Svadba 29.8.2009. Nájdu sa tu nejaké nevestičky?
- Sponzor fóra
ivka, tak ti si sikovnicka ze uz mas po, teraz uz iba! statnice
benito no ja sa chystam na satky teraz v piatok, idem do ke... uz som co, to poskusala, ale ked som strasne nerozhodna a vobec neviem... ale sme sa s mamkou a kamoskou zhodli, ze ani jedne nas neoslovili natolko aby som si povedala ze wau, v tychto sa chcem vydavat...asi som velmi narocna4. mar 2009- Sponzor fóra
peya: ja som robila to iste..pozerala saty na nete...ale tie co sa mi najviac pozdavali, na mne vobec nesedeli...takze radsej zajdi do salonov skor...v niektorych su tie najlepsie saty zajednane aj pol roka dopredu..ja som bola zaciatkom februara a niektore zo siat co som skusala uz na august neboli volne
9. mar 2009vies beni, ja z toho az taku tragediu nerobim. viem ze kopec siat je zajednanych uz teraz. je strasne vela siat a ako si povedala, aj tie co si myslis ze su najuzasnejsie ti nemusia sadnut. Vezmem si satky ktore mi sadnu, budu volne a punktum aj ked budu mat mozno trocha iny styl ako si teraz prajem. Sperky a bizu doplnim az potom..fakt si nad tym hlavu nelamem
9. mar 2009
Nenašli ste čo ste hľadali?
Barón Pavol Jeszenák, r. 1746
peya: domcek na Slovensku....uz sme kupili pozemok a teraz okrem svadby vybavujeme papierovacky okolo stavebneho povolenia

ivka.... ani u nas sa darceky dotera nedavali...ale zacina to byt nova moda