Svadba 19.9.2009. Kto má tiež tento termín?
- Sponzor fóra
anro,
ja som krabicky 27x18 cm kupila v papiernictve za 0,27 €/ks. Krabicky na velke vysluzky (28x28 cm) sa chystam objednat cez internet. Predavaju balenie po 50 ks, co nam je akurat, za 360 Kc za vsetkych 50 kusov.
dakujem za rady ohladne zakuskov. Pani, ktora nam bude piect zakusky, ich robi vsetky take krasne drobne, preto ich davame v pocte 20 a 30 ks. Do vysluziek nedavame ziadne torty.29. júl 2009humba, tak to budete mat fajn, my budeme davat vsetky male, teda preto take pocty do vysluziek.
krabicky budem zdobit len tak, ze si vytlacim v rovnakom style ako menovky malu karticku, na ktorej bude M & M so srdieckom. Na bielej krabicke teda mala karticka na smotanovom papieri. Rovnako budu vyzerat aj etikety na flase a na svadobnu slivovicu.29. júl 2009No my uz tie velke krabice mame doma, tiez som ich v papiernictve kupovala, len tie mensie akosi neviem zohnat
Tiez torty nebudeme davat do vysluziek, len zakusky.
A na hostine bude cokofontana a asi nejake minonky a torty, to budeme objednavat mimo zakuskov z cukrarne, kde nam budu robit vysluzky...
No a nejake etikety na krabice aj s podakovanim este musim doriesit... Neviete co sa tam pise?29. júl 2009anro: ja chcem na krabice s výslužkami nalepiť etikety s našimi menami a jednoduché Ďakujeme.
dnes sa pokúsim dať to nejak dohromady
Baby,tak my sme včera mali predposlednú náuku - už len tá posledná,organizačnáa vybavili sme aj matriku. takže už len tie oznámenia rozosielať a čakať a čakať...
30. júl 2009- Sponzor fóra
Bodi dik za tip na tie satky, pojdem tam mrknut zajtra
Mojej polovicke dnes rezali nohuzarastali mu tri nechty na nohach
uplne sa o neho bojim a este k tomu sa mu lekar dusoval, ze ak si nezacne normalne strihat nechty, posle ho k plastickemu chirurgovi
skvele. 50 dni do svadby a on mozno na svadbe nebude tani tani
30. júl 2009mirka, 100 € je podla mna primerana suma.
50 € dame na kostol (za elektriku, organistu, spevacku, upratanie kostola po obrade) a 50 € dostane knaz, ktory nas bude sobasit (nakolko je z inej farnosti a pride nas zosobasit, lebo sme ho poprosili). Je mozne, ze si ich nezoberie, to bude uz jeho vec, ale ja budem rada, ak si ich vezme....
myslim, ze sa patri dat nejake peniaze, ale je to rozhodnutie kazdej jednej farnosti a kazdej jednej z nas.... my by sme platit nemuseli, jednoducho chceme dat....30. júl 2009zuzumajko,
nebud smutna, mne hrozi, ze si nebudem moct dat gelove nechty, lebo mi drahy sposobil uraz (zavrtal mi vrtackou do nechtu na prstenniku pravej ruky).... chuda moje, tak ho to trapilo. takze mam 6 tyzdnov do svadby rozsekany necht.... uvidim, na tom budem pred svadbou, ale neviem, co s tym nechtom spravim....
30. júl 2009gebi,
chvalabohu ziadna dlaha, obvaz uz takisto nie, mam to prelepene rychloobvazom. Je to az po nechtove lozko, takze dost hlboko. Nastastie to bol len maly vrtak, inak by mi bolo asi aj prst odtrhlo. Stalo sa, zlomil sa mu vrtak a uz to bolo. Ja som drzala taku plastovu krytku, takze som bola blizko. Ale tak som sa zlakla, ze by sa mi krvi nedorezal, krv mi vobec netiekla, tak to nemam ani podliate. Ale hlboko je to dost.
dufam, ze sa to da do svadby do poriadku, inak neviem, ako to zakamuflujem30. júl 2009
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
ahojte babule
tak my zajtra ideme dat tlacit prvych par kusov oznamiek co budeme potrebovat pri pozyvani tento vikend.. chystame sa totiz na vychod pozvat prvych hosti.. takze tak.. pierka hotove, menu tak na polovicu a menovky budem robit az ked budem vediet kto a kolko ludi pride.. to su pre mna teraz dolezite veci.. a ked kupim organzu na vyzdobu tak budem pokojna. ostatne sa snad nejako uz dotiahne.