fakt nemam, lebo mi vcera zacal kolega menit firemne udaje kvoli zmene priezviska a tak a teraz mi nic nejde neviem sa nikam dostat, dokonca mi ani firemne maily nechodia a najlepsie na tom je ze on neni zatial v robote a ani neviem ci vobec pride :-S ja by som rada daco robila, ale nemozem ked nemam nikam pristup :-(
ooo - nic :-S
som sa od dnes od 7.00 zastavila az teraz ]-(
sa uz neviem dockat zajtrajska - to pojdem maximalne do ikea, ale niiiiiic nebudem robit :-D
a co ty, som citala, ze zase po lekaroch behas, chuda moja
od 7? fuuuha. tahas dobre. no beham, beham. tento raz to vyzera na vajecnik :-| idem zajtra na krv a potom este k druhemu lekvarovi, tak uvidime. tento rok asi tiez nebude kludny. :-(
ach jo, ty mas nejaku smolu :-(
ja som dnes obehala asi vsetky mozne urady kvoli zmene mena - uz chyba len karticka poistenca a uz mam vsetko - huraaaaa :-D
od manzelikovych kolegov sme dostali poukazku do ikea, tak chceme pozriet, co pekneho najdeme ;-) ale chcela by som nove taniere - nejaky set a nejake kvetinace :-)
jeej jika,to je prakticky darcek...my sme davali naposledy bratrancovi poukazky do hypernovy a tesca cez lyoness k meninam..ked uz clovek nevie,ze co tak je to aspon prakticke :-D