Svadba 29.8.2009. Nájdu sa tu nejaké nevestičky?

17. aug 20109960
  • Nezávidim ti...ale hlavné máš z krku a neviem ako ostatné, ale ja sa veľmi veľmi teším.....šaty kde si si rezervovala a čo ťa vyšli? Ja robím finančný prieskum, lebo veľa ľudí odrbáva🙂

• saty mam z Vranova za 8000 tisic , aj so zavojom aj s bizu

• Fu, pekne....máš aj foto? Alebo na čo si stavila, na originalitu, alebo klasiku? Bránila som sa šatám bez ramienok a práve také mam🙂

• Sponzor fóra
  • ja som tiez takym branila , ale nakoniec mam take , on mi dorobia stuhu okolo krku
    ty za kolko mas saty?

• No, ani sa nepýtaj😞 Mňa moje vyšli 15 990----neviem, či to robilo to miesto BA, alebo salonom, neviem, ale nemohla som im odolať..odolávala som 2 týždne, ale nedalo sa.... 😃

• no to by som asi vahala ci by som dala tolko za pozicanie

• Ver mi, aj ja som váhala....veľmi....ale sú tak nádherné....aspoň mne sa páčia, že sa nedalo odolať....

• Musím utekať, ešte sa stavím, papa a prajem pekný dník...

• a foto nemas ?

• daj mail a pošlem..alebo si na stránke www.salonnicole.sk najdi šaty od návrhara provias, albeo nejak tak a názov je RIMA. šaty su naživo biele ako sned a tie výšivky sa krásne ligocu...

• pronovias je meno tej rady

• poslala som ti mail do IP

• baby zakusky kedy objednavate ?

• lydka aj ty mas pekne saty, no clovek si nakoniec vyberie take saty, co sa im najprv brani

• No ďakujem a myslím, že máš pravdu🙂 Človek si vyberie práve tie šaty, ktorým sa človek bráni najviac🙂 A zákusky už som teraz u jednej pani zaobjednala termín , počet kusov a aké....Pre istotu...

• Sponzor fóra
  • kolko budete mat ludi ?

• a kolko zakuskov na osobu ste pocitali ? a co vas stoji jeden kus ?

• Ľudí budeme mať 96 a zákuskov 2000...možno si niekto povie, že je to veľa, ale ja som si povedala, že nedovolím, aby ľudia ked pôjdu domov mali po 5 zákuskov v krabici. Jeden kus nás výjde cca na 4,50. Samozrejme že budu aj torty, ale to už donesú hostia, takže aj tie sa pokrájaju. Potrebujeme si to deň vopred všetko krabice označiť a nadeliť, aby potom nebol chaos ku koncu s delenim koláčikov a tak....

• lydka - to je super cena zakuskov

• Hm, aj ja si myslím a zákusky som jedla, takže môžem potvrdiť, že sú super- chutné a dobre vyzerajú. Júj Ivuš, ale ked si uvedomím, čo všetko ešte nemáme vybavené😞 do plaču je mi😞

• ty pracujes? ci studujes?

• mas dost vela veci , preco ti je do placu ?

• Prečo? No lebo pracujem, po práci operujeme, chodím do školy a svadbu riešim úplne samučká 😞 Maminka má ešte malého brata (9)r. a svokra (teda budúca) je v zahraničí...priateľ má toho toľko, že som rada, že príde večer domov a oddýchne, lebo minule sa mi zakymácal vo dverách a vyzeral na infarkt. A ja celý deň vysím ta telefóne a vybavujem...a už je mi z toho do plaču. Bývam v BA a svadba je v KE...Tak si asi vieš predstaviť🙂

• a co studujes ?

• no nezavidim ti , mas toho velmi vela , a po svadbe v BA ostavate ?

• No my sme tu už 2 roky a tu aj ostávame. Možno si to nepovie každý, ale ja som nesmierne rada, že zostávame v BA. No je toho veľa, ale začala som redukovať a ako prvé padli sité veci v práci, čo dneska nenarobilo dobrú vodu... 😒 Uvidíme🙂 Ivka a ty ako študuješ a pracuješ a čo študuješ?

• ja studujem socialnu pracu v KE

• V Ke? Ja v BA😃 a to si na bakalarskom, alebo magisterskom?

• uz na magisterskom v poslednom rocniku

• Hm jak j ti dobre🙂 a kde sa potom plánuješ uplatniť?

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Mojím cieľom je, aby ste sa pri fotení cítili príjemne, pretože len tak dokážu vzniknúť fotografie, z ktorých cítiť prirodzenosť, lásku a radosť.
    Aeternus Pictures
    Celé Slovensko
    Naše fotografie sú typické využitím romantických teplých tónov a pastelových farieb. Zachytávame momenty naším vlastným rukopisom.
    Reštaurácia s talianskou kuchyňou otvorená: PO - Pia : 10:00 - 21:00, SO, NE - priestor k dispozícii na akcie, svadby, rodinné oslavy, firemné akcie,
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov