ahoj luci
ooo - jasne, ze podam hlasenie :-D jaaaj, este pol hodinka a uz padam domov, sa tesiiim, manzelik ma doma caka s vecerou
jee, teraz ma napadlo, zajtra ziadny oddych nebude, musim upratat byt, nasi k nam pridu na vikend :-N
luci, vo februari ma pichalo v pravo dole, ale nebolo to nic strasne, lekar mi povedal, ze to mi len zle travy alebo co, ze ked sa to ozve znova, tak mam prist. vyse tyzdna ma picha zase ta prava strana + mam uplne nafucane brucho. skusal ci nemam slepak zapaleny, najprv myslel, ze bude podrazdeny, ale potom mi este trosku pomackal brucho a napisal mi spravu pre gynekologa, ze tam mam co najskor ist, ze to vyzera na vajecnik, ale ze mam zajtra este prist na krv, aby zistil, ci mam nejaky zapal v tele alebo co. inac problemy ine nemam. :-/
wow ooo - tvoje telo si s tebou robi co chce..mozes si spievat ;-) mna boli v lavej casti vajecnika a potom trochu vyssie este..obcas az skoro pod rebrami..sem tam ma picha a je mi aj tazko
inak dnes som potvrdila vizazistu a pomaly sa chystame do kastiela..musim tam este zavolat lebo cas sa krati 8-)
cafte ja len vas chcem pozdravit a idem :-D hodila som nejake dalsie foto na Fb, tak sa kludne kochajte x-) x-) inak mna ta skromnost raz zabije 8-) :-p
ved hej..ja som cca 3 tyzdne dozadu bola u doktora lebo som mala bolesti a ked ma vysetroval tak som videla vsetkych svatych ale mala som vraj zdureny vajecnik ale na druhej strane ]-( bola som presvedcena,ze som prechladla zospodu lebo mi bola hrozna kosa v kancli, brala som antibiotika takze som zvedava co povie zajtra
caf domcur :-D malo fotiek si pridala :-p
luci - len ja neviem, kde by som prechladla, sa ma aj vypytoval, ci nechodim castejsie cikat, alebo ci nemam iny problem, ale vobec nic :-(
ahoj domcurik,kochala som sa ale pripajam sa k ooocku..chceme viac fotiek..
ooo - ved povodne som si minuly tyzden aj ja myslela,ze som zas prechladla ale po urologickej stranke som uplne v pohode tak uvidim co bude u gynekologa zajtra
ooo - ano,vysadila..a hned prvy den kramov minuly tyzden som hak velebila lebo mi bolo tak zle ako pred hak...uplne otras :-S myslim,ze by to mohlo byt aj tym ale ved to ma nemoze polka brucha boliet ]-(
no som rada, ze si to sama priznala ;-)
mam sa, no uzivam ako uzivam, uz mam zase stres z prace a manzelicek je momentalne na cestach, takze som slamena vdova