Svadba 29.8.2009. Nájdu sa tu nejaké nevestičky?
to adka pp: adi ak by si mala moznost, tak 14.3.2009 je vystava v Banskej Bystrici, Hotel Lux, a 21.3.2009 vystava v Poprade, Hotel Satel 10.00 - 18.00. Inak na vystave sa da bez polovicky malo co vybrat. Musim ale uznat ze najviac sa mi pacil stanok pani z Krosna. Tie satky tam mali naozaj velmi chutne, dokonca krajsie nez ostatne nase salony. Popravde, z niektorych salonov ktore nemaju znackove saty, som mala dojem ze si urobili vyber lacnych polskych modelov.........
3. mar 2009- Sponzor fóra
peya: ani nie....nie som jedina, ktora objednava saty cez net....a hodnotenie u asapa je 99.8%, takze celkom fajn....hlavne dost bab z ciech to vyuziva...a mas pravdu, vzdy sa daju dopasovat a nevyjdu tolko co dam za pozicanie
babule, este otazocka...vobec netusim, kolko mam objednat zakuskov?...uz ste niekto zajednavali?...budemem mat tak cca 60 ludi3. mar 2009peya: pozri na www.landybridal.com ...alebo na ebay.com
vdaka za tie pocty kolacikov3. mar 2009adka - no kedze tam bolo milion kazdy zrazu skusal obrucky , len sme videla ze jednemu paru tam vypocitali sumu 300 eur , tak to ked videl moj drahy tak mu skoro zle prislo , ale podla mna clovek potrebuje troska casu na vyber obrucok , a nie tam sa rozhodnut za 5 min , bo za hlavou ti stoji tisic ludi
3. mar 2009- Sponzor fóra
adka pp: dakujem za radu, urcite pozriem. a diplomka neutecie...svadbu treba chystat
! Co sa tyka tych vystav-clovek sa moze naozaj inspirovat, ale ceny mali presne take ako ponukaju, vela zliav som tam nevidela... mozno sa to vyplati ak si odratas postovne ak to objednavas cez internet a mozes si to na mieste skontrolovat...tak ako som ja kupila pierka....
3. mar 2009peya:.... no vidis, a potom si pozicaj na SVK nejake za 350EUR....v teme asapbuy a iny cinsky.... su baby, ktore si uz objednali saty a su celkom spokojne..je tam jedna ceska..artichoke...co im pomaha s vybavovanim...ale ja som ju oslovila a ku mne, ako slovenke moc ochotna nebola...vraj nerozumie slovensky
...ja som si teda napisala asapovi sama,....ved zas taka trubka z tej angliny nie som
3. mar 2009
Nenašli ste čo ste hľadali?
najlepší pomer cena / výkon
ivka...v pohode, ja len, ze keby nahodou...nejake som nasla aj na nete, ale lepsie je vyskusat, ako kupit len tak