ani nehovor, ja som kvoli tomu nesla na obed, tak sme si ho objednala a este doteraz ho nemame ]-( ale volala som tam a ze uz su na ceste, ze dnes toho maju vela a tak :-|
no mam sa fajn ale ty sa pochval
tak to je neprijemne, takto o hlade byt.
Ja sa mam tiez fajn. S manzelom si uzivame, ak je cas :-) ale zatial mame tooolko vselijakych navstev, ze az hroza :-)
ahojte dievky, no takže som sa dnes vôbec nestíhala zapojiť do vašej debaty, lebo už len zajtra som v práci takže mám toho veľa...
lucka: aj ja som si pri tancovaní stále stúpala na spodničku, ale inak tie šaty boli perfektné, ešte nikdy som nemala na sebe také krásne šaty, trošku ma tlačil korzet, lebo som bola stiahnutá, ale inak super. Na hostine som nejedla nič a okolo pol desiatej večer ma mamina išla nanovo zašnúrovať lebo som cítila, že sa i uvoľnili a ako ma stiahla tak sa mi normálne zakrútila hlava. Ale ak by som sa mala ešte raz rozhodnúť, boli by to znovu tieto šaty. Už sa teším na tvoje fotky. Ja som svoje už vymazala, lebo sú tu všelijaké divné "indivíduá", ale na FB ich mám.
dobre ranko prajem :-D
andzi - no,ja som kazala drahemu aby ma postupne uvolnoval lebo ako som v prestavke medzi fotenim v nitre a pri kastieli som do seba naliala asi liter vody a brucho mi riadne narastlo :-D
ahoj domi, hej..vcera to dopadlo dobre..akurat dnes rano som uz mala rozhovor so zachodovou misou takze cim dalej tym lepsie..ale doktor nas velmi vcera potesil :-)
luci: býva ti zle? Juj, ale ti závidím tehotenstvo, hoci tie ranné nevoľnosti sú asi nepríjemné, ale patria k tomu.
Ja mám v robote také stresy, taká som rozčúlená každý deň, že už ma to tu nebaví. Tak veľmi by som potrebovala byť teraz tehotná, lebo hneď by som doktorke povedala nech ma dá na PN-ku.
ahoj andzi - uz som tu len na chvilku,idem zas do BA ale ja mam nevolnosti cely den....rano som vracala ale divne mi je v podstate stale, najhorsie ked by som mala byt hladna..nie som ale hladna ale je mi zle, ale musim sa najest aby mi bolo chvilu lepsie a potom mi je zas divne...proste dokola,najlepsie mi je ked spim :-D