Svadba 29.8.2009. Nájdu sa tu nejaké nevestičky?
- Sponzor fóra
ahojte dievcence...vy uz asi oddychujete s pripravami vsak
za to ja sa do nich pustim s plnym nasadenim...
akurat sme dnes boli pozriet kostol, renovovali mu oltar a este nie je dokoncenymyslim, ze uz to ani nestihnu
takze asi to tam budeme musiet nejak dozdobit kvetinkami...
inak tento tyzden by nam mali prist obrucky, ak som zvedava kedy dorazia
a vcera sme boli na nakupoch (kedze pocasie je fakt o nicom) drahy si kupil topanocky a nejake sa priplietli do cesty aj mne- tak uz mam dvojetieto maju ale otvorenu spicku, takze pojdu asi uz len na zabavu, lebo si v nich neviem velmi predstavit silonky...
inak vam sa nestalo ze ste nejake veci pomenili???
ja teraz uvazujem nad svadobnou kytickou- povodne mali byt tie biele ruze a frezie ale zacinam mat pocit ze by som chcela nieco farebnejsie aj ked vooobec neviem co...musim podumat
21. jún 2009Hej ahojte dnes!!!nejako sa kruh suzuje s nevestami na SNP!!
sun sun.....to by ste mali pekne a dufam ze nam nebude prsat lebo to by ma vystrelo.........
budete tam mat aj super foto......romantika.....
mne v piatok slavnostne dosiel stojan na tortu tak sa tesim........potom uvidite co som vymyslela az my to slovenska pekarka tak spravi a potom torta prezije transport do BA!!!!hhihiihiihihih
Drahehy dnes odysiel do USA tak v sobotu je spat a dufam donesie nase obrucky.........uvidime.....
adka.pp je leto tak vyberaj s nejakych farebnych letnych kvetin!!!ja mam orchiedeje a ruze ruzove. na slovensku a v UK chcem ruzove pivonky...lebo som za ne bojovala na SK a vsetci prehovarali tak si spravim po svojom tu . mozes sa riadit podla farby vyzdoby co budes mat!!......porozmyslaj casu dost22. jún 2009- Sponzor fóra
ahojte dievcence........vidim ze sem ivka219 zakladatelka zavitala.....musim povedat ze ja sa vzdy od benito5 dozviem za kolko to mame a az potom zacnem stresovat............ale uz skoro vsetko vybavene tak len posledny mesiac odpocinok a potom v koncom jula len vsetkym pripomenut aby nezabudli na nas..........dodavatelia
Odychnuta vydovolenkovana tebe je hej.............nejaky zenich na obzorealebo si davas pauzu...........
29. jún 2009babule...normalne zacinam stresovat.....ci som si radsej nemala objednat saty bez vlecky....ci nemam nahodou zmenit popolnocne...ci bude vsetkeho dost..kedze sa nam z povodnych max. 60ludi nazbieralo vyse 70 hosti....
nastastie cez vikend prileti segra, tak pridem na ine myslienky..pojdeme na vylet do London
29. jún 2009cauko dnes!tak si uzivate anglicke leto??
beni- na oxford street maju same zlavy tak si uzite so segrou nakupi!!!!!
mozno dokupite nieco aj na svadbu.........
Viete ze tie moje papiere este stale nedosli na faru do SK???ani neviem ci sa teda vydavam alebo nie???
naozaj uverim ze sa vydavam asi az ked nam fararko v kostole da pozehnanieje to na depku!!!!
1. júl 2009ahojte dnes........no v celku vsetko ok aj u nas........zenich si koncne v sobotu vybral co bude mat a zistili sme ze tipicky angl.tophut nejako nesedi tak bude bez neho.........
ja som chcela aby mal.......
prstene este tiez nemame ale zajtra ma volno v robote tak ideme na to lebo v nedelu ideme na Cruise....predsvadobna zabooknuta rok pred svadbou ked sme ani nevedeli ze svadba bude!!hihihiihito som ale Lucky Bride hehe.....
Tak dufam vsetko pojde ok..........ja som casto na teme angl-sloven.svadby......kde sa akurat preberalo spodne pradlo???
benito ak si tuna objednavala si ty s ebay servirovaci nozik na wedding cake????aky dosiel je to ok???
lebo zhanam vsade po obchodoch v UK a vsade su vypredane lebo zevraj je svadobna sezona !!!jak keby som nevedela
pekny dnik .........7. júl 2009
Nenašli ste čo ste hľadali?
Bude mi cťou zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
adka: take krasne jednoduche, nechcela som biele zlato, tak mame zo zlteho....kombinacia matneho a leskleho zlata.... - stred matny kraje brusene... dali sme si do vnutra gravirovat mena, ale nie datum, ani nic ine...velmi sa mi pacia....
inak zajtra sa na promociach asi uvidime..