Svadba 2009 II. Voľné pokračovanie najdlhšej témy
- Sponzor fóra
jeeeeminecky, som zmeskala, ked bola aktivna debata
jikus..aj ja sa pripajam uz k vsetkemu hore napisanemu..myslim na teba, a v sobotu ti budem drzat palce.. a podla mna sa mozes spolahnut,ze nebudes chora, lebo to bude tolko endorfinov a vzrusenia,ze bacile nebudu mat sancu, ver mi..telo sa vyhecuje...este raz sa drz, a uzi si to najviac ako vies...16. apr 2009ahoj jikuš, no neboj, vlastne k tejto správičke sa dostaneš po všetkom, a uvidíš aké je to super, ja som tiež nič nestíhala, nervózna ako psisko, o polnoci som vyprevadila hostí, prišiel môj nastávajúci, dali sme si 3 štamprerlíky, zabúvala som ako dudek a ráno 14.2.2009, som sa zobudila, ospršila, upalovala ku kaderníčke, kozmetičke, fotiť sa, a zrazu sme už boli v kostole, potom zábava, polnoc, ráno a je po všetkom!!! Teraz by som to vrátila spať, normálne Ti závidím!!! Uži si ten nádherný deň! Držím palce!
17. apr 2009- Sponzor fóra
lenti - si hrozne zlata, dakujem
baby - tak uz pomaly vstavam, idem do sprchy, nieco sa pokusim do seba natlacit, ak sa podari a o pol osmej tu uz mam kadernicku
ked sa ozvem nabuduce, budem uz vydata panicka
sa uz veeeelmi tesim, ale aj trosku bojim,ci vsetko dobre dopadne a zaroven som aj trosku smutna, ze za chvilu to uz budem mat vsetko za sebou
papa18. apr 2009
baby i ja sa lucim ,
jika uzi si posledny den priprav bez stresu , a prajem ti aby ste si vas den D prezili v laske a radosti ,