Svadba 2009 II. Voľné pokračovanie najdlhšej témy

28. aug 2012112460
  • oocko-jasneeeeeeeeeeeeee 😃 ....budes medzi prvymi hostami....a uz to tak vyzera,ze budeme byvat niekde nablizku

• aj ja chcem kolaudovať 🙂
    ááá,mohli by ste dojsť aj k nám skolaudovať 😵

• lentilka, no ale vazne, to je dobry napad. podme niekam na chatu aj s polovickami nasimi 🙂

• Sponzor fóra
  • ooo aj ja chcem byt tvoja zakaznicka ake sluzby ponukas 🙂 🙂 🙂

baby bonznite 😃

• lentilka. 2x nehovor. kedy to bude?

• verča-to sú tajné služby 😃

• jeeeeeeeeeejda...to je napad,to by sme veru mohli....ale az ked ja budem na SVK,pjosiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim 😬

• dohodni sa s lenti a dojdite aj zajtra
    dajte vedieť dopredu,vezmem si dovolenku,kúpim nejaké to vínčisko a kolaudácia môže začať!! 😃

• lenti, daj rozvrh, kedy budes na svk 😃

• lentilkabj hehe no dobre vy tajnostkárky 😃

• lentilocka-dva krat nemusis pozyvat 😃

• lenti,ja to myslím vážne!!
    aj prespať by ste mohli,hoci máme ešte bojové podmienky na dome,ale nejak by sme sa už vyspali 😵

• no baby my ideme zajtra do galanty tak vas rano berieme ... hehe

• verča,tak to budeme 12km od seba 🙂

• oocko-tak moment....teraz pridem na svadbicu,po nej by som mohla,ale to lentilocka bude asi v najvacsom svungu 😃 ,kedze bude este len slobodnica slobodna 😃 😃 😃 ....ale v lete by sme mohli nieco zorganizovat

• Sponzor fóra
  • aj ja..zoberiem toho mojho padnuteho na hlavu(teraz ma na to papier takze sa tym obhajuje 😃 ) a spravime si vikend 2009 temy...a najlepsie uz s bruskami..
    ooo spravi pozvanky 🙂

• no v lete by to bolo super 🙂

• lenti,koľko tu ostávaš po svadbe??
    a v lete kedy prídete??

• lentilocka-aj ja to myslim vazne,ak aj vy dve babizne

• luci 😃 😃 😃
    tak budu tam vydate, vydate-bruskate a slobodne

• ja to tiez vazne myslim... ved ja to tu stale omielam, ze by sme sa mohli nejak stretnut 😃

• mozno by sme to mohli spravit u nas na chalupe..ak nas bude viac tak to nejako spravime zo stanmi..ved v lete sa da

• baby,ja sa už tešííííííím 😵
    v lete to zorganizujeme a dofrčíte 😉
    na teraske niečo ugrilujeme a popijeme 😃

• lentilocka-11.maja uz dlietam spat 😐 ...a v lete este neviem,kedy prideme...lebo som sa so sefom nebavila,ci si budem moct zobrat dovolenku,kedze budem mat teraz dva tyzdne...ale ja pevne verim,ze s tym nebude problem...a to vidim ne prelom jula augusta

• baby-supeeeeeeeeeeeeer...ja sa tesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim 🙂

• lentilocka-hlavne popijemeeeeee 😃 😃 😃

• baby, organizujete stretko? Ja sa rada pridám.

• aj ja sa tesiiiiiiiim. kto bude hlavny organizator?

• lenti,vidím to asi na leto 🙂
    nabláznili ste ma jak malé decko 😃

• hmmmmmmm,ze by tyyyyyyy??? 😃 😃 😃

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Radi pre Vás pripravíme svadbu na kľúč podľa Vašich želaní. Pod jednou strechou nájdete výbornú kuchyňu, príjemné ubytovanie a krásnu výzdobu.
    Reštaurácia s talianskou kuchyňou otvorená: PO - Pia : 10:00 - 21:00, SO, NE - priestor k dispozícii na akcie, svadby, rodinné oslavy, firemné akcie,
    Najčarovnejšie miesto svadobnej hostiny vonku na nádvorí pod bielym stanom alebo vo vnútri s kapacitou do 15O hostí v našom Gourmet Klube.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov