Svadba 20.09.2008

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte,otvaram tuto temu, pretoze som ju nikde na stranke nenasla. Dámy, mame uz iba necely rok nato, aby sme vybavili vsetko potrebne... Tak sup sem a pridajte sa ku mne a napiste co vsetko uz mate vybavene a podobne, verim, ze nie som jedina.... My uz mame vybratu salu, mame zajednaneho starejsieho, fotografa a uz aj hudba sa nam crta (ale zatial ju nechcem zakriknut). Pomaly sa pozeram po satach, buduci mesiac pojdem na prve skusky siat, uz sa tesim. Buduci mesiac by sme si chceli zajednat Zlatu salu v Bojniciach, pretoze vieme, ze je ot tam velmi ziadane... Asi tolko zatial, buduce nevesticky, ktore mate svadbu dna 20.09.2008, pridajte sa ku mne a nenechajte ma tu samu... :-)
Odpovedať
julianka ja ti neviem poradit, my sme este nepozerali vobec obleky +kosela+kravata.
Odpovedať
Profilova fotka
silvuskaa....tak to sme dve čo váhame nad šatami. :-D ..ja som tiež začala špekulovať či sú tieto tie pravé aj keď som nemala nejakú konkrétnu predstavu ako by mali vyzerať. vzhľadom k tomu že som čisto"teplákový" tip, dúfam, že aspoň vydávať sa budem v šatách...asi je to normálne že o tom pochybujeme...chceme mať všetko the best...aj šaty :-D :-D
Odpovedať
petkoo pozerala som v tvojom albume a mas vybrane pekne satky :-) Prave ze aj ja chcem mat vsetko tip-top ale nie vzdy je to mozne. :-|
Odpovedať
Profilova fotka
petko: ved máš pekné šaty,ale máš pravdu,že ak to niesú tie pravé tak stojí za to si ich zmeniť. silvuskaa: Neboj všetko v deň bude tip top,ani nepomyslíš na to,že prečo nieje niečo tak ako malo byť. jednoducho si budeš užívať Deň naplno. Aj bez maličkostí ktoré nevýdu.
Odpovedať
Ahoj topa, nech vyjdu hlavne tie dolezite veci, malickosti nevadia :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, ale veď tie veľké veci výjdu. Určite budeš so svojimi šatkami spokojná. A Ak nie,ešte máš čas si ich vymeniť. :-)
Odpovedať
Mozem ich vymenit aj v salone kde som si rezevovala sucastne saty, ked im pride nova kolekcia. Ano vsetko vyjde a hotovo, nebudem mysliet na to najhorsie :-)
Odpovedať
Profilova fotka
jasné že nemysli. My cez výkend dohodneme menu a ostatné veci. Júj už sa veľmi teším.. Stretnú sa naši rodičia. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, silvuskaa, topa...myslím že nám už zodpovedne šibká z tých príprav. :-D Určite to tak či tak dopadne všetko super...všetky sa 20.9 vydáme a budeme spokojné či s takými šatami alebo s takým účesom, kytičkou a tak. Jediné čo ma mrzí je fakt, že môj drahý sa ešte stále tvári ako keby sa ani nemienil oženiť...no čo už, chlapi to asi prežívajú ináč ako my.
Odpovedať
caute kocky najde sa tu niekto ??? co mate noveho???
Odpovedať
chlapi to neberu az tak vazne, teda spon zo zaciatku....mna ten moj tiez niekedy hneva, z jeho strany len: "zavolaj tam a tam, ja tam pojdem s tebou ale dohodni vsetko ty."
Odpovedať
Profilova fotka
silvuskaa, ten moj sa este asi nezobudil... :-D on podla neho, zatiaľ necíti potrebu sa ženiť..len pre info 20.9.2008 budeme spolu presne 10 rokov - preto som vybrala ten dátum..tak neviem, že by to bolo priskoro?? :-D :-D už sa len smejem, a myslím že rezignoval..dala som mu na výber..budem zháňať svadobné šaty, alebo sťahovákov...tak si vybral :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Moj tiez nejako nemal potrebu, ale tento rok ho to pochytilo, len keby sa aspon zapaja do vybavovaciek, nech som neni na vsetko sama. ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
Zvládneš to všetko aj sama, ženy majú zvláštny talent stíhať a zvládať milión vecí naraz.. :-D :-D a aspoň bude všetko tak ako sa to páči tebe :-D ...ale on sa preberie, neboj.
Odpovedať
no tak ja som vacsionou tiez na vsetko sama, lebo ten moj pracuje mimo sk...chodim domov raz za mesiac na tyzden...takze sa dotoho tiez velmi neangazuje...ja som aj na druhej strane rada...:-)tak ako povedala petkoo bude aspon tak ako sa paci mne...ale nie vsetko konzultujeme spolu..
Odpovedať
Profilova fotka
ale pravdaže to treba konzultovať :-D , len ja som počula asi 5 krát vetu: "vyber čo sa ti páči, ak sa to páči tebe, bude sa to páčiť aj mne"...tak neviem, mám síce voľnú ruku ale aj zodpovednosť... :-D
Odpovedať
Prekonzultujeme to vzdy vsetko spolu, aj som rada ze budeme mat co sa mne paci, ale potrebujem poradit. Dufam ze sa aspon na sobasi zucastn.....i :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Tak môj je asi výnimka,mi úplne všetky vybavovačky robíme spolu. :-) Okrem môjho výberu svadobných šiat :-D Tam to mal zakázané,ale ani nechcel. Inak všeeettttkkkooooo spolu. :-D Do ničoho ho však nemusím nútiť.
Odpovedať
To je super Topa ked ti tak pomaha :-) . S tym nutenim...to by som nikdy ani nerobila, ked chce zapoji sa ale nutit ho to nie. Musim brat ale aj ohlad na to ze prerabame a vsetko si robime svojpomocne, takze moj drahy pride z roboty a fici doma :-x
Odpovedať
Profilova fotka
Topa veru veru to Ti môžu asi mnohé závidieť taký exemplár... ten môj tiež žiadna aktivita... :-S až mám niekedy pocit že ho do toho nútim, ale to vraj nie len chce aby som si vybrala to čo chcem ja, len ja by som rada prijala aj pomoc pri organizovaní, ale došla som nakoniec k záveru že my ženy máme veru lepšie predpoklady na zorganizovanie svadby... teda česť vynimkam :o)))
Odpovedať
Profilova fotka
No môjho drahého by som nikdy nenútila. On to jednoducho robí lebo chce.Je taký zlatý ke´d rozmýšľa nad svadbou,čo treba a čo už máme..Chi chi :-D
Odpovedať
Profilova fotka
silvuskaa...100 bodov :-D ja sa tiež len modlím aby aspoň na ten sobáš prišiel.. :-D :-D , no snáď sa zúčastní..ozaj Topa našla špeciálny exemplár, v KE sa asi také mužstvo rodí, bola som tam rok na škole, ale už boli asi všetci obsadení :-D baby, zvládneme to všetko k našej spokojnosti a ako julianka99 povedala, máme na to asi lepšie predpoklady..a 20.9.2008 to bude super žúrka aj v Piešťanoch aj v Košiciach aj v Trenčíne a dúfam že aj BB. Krásny večer Vám žienky prajem.. :-D
Odpovedať
Ahojte, petkoo muzi nevedia robit viacej veci naraz, to je dokazane a ja mam doma tiez zivy dokaz ;-). Ale lubim ho a to je hlavne. Ked vybavujem nieco, musim mysliet aj na to...aj na ine a este aj na dalsich 100veci, co je este treba...ale musim sa priznat ze v poslednej dobe si radsej pisem poznamky do telefonu co treba kupit a podobne :-|
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj silvuskaa: Tak to máš pravdu,ýe muži nevedia robiť viac vecí naraz.To s tebou súhlasím. A inak čo nového,my sme včera boli na 2 náuke.Bolo super.A vy už máte náuky za sebou,alebo máte sobáš na úrade?Pekný dník.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoje dievčence, no veru ako píšete musíme zvládnuť kopec vecí naraz, a potom sa stáva ako mne napríklad že zabúdam na uplne bežné... ;-) no ale to sa stáva.... snád nezošediviem do svadby :o)) asi si začnem aj ja písať poznamky... :o) Petkoo a kde budete mať Vy svadbičku? Topa veru aj my sme mali včera už tretiu náuku ale ešte nás nejaké čakajú, je to celkom zaujímavé.... ale často aj humorné... :o) Sobáš budeme mať v kostole :o))) Včera sme pozerali aj svadobný oblek pre ženícha ale budeme mať problém s velkostou už to vidím... :o(( no tak aby sme sa do toho pustili.... Takže pekný deň prajem :o) už sa to láme stred týždna...
Odpovedať
Topa mame aj my v kostole, ale dobre ze to spominate, ved ja som mala uz v pondelok zavolat fararovi a zabudla som :-| este len sa mu mame ozvat a dohodnut si nauky. Jej a vy uz aj mate 2-3nauky za sebou? Kolko krat treba chodit na vyucovania? My sme konecne tiez pozerali oblek ale este naozaj len "pozerali"
Odpovedať
No ahoj všechny, uf, celkem deprimující číst, co vše máte....chystáme se taky mít svatbu v daný termín, ale definitivně se rozhodneme a začneme vše obíhat až za měsíc (po škole). Takže můj výčet: nemám nic (teda kromě nápadů v hlavě). A svatba bude taky v kostele, takže doufám, že si na nás pan farář pak udělá čas.. :-( :-)
Odpovedať
Profilova fotka
silvuska: No my máme 6 náuk.Neboj s náukami nebudeš mať problém. :-D vveronika: Tak to už by si mala začať s prípravami,neviem z kadiaľ si,lae ak z niejakého veľkéhop mesta tak to máš čo robiť.A ak z menšieho tak to je ok. :-D
Odpovedať
Co myslite treba k obleku na koselu aj vestu? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
No my chceme na košeľu aj vestu.Ale každý ako chce.Nám sa to páči. :-D
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?