jeej lenti, to budes v mojom susedstve :-) my byvame o dve ulice dalej..ale budem v tatrach..ale tiez sa chystam popozerat...nabytok je vzdy fajn vystava :-)
ooo - v kupeloch sme napokon neboli, lebo drahy bol dlho v praci a nevedeli sme sa potom vymotat (ale pojdeme zajtra ak vsetko pojde ok)
a inak bolo fajn, kupila som si Nike gate, take sportovo elegantne, kt. sa daju pouzit v 3 dlzakch - pod koleno, po koleno, nad koleno :-), potom sme kupili praci prach - 6kg Ariel za cca 15€, nejake cistiace prostriedky a potravin kopu - kuracie a morcacie cecky, hovadzinu, body pre deti, kt. sa maju teraz narodit v mojom okoli a taaaaaak.... cena na tych body bola ze 1700F a 250Sk, lenze to teraz vychadza na 170Sk - 7 ks peknych Cherokee body, no nekup to :-D
inak ti madari su total, ze madari.... strasne znacenie ciest... tabula bola, ze Tesco do prava... a na krizovatke znacka zakaz odbocenia do prava :-D :-D
jani :-D
ja som minulý týždeň robila v Komárne,tak som len cez most prešla a hneď som bola v Komárome v Tescu,tiež som nakúpila,pozerala som slovákom do košov,čo nakupujú,čo sa oplatí a brala som to aj ja :-D
luci - jasneee, bolo treba doplnit, ved cistic chladnicky sa uz mina, prachu na pranie mame dost, ale tak za tak cenu, no nekup to, ved sa to nepokazi.... a este WC cistice sa uz minaju, cillity bangy bolo treba dokupit :-D :-D
lenti - z potravin sa vsetko oplati... aj elektronika - DVD recordery, aj TV tam mali za super ceny... no zas napr. XBox je na SK lacnejsi.... a este som si kupila silikonovu formu na babovku od Tescomy, vychadzalo to na nejakych cca 5€, u nas je to drahsie
heh, keby si videla nasu skrinku v kupelke pod umyvadlom :-D plna cistiacich prostriedkov.... a v kuchyni je 1 suflik vyhradeny na kuchynske cistiace prostriedky.... a nahradne nechvam v rolldorovej skrinke na chodbne