ahoj babule....ako pokracujete? tak ja som si kupila saty, popolnocne :) svadobne este nemam, ale za dva tyzdne sa chystam na Slovensko tak daco hadam poriesim.... takz situacia okolo mojej svadby sa konecne vyriesila a mozem sa do toho o5 pustit :)
baby som nestasna potrebujem poradit....mam taky isty datum ako vacsina z vas v tomto fore....teda 29.08.2009.Po dlhom rozmyslani sme sa zo snubencom zhodli na tomto datume.No problem bol dost velky...zajednat to.prisli sme zo zahranicia"kvoli svadbe" a prisli sme nato ze moj drahy ma neplatny obciansky preukaz.Bola som strasne nastvana...to su typicky chlapi.obciansky sa stihol svadba je vybavena.No este nemame absolutne nic zarezervovane....potrebujem od vas baby poradit nejake saly pre cca.40-50 osob na sirave,skupinu alebo DJ,kamera,fotograf,kadernicka,atd...prosim o pomoc
ivka.... ver mi, ze aj ja som rada :-)
satky som kupila dlhe, krasne zelene...uz som spravila foto, tak ho prihodim do albumu :-)
nunicky... bud rada, ze uz doma si, ja idem na Slovensko az za dva tyzdne a az potom zacnem vsetko riadne vybavovat...aj ked je pravda, ze salu, fotografa a hudbu som si zajednavala este v oktobri..ale vsetko len mailom :-) hlavu hore....vsetko sa da :-)
ivka ...nemam...chcem obehnut na Slovensku par salonov a vyskusat par siat...vobec neviem aky typ, ani farba..ci biela alebo ivory...a hlavne..tu v UK nemam kamosky, co by mi poradili s vyberom..a tie doma sa uz nevedia dockat :-)
17 dni...ale neviem kolko budem mat casu, pretoze som sa objednala aj k zubarovi..bude mi robit porcelanove korunky...nech sa na svadbe mozem usmievat :-D ..tak dufam, ze vsetko postiham...priletime v piatok vecer a vsobotu uz mame hned dohodnute nauky s nasim fararom, v pondelok ideme do hotela pozriet salu a dohodnut podrobnosti, potom ma caka kadernicka a uz spominany zubar
Ahojte nevesticky. Pripájam sa do tohto, takmer vychodniarskeho klubu, lebo mame svadbu tiez na sviatok SNP a v Košiciach. Uz sa velmi tesime. My mame este len kostol, salu, DJ, kameramana a fotografa.......este saty musim zarezervovat a ostatne myslim ze stihame riesit az po statniciach. Ale klobuk dole, niektore ste velmi sikovne, ked uz tolko veci ste stihli vybavit. Prajem prijemne pripravy.
Baby poradím Vám chodte na ten svadobný veľtrh čo bude v KE....my sme boli dnes v BA a nestíhala som otvárať ústa...na jedno som ale prišla , čo som rada....že svadobné šaty biele sa mi páčia najviac a že som si svoje dobre vybrala...veľmi krásne šaty mal svadobný salón Diamonds. Fakt sa oplatí, my sme si tam objednali svadobné poháre. kto nemá čas obehávať, je tam všetko od oznamok po DJ, kameramana a atd.....tak baby, podme na to:)
Ivka, ešte aj limuziny tam su vystavené....výzdoba, no komplet všetko...jedna pani nám rátala výzdobu to je návleky, ozdoba stolov vrátane servítok a tých hlúposti na 94 ľudí a ked nám povedala výslednú cenu 18 900, skoro sme odpadli....podľa mňa výzdoba je tam moc drahá