su, ale bolo mi povedane, ze tak predsa chodim dobrovolne . . . a je to pravda :-N
vies drahy robi od 7 do pol stvrtej, a ked ideme jednym autom, on si nemoze posunut prac. dobu, tak ja som v robote uz o hodinu a pol skorej . . . zadarmo :-(
on potom robi normalne do pat, a ma hodku a pol nadcas, ale on ma samozrejme plateny :-D ale hlavne v zime je to naprd - rano tma, z roboty po tme . . . na slucku ]-(
uz sa stalo :-D pred siestimi rokmi :-D nemboj, nosim poctivo, ale hlavne cocky . . .
vcera sme hrali badminton bez bryli - no sranda to bola, Toma som videla jak hnedu cmuhu a kosik zelenu :-)
ale hrali sme, to je hlavne ;-)
nič sa nestalo :-) sranda to bola, ale hlavne v tom, že sme sa aj triafali :-D a dost sa bojim, aby to nezdedili nase deti . . . mne povedala ocna, ze to mam geneticke, ale nasi maju obidvaja cez 40 a vidia jak sokoly, brat to iste . . . akurat mama si bola pred tyzdnom kupit bryle, ale ona mala zas kratke ruky :-D
vzdy som chcela tulipany, milujem ich :-D a tie ruze sa tam nejak priplietli ;-) viesco, mamina kamaratka je kvetinarka, ale este len zacinajuca, a ta nam odporucila jednu znamu, od ktorej kupuje kvety, je to mlada baba z Castej, Katka sa vola, ale neviem jak dalej :-N Farba bude ako na tom obrazku - ruzove tulipany a biele ruze. A slubila mi, ze tulipany nezvadnu, tak jej verim . . .
dakujeeem...ma stale presviedcala kvetinarka nech si dam taku nejaku spustenu tu kytku neviem teraz najst nejaky vhodny obrazok ale ja som chcela proste gulatu a hlavne orchidejkovu :-D
jasne janka mala krasnu kytku, len hovorila ze bola strasne tazka :-| ....ale jedna baba si dala taku urobit tiez gulatu na snurocke s cervenych klincov tusim a vyzeralo to hroooooooozne , bola obrovskaaaaaaaaaa :-S