Svadba 2011 Detva, Zvolen a okolie. Kto plánuje?

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
Ahojte, je tu niekto kto planuje svadbu v tomto okolli v roku 2011?
Odpovedať
@zet7 môžem ťa potom poprosiť o kontakt do tej sielnice? ja som ešte počula o jednej pani na dobrej nive, že tiež dobre pečie, ale žiaľ zatiaľ presne neviem nič iné :/ ale zistím ;) a tiež v cukrárni vraj ...
Odpovedať
@kacennnka ee, ja sa tiež teším :) zo všetkého... ale to vieš, človek má zároveň aj nervy a obavy :D
Odpovedať
Profilova fotka
@kacennnka Ahoj, tak to už máš toho hodne vybaveného ... My budeme mať svadbu o 3 týždne a ako som tak tvoj zoznam vybavených vecí čítala, tak som skoro spadla na zadok ... :-/
Odpovedať
Profilova fotka
@benice no, uz mam toho celkom dost. Proste ma to bavi. Dost toho ale este nemam. Napriklad obrucky, popolnocky, oblek pre draheho atd. Ak by si potrebovala s niecim pomoct alebo poradit tak sa kludne spytaj.
Odpovedať
Profilova fotka
@lopatka No ahoj,tak to si toho uz vela stihla od vianoc :-) A saty uz mas?Inak obrucky pojdeme my kuknut do Lucenca,kamosku tam stali 260€ z bieleho zlata.A pojdete s nami na svadobny veltrh?
Odpovedať
Profilova fotka
@sjaresova Tak posnazili sme sa :) ale xwalabohu to uz mame zajednane :) a na weltrh pojdeme kuk - dohodneme sa este, ok? ja mam na pana z Cadce kontakt, zewraj aj on robi lacne obrucky. a kedy idete do lucenca?
Odpovedať
Profilova fotka
@kacennnka aj mna to bavi, to je jasne :-) @acerka11 spytam sa a v priebehu vikendu Ti dám vedieť
Odpovedať
Profilova fotka
@kacennnka Nooo ja som si popolnočné šaty dala ušiť, ale ešte nie sú hotové a som celkom zvedavá na ten výsledok, že či budú podľa mojich predstáv alebo nie ... Obrúčky už máme doma a oblek tiež ... Musela by som si ešte raz ten tvoj dlhý zoznam prečítať a porozmýšľať tuho, že čo nám ešte treba ... Jáááj viem - napr. nemáme ešte koláče objednané, alkohol kúpený je, ale neviem, či ho nebude máličko ... nealko nie je kúpené, ani vínko ... A čo sa napr. kostola týka nemáme kúpený krížik ... to sa dá asi kúpiť v kvetinárstve že???
Odpovedať
Baby, viete mi prosím poradiť, kde sa dajú nafúkať balóny héliom?
Odpovedať
Profilova fotka
@lopatka Hej,na toho mam aj ja kontakt,to tie lacnesperky.eu?Aj si sa s nim uz bavila?Neviem este kedy,asi v priebehu mesiaca,to by som sa este ozvala.My ideme aj do Revucej pozriet obrucky,tam su do nejakych 300eur.Cim mensie mesto,tym lepsie ceny :-)
Odpovedať
@kajom no to neviem kde by ti ich nafukali ale helium sa da kupit naa nete.....napr. partydoplnky
Odpovedať
Profilova fotka
@benice ja som ho kupovala v kvetinarstve. A kde si si dala saticky sit?
Odpovedať
Článok sa načítava...
baby oslovila niektora z vas pana z Cadce co robi tie lacnejsie obrucky?......skor ma zaujima ci si idete niektora u neho davat robit prstienky......ja som ho oslovila a dal nam skvelu cenu na obrucky.....poslala som bu obrazok vyhliadnutych s presnym popisom co chceme......doverovat ci nie?....ide hlavne o velkost a ako je to zo zarukou a kupovanim na dialku?.....poradte prosim :-|
Odpovedať
@acerka11 prosim Ta, mohla by si napisat, ako sa vola ten pan? ja totiz som z Cadce a taky kontakt sa veru zide :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kacennnka Aha, no tak dakujem za radu, asi aj ja ho tam pojdem kupit ... Saty som si dala sit u nas v Detve jednej pani krajcirke, skoro suseda ... Dnes som bola na skuske a ide mi ich trosinku prerabat, ale tak do konca buduceho tyzdna uz budu isto hotove mi slubila ... Tak sa tesim a su celkom pekne ...
Odpovedať
ahojte prosim vas poculi ste uz niekto o kameramanovi zo zvolenskej slatiny, ak ano mohli by ste poslat cislo, ak viete aj ake ma ceny, a ci je vlastne dobry?
Odpovedať
@bubu18 prosim ta kolko berie ten kamas?aj video aj foto
Odpovedať
@tinka1751 som ti poslala ip ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
caute baby, vypadol nam dj, neviete nahodou o niekom dobrom? dostali sme kontakt na DJ Dušan Bobor, ale neviem tu o ňom nič nájsť.
Odpovedať
Profilova fotka
@zet7 skus Janko Souc
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, svadbu plánujeme cca na rok 2012 no už teraz sa vážne zaoberáme miestnosťou.. zatiaľ máme vo výbere Sportcentrum ekoma - Sekierska dolina, Hotel Poľana - Zvolen, miestnosť na Vígľaši, Hotel Tenis.. no rada by som vedieť nejaké referencie, ohlasy aspoň na pár z týchto.. hlavne by ma zaujímalo Sportcentrum ekoma - Sekierska dolina, či tam mala niektorá z Vás svadbu.. vopred ďakujem
Odpovedať
@jankar. ahoj no neviem ci tu niektora z nas teraz poda referencie kedze vacsina sme zatial cakatelky na svadobny den.....ja budem mat svadbu na viglasi.....takze referencie ti budem vediet poskytnut az po dni D.....o sekierskej doline ti neviem povedat nic blizsie
Odpovedať
@jankar. Ahoj, aj ja som len čakateľka, ale čo ja viem, tak Hotel Tenis vraj nič moc. Poľanu si niektorí chvália, že je tam super prístup, ale v minulosti viem že na ňu nadávali. Vígľaš je vraj fajn, vojde sa tam dosť ľudí, varia dobre. Tak som počula :) ... A čo sa týka Ekomy, je tam krásne, ale mne sa tam zdá priestor dosť malý a nepáči sa mi, že pýtajú za prenájom :/ Radím ešte Centrum a Divadelnú reštiku ;)
Odpovedať
Ahojte. môžem vás poprosiť? potrebovala by som ešte nejaké kontakty na kameramanov. máte niekto? tých, čo som mala v pláne, som žiaľ musela vyradiť, nakoľko už mali obsadený termín :( vopred ďakujem ;)
Odpovedať
@kajom čau ja som z Lučenca, ale kamarát môjho drahého mal svadbu niekedy minulý rok a točil mu nejaký Janko Šouc. ja osobne som DVD nevidela, ale ten kamarát bol spokojný. videla som len fotky na CD a fotila ich tá Gabika Halajová a fotky boli úžasnéééé
Odpovedať
@jankar ...no tiez este len budeme mat svadbu ale hostinu budeme mat v Polane...pacil sa nam pristup a co som teraz pozhanala referencie tak boli len dobre :-) tak dufam, ze budu aj od nas :-) a na Tenis som tiez nepocula vela dobreho...drahe a jedlo nic moc... @kajom no my mame p. Kamasa ale to sa mi zda, ze si mala kontakt...
Odpovedať
Profilova fotka
@jankar ani ja som na hotel Tenis nepocula dobre, ale tiez by som Ti poradila Polanu, Centrum alebo divadlo. @kajom skusala si aj PAV studio? my mame odtial kameramana...
Odpovedať
@kajom no my budeme mat kameramana pana Petra Galla z Detvi....uz si skusala?
Odpovedať
@zet7 žiaľ je obsadený na ten termín :/
Odpovedať
@acerka11 ahoj, jeho zatiaľ nie :) ale ďakujem za radu, na nich som akosi pozabudla :)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?