Svadba 19.9.2009. Kto má tiež tento termín?
- Sponzor fóra
takže koniec augusta,tak si to naplánujem aj ja. o moje vlásky sa stará kamoška už 5 rokov,tak môj účes nechávam plne na nu - ale mám predstavu - mám také polokrátke
takže len nejak vypnuté,veľmi ľahko,žiadne hladké účesy a do toho živá orchidea,rovnaká aká bude v kytici,na pierku i vo výzdobe.
31. júl 2009u nás je zvykom,že to robí prvý družba (ale kedže môj prvý družba bude mať 18,tak s tým nemá skúsenosti) ale nechám to na kamošku,ktorá bude v kapele - inak je to zhruba svadobná pieseň (tá o tom vienku) a pak to klasické - pýtam sa ta po 1 x dáš si vienok snať alebo hlávku stať a tak sa to opakuje 3 x. a pak tanec so všetkými
31. júl 2009- Sponzor fóra
no ja práve neviem, do akej časti zaradiť krájanie torty
ale kedže sa to u nás nerobí,tak to asi vynecháme.
no my sme chceli takú peknú klasickú slovenskú svadbu,takže bude odpytovanie u rodičov s požehnaním, rozbíjanie taniera, možno spoločné pílenie dreva,vyberanie do vienka a odčepčenie.
31. júl 2009no my dáme krajanie torty asi tak okolo 21:00 - 22:00 - teda po druhej večeri asi
my tiež odypotvanie u rodičov, rozbíjanie dreva, pílenie by som aj ja scela - ale pred činžiakom si to neviem predstravit. Potom n budeme mať ešte sťahovanie pozdvezku, krajanie torty a ešte by sme chceli vypustiť par lampionov ak bude pekne počasie, kamarati moc scu unos nevesty, ale to nestíhame všetko do pol noci
31. júl 2009co je tazke na redovom, len tancujes v kolecku s hostami a dostanes zato zaplatene
srandujem...My mame praveze redovy a odcepcenie maju len ludia z dedin....
fakt tie tradicie su uplne ine...humba kompromis je najlepsia vec a ked uz nie ty si nevesta ty sa rozhodnes a ked raz ako pises niesi z vychodu tak rob tak ako to robite u vas.....
31. júl 2009no ved ja som tiez toho nazoru ze by to malo byt podla mna a zenich by sa mal prisposobit. Ale ten moj o inom nesniva len o redovom, ked by sa aj konal urcite uz nebudeme vyberat peniaze lebo tie sa budu vyberat do vena po nasom. nuz neviem ako vy ale nie vo vsetkom som sa s polovickou zhodla
31. júl 2009
baby,
na gelove som objednana 8.9. s tym, ze slecna uvidi, ake to budem mat a mozno sa nic konat nebude. Uvidim, ake to budem mat, ale teraz tam mam "zive maso", ziadnu ochrannu vrstvu, ale to sa dovtedy spravi. neviem si ale predstavit, keby som tam mala dat lak na nechty, asi by som skapala od bolesti
mirka,
ja by som na tvojom mieste s tou operaciou urcite pockala, stehy sa vyberu, mozno sa to zamaskuje, ale je treba byt v pohode pred svadbou, ja by som to nechala az po 19.9.