jikus - tito profesionalni maskeri su fantasticky, ja sa tiez tesim, co zo mna holka vytvori, bude i robit make-up aj vlasy, ona je taka vsetranna :-D :-D
no ja mam svoju dlhorocnu kadernicku a to sa nejako nebojim - ale i tak idem naskusku, bo chcem aj zive kvetinky vo vlasoch, tak musime najst nejaky sposob, aby drzali vo vlasoch :-D
no ja nemam nejaku stalu kaderu, ale tato babena je fakt sikovna, ona je make-up artist, kadernik, parochniar a vsetko mozne v jednej osobe
ja som tiez rozmyslala nad zivymi kvetmi, asi si tam dam vlozit jednu orchideu, ja cem takyto uces :
http://www.mojasvadba.sk/album/view.p...
no aj my by sme mali pomaly zacat trenovat tanec, lebo to bude hanba na cely zivot :-N :-N
ahojte, no..na skuske licenia som uz bola a po doladovani podla mojich predstav si to vizazista napisal aby nezabudol a kadernicke sa vychystam asi niekedy v aprili,maji
andzi - nemam svoj, poziciam si.... jedna baba si objednala saty, su aj so spanielskym zavojom, no ona ho nechce, lebo sa jej nehodi.... bude to mat niekedy teraz v marci, tak som sa s nou dohodla, ze mi ho pozicia... ak sa mi teda bude pacit.... neviem aky dlhy bude, ale su aj 2m a tie sa mi zdaju byt kratke, ja chcem riadne dlhyyyy :-) a budem ho mat zvrchu.... ked je zavoj uchyteny zospodu, tak sa mi to moc nepaci... ale tak kazdy ma iny vkus....
nemyslim si.... ja si ho nedam zapnut kadernicke - nebudem po meste behat s 3m zavojom :-D takze ja si ho pri foteni len tak nejako trosku uchytim aby nespadol a potom po obrade ho dam dolu