Svadba 20.09.2008
- Sponzor fóra
Ahojte... Tiez nemame nic nove ohladom svadby, ale uz som vybrala saty ktore chcem a pomaly ich pojdem skusat.. A s drahym sa nevieme zhodnut na farbe vyzdoby
Ja chcem ruzovu, on zeleno-kremovu alebo zlato-oranzovu. Hm, lenze to by som potom ja neladila s kvetmi
Jaaaj, to su ale problemy
13. nov 2007Ahoj. Já jsem si už domluvila muzikanta, konečně už to mám na 100%, je hodně vytížený, hraje krásně, pouští cd, ale mimoto hraje i na housle (bude nám hrát k obědu), taky na kytaru...no prostě je to profík. Ty se máš kotenko, že už víš, které šaty chceš, já se ju dneska mrknout na šaty do nového salonu, tak doufám, že se mi tam bude něco líbit....jinak budu muset pro šaty až do Brna (200 km
) Pěkný den!
14. nov 2007Ahoj holky, hlásím se k vám, z původního termínu 16.8. nejspíš sejde a změníme ho na 20.9.2008, ale z Dobříše nám dají vědět až koncem příštího týdne, doufám, že to vyjde, protože už jsme zamluvili kapelu i penzion Hulín na hostinu; a jelikož jsme termín už potřetí přesunuli, tak hned jak zámek potvrdí termín, tak zamluvím i kameramana a fotografa
14. nov 2007ahoj fsvojap
aj ja ta vitam v nasej teme
a nech sa ti dari s pripravami
jaaj baby ja sa uz neviem dockat ako pojdem skusat satky buduci rok, stale si hovorim,ze musim par kileckov zhodit nech nejako na mne tie saty vyzeraju,no ale nas cakaju zimne tmave dni, a Vianoce, a to nerobi dobre mojej fugure
prajem vam pekny dnik
15. nov 2007- Sponzor fóra
Fsvojap - este nie, je stale v nemocnici, ma problemy s dychanim a stale jej zistuju dalsie a dalsie choroby - najnovsia chorobka - anemia - chudokrvnost.
Lilus, ja planujem saty skusat uz teraz, pisala som si s jednou pani majitelkou a vravela, ze to uz je najvyssi cas, pokial chcem mat saty podla svojich predstav.
Tak sa musim dohodnut s babami a pojdem, lebo aj tak, ked budem mat Llianku doma, tak sa von nedostaneme15. nov 2007kotenko - přeju Lili co nejvíc zdravíčka, aby mohla být co nejdříve s vámi doma
jinak na šaty se já chystám až po novém roce, vlastně všechno zařizování nechávám až po novém roce, jen letos chci mít zařízený obřad, hostinu, kapelu, fotografa a kameramana - zatím máme jen kapelu a hostinu a doufám, že příští týden vyjde i obřad na Dobříši15. nov 2007My tiez ohladom svadby nic noveho, zajtra by som mala ist za Lili do nemocnice, tak dnes nakupujem vianocne darceky - teda poobede pojdem.
Inak akurat som rozpisala maily kameramanom, ze ci by nam mohli poslat prezentacne DVD, drahusik je kameraman, takze chceme mat kvalitku a ked sa tomu rozumieme, chceme, aby ta nasa svadba bola NAJsamlepsia19. nov 2007hm, toho nepoznam. Akurat som pozerala vsetkym kameramanov, ch stranky, videoukazky a taaaak, no ja som asi velmi narocna, ale nic sa mi nepacilo
Boooze, skoda, ze sa tomu rozumiem, ako laikovi by sa mi pacila kazda praca, ale ked sa to tomu rozumiem, vidim aj tu najmensiu chybicku...
Lilus - ty vies o com hovorim (foto), ze?19. nov 2007mame novinku, asi si zmenime datum kvoli sale... na 13.09.2008 - to budu presne 2 a pol roka, co budeme spolu. Ale ked ja taaaak chcem 20.09.2008, ale drahy je zvrdohlavy a povedal, ze on chce kalinku, tak kvoli tomu menime termin, som zvedava, ci a ako sa dohodneme. Inak, aky mate rozpocet na svadbu? my okolo 70-80 tisic a zda sa mi to brutal vela, myslela som, ze sa do 60 mestime.
baby, kolko stoja svadobne saty na pozicanie a kolko spolocenske? Nech mam aspon ako-taku predstavu...21. nov 2007ahojte babiky...tak sa pridavam k vam aj ja...strasne sa mi paci nas datum taky krasny...
moj drahy ma sice o ruku este zatial ani nepoziadal, ale uz mame urceny termin...
nevadi, ma prepacene, pretoze jazdi na kamionke tak nieje casto doma, ale snad sa dockam...okrem toho mame salu, hudbu co este musim do konca potvrdit ale malo by to byt iste, zajtra to uz obovolam, najviac som sa bala tej hudby ale je to v na dobrej ceste...
21. nov 2007
Dobré ránko