Svadba 2009 II. Voľné pokračovanie najdlhšej témy

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
tak baby, presuvame sa, som zvedava, kolko prispevkov bude mat tato tema, ci aspon 44444. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
na dnesnom karnevale budu v takomto pocasi vo vyhode, vodnici a zaby
Odpovedať
Profilova fotka
jedine, ostatni sa utopia, ale aj vcielka kajka prezije x-) x-) sak ma predsa kridla
Odpovedať
Profilova fotka
ano, ale bo nasadne na nejakeho konika nosorozca :-D
Odpovedať
Profilova fotka
alebo :-D :-D :-D u nej je vsetko mozne.... iiiiiiiiiiiiiiijjjjhaaaaa :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
:-D :-D :-D a pukinko bude mat nejaku masku? ci on uz je dobra maska sam o sebe? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
hmmm.... vies ze ani neviem, ale sak jemu staci ked mu slavka oblece tricko s logom monster a maska je hotova :-D
Odpovedať
Profilova fotka
:-D nezabudni zobrat fotak a ked nie, tak aspon telefonom fot
Odpovedať
Profilova fotka
a jaky akoze fotak mam zobrat??? :-| sak ziadny nemame :-N ale snad slavka zobere a pak si ich necham poslat, sak ale este neviem ci sa vobec nejaky karneval bude konat :-S
Odpovedať
Profilova fotka
snad hej, mozno sa to trochu umudri
Odpovedať
Profilova fotka
no ved uvidime, ale moc velke sance tomu nedavam teda aspon z mojej strany, lebo na dazdi sa mi stat nechce a prd uvidim, ked budem pod dazdnikom stat ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
no to je na nic :-/
Odpovedať
Profilova fotka
to hej, lebo tam to funguje tak, ze ked chces nieco vidiet musis sa drat uplne dopredu pomaly az na dosah k tomu sprievodu
Odpovedať
Profilova fotka
jasne, ako vzdy, ked je nejaky sprievod. treba chytit dobre fleky
Odpovedať
Profilova fotka
tak tak, lebo inak si mozes fukat praskovy cukor :-D
Odpovedať
Profilova fotka
no chcem ta vidiet, ako si v dazdi fukas praskovy cukor :-D
Odpovedať
Profilova fotka
noooo to aj ja x-) x-) x-) 8-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
sak ale mam predsa vodeodolny dazdnik :-p :-p :-p
Odpovedať
Profilova fotka
ako vies? nebola tam nalepka :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ved ale tvarit sa mozem 8-)
Odpovedať
ahojte, som tu 4 dni nebola, boli sme na takej kratučkej dovolenke...dnes tu nikto nie je?
Odpovedať
Profilova fotka
caute caute, uz zase to mame pondelok :-S ako ste weekendovali?? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj domi :-) zas pondelok..fuj..vikend bol celkom fajn, v sobotu sme boli v trencine u svokrovcov a v nedelu sme dokopy nic nerobili...
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj lucinka :-) hmmm no aj ja som sa celu nedelu iba valala a prejedala, sme mali skvely obedicek, tak a potom ze nedaj si :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
jooj,super :-D my sme tiez mali mnam obed, u mojej maminy sme boli..sice som po nabrati polievky elegantne vstala a porozpravala sa so zachodovou misou ale potom som si pochutnala :-D
Odpovedať
Profilova fotka
tedaaaaaaa :-D :-D a to som akosik zabudla ze sme mali este chlebicky a ine dobroty nakolko sme oslavovali ocinovi a bratove meniny x-) x-)
Odpovedať
Profilova fotka
jaaaaj,zavidim normalne :-D my sme boli aj u draheho starych rodicov a babka robila skvele sisky....mnam,normalne som par priam zozrala :-D u nas su uz vsetky oslavy za nami, este v auguste ma matkov dedko okruhle takze sa bude oslavovat ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
nezavid :-p :-p zavist je zla vlastnost :-D ale ne, sisky by som si dala, aj moja babka vedela skvele sisky pripravit :-) nas este nejake oslavy cakaju, bracho bude mat narodky ja meniny, svokra a svagrina meniny,....
Odpovedať
Profilova fotka
spravne,ty si mi minule zavidela tu dobru naladu a ako to dopadlo ]-( takze ja ti to doprajem :-D
Odpovedať
Profilova fotka
heeeeeeeej si to nepamatam :-N :-N :-N, asi mam deravu pamat :-D :-D a dakujeeeeeem ze si ku mne taka laskava x-) x-)
Odpovedať
Profilova fotka
ale nehraj sa,ze nepamatas ;-) k tebe vzdy :-D ako inak v praci?
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?