuzka1103,
oznamenie v albume nemam, drahy s tym nie je moc stotozneny, aby som davala fotky z priprav na tuto stranku. Uvidim, ako sa rozhodneme so svadobnymi, ci si vytvorime svadobny album, ale keby nie,tak poslem fotky e-mailom.
Oznamenie sme si vybrali z fy.Pamas (kolekcia Classic, typ C3801, tak sa kludne pozri na www.pamas.sk)
Oznamenia prisli v piatok, su krasne, maju trosku iny odtien farby pisma, ako mali vyobrazeny na stranke, ale nakoniec je to medena, teda taka, aku sme si vybrali
Baby,
dnes sme boli cely den na nakupoch - kupovali sme veci pre draheho - 2 kosele, svadobnu a popolnocnu kravatu, boxerky, ponozky, opasok a topanky. Oblek sme kupili uz davno, takze je na komplet uz aj onSegra (bude svedok a hlavna druzicka) si kupila nadherne saty, takze som spokojna
Idem spat, som uz hotova, tak pekne sny Vam vsetkym25. júl 2009babulky,
my ideme rozdavat oznamenia buduci tyzden tu na SK a ten dalsi vikend v CZ. Bude to podla Vas stacit? Ostatnym zacnem rozposielat a rozdavat oznamka hned, ako natlacim mena na obalky, dufam, ze tento vikend to zmakneme
Inak sme zmenili kapelu, ktora bude na svadbe - volaju sa Romantic Sex Bandsu perfektni, sme sa na nich boli v piatok pozriet
Tak Vam zelam pekny dnik27. júl 2009Ahojte, vy posielate skoro vsetky oznamenia az teraz.ja som uz pred mesiacom stresovala ze je neskoro a nahanala aj svokrovcov aby sme vedeli z ich strany zoznam hups
no ale sak oni sa to nedozvedia
my teraz momentalne riesime svadobne menu hlavne co dat do svedskych stolov a ja sa pomaly chystam urobit objednavku zakuskov a zacnem si pisat scenar pre druzicky.
bodovka - my sme tiez menili kapelu pred 3 tyzdnami na poslednu chvilu,ja dufam ze sme urobili dobre.lebo toto bol asi zatial najvacsi problem medzi nami sa dohodnut.27. júl 2009gebriela- ja som musela hlavne tu kolegom dat oznamka cim skorej lebo aby si mohli kupit letenky.
inak teraz ma napadlo ze sa podelim s vami o moju skusenost. U nas je zvykom posielat oznamenia+pozvnaky k stolu. lenze tu ak by som dakomu dala cisto len oznamenie hoci je tam jasne napisene ze im oznamujeme sobas tak oni by to vsetci rad radom pochopili ze su pozvani. Tu sa totiz oznamenia riesia tak ze sa kupia predtalcene karticky a do toho sa vpise meno a datum svadby perom a vyriesene. tak tych co sme pozyvali sme to museli kazdemu vysvetlovat a zvysku dam oznamka tyzden pred savdbou aby uz nemohli pristnuz iny kraj iny mrav...tak kocky ktore posielate oznamka do cudziny pozor...toto je moja skusenost.
27. júl 2009no to by už len bolo,keby sa k nám všetci,ktorí dostali oznámenia, dovalili
celkom pekná kôpka ľudí by to bola
he,no my naštastie každému pri pozvánke jasne povieme čo ako,napr. aj čo by sa nám hodilo a tak (väčšinou rozdávame osobne, a tým čo posielame,tak som s nimi stále v kontakte,takže vedia čo ako)
27. júl 2009- Sponzor fóra
Ahojte dievcata...
pochadzam z vychodneho Slovenska a u nas je to s oznameniami tak, ze sa davaju cca. 2tyzden-max.mesiac predtym, uz som bola na velach svadbach, ale vzdy chodili v nejakom takom termine pozyvat...na moj vkus ste az velmi rychle-nic v zlom, chvalim ze ste take sikovne, ja napriklad nemam ani oznamka, ani pierka, menu budem vybavovat asi tak tyzden predtym....a tak...dufam ze sa najde niekto kto toma podobne ako ja...nech nestresujem...a dokonca ani obrucky este nemame, snad dnes nieco vyberieme...27. júl 2009ludulienka-no moj nastavajuci je z vychodu a pre mna to bola novinka ze tak tesne pred savdou budu pozyvat,ale ti ludia uz vacsinou vedia ze pojdu ide skor o nejaku taku oficialnost. My nezijeme na sk takze sme to museli riesit vtedy kedy sme boli doma. a kedze mame aj cez polnych hosti musime to uzavret mesiac pred svadbou. a pierka nemam este ani ja
ale uz na tom pracujem
27. júl 2009zuzi - neboj, ešte máš času dosť
skús aj obchody kam bežne nechodíš, ja si šaty na prezlečenie požičala zo salonu,odkiaľ mám svadobné šaty,bo by som ich asi nevyužila.
bodovka - dakuuuuuuuuuuuujem!! aká som strašne rada,bola to celkom fuška! aj ja gragulujem ku tatinovej garderobe,ten môj ešte nemá nič28. júl 2009baby,
ja som si popolnocne kupila este v januarimala som ich skor ako svadobne - padli mi do oka, tak som si ich kupila. Musim ich dat este skratit, lebo su dlhe jak na zirafu
zuzumajko,
tieto moje popolnocne som si kupila v Nitre - v OC Galeria. Presne oproti KFC je obchod, ktory sa vola Planet Paris.
Keby som isla okolo neho, tak by som tam nikdy nevkrocila, lebo to nie je absolutne moj styl (obchod pre cicusky, paperove boa vo vyklade a podobne). Ale poradila mi ho moja kozmeticka, tak som tam isla a kupila som hned prve, ktore sa mi pacili. Su ruzove, plisovana dlha sukna, drahy ma ohodnotil, ze v nich vyzeram ako grecka bohyna plodnosti
Tak keby si mala niekedy cestu okolo, zastav sa tam.
a co sa tyka BA - segra si kupila sobotu saty v Peek-Cloppenburg, maju tam tiez velmi pekne saty.28. júl 2009Baby, my uz mame doma oznamka - su krasne. Este vytlacit menovky na obalky a mozme zacat rozdavat. Uz sme objednali aj obrucky, tak snad do 3 tyzdnov budu doma...
Zuzi, tiez stale nemam popolnocne saty, ale chystam sa este niektoru sobotu vybehnut do Budapesti, alebo Viedne ich pozriet... V Peek-u maju fakt niektore satky krasne!28. júl 2009anro,
ako som pisala, segra si kupila v Peek-u saty v sobotu - su akvamarinovej farby, trosku na grecky styl (ako Afrodita) a strasne jej seknu, bude nadherna
Este boli aj za super cenu - zlacnene zo 136 na 89
My sa chystame tlacit menovky na obalky tento vikend. A tlacite to priamo na obalku alebo na samolepku?28. júl 2009Bodi: a v ktorom Peeku si ich kupila? Lebo ja tam mam problem vzdy ked tam dojdem, ze ked sa mi nejake satky aj pacia, tak nemaju moje cislo
Tak to je fakt super cena
No ja by som bola najradsej, keby sa nam podarili tie menovky tlacit priamo na obalky, ale mame ich tak specialne embosovane, tak sa bojim aby ich atrament nezaspinil. Tak to tiez asi vyskusame na jednej a ked to nebude dobre, tak uz mam pripravenu alternativu na etikety28. júl 2009
Nenašli ste čo ste hľadali?
Zabezpečíme Vám kompletné reštauračné, eventové a hotelové služby na profesionálnej úrovni.
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
Tak už mám aj tancovanie vybavené.
sa teším, to bude sranda. 
8. augusta začíname