Svadba 29.8.2009. Nájdu sa tu nejaké nevestičky?
no vitam nove nevesticky
pre sunsun vies ze som si myslela ze si to ty??? este skor ako som si precitala mily pozdrav od teba
no my sme s drahym v stredu objednali obrucky mali by byt hotoe do 3 tyzdnov...
vo stvrtok som si kupila svadobnu bizuteriu ...je krasna uz som ju aj parkrat videla tu na MS
baby ja zacinam uvazovat nad oznamkami...chcela som nieco originalne a zaujimave, ale akosi ma nekopla inspiracia
vy uz mate vybrate???6. jún 2009- Sponzor fóra
adka ani mi este oznamka nemame...teda navrh hej ale vytlacene ee
taak dievcata..dnes sme uspesne zaodeli zenicha tak sa velmi tesim
ja som tiez chcela kyticu z ruzi a frezii, ale nakoniec zvitazili biele kaly..jedna baba mi ukazala nadhernu kyticu, tak sa tesim
tak uz len tyzden a obrucky su u mna
krasnu nedelu vam zelam6. jún 2009no my sme vlastne museli, kedze zas domov prideme az tyzden pred svadbou
takze tie najdolezitejsie sme vybavili koncom maja...to viete, krstni rodicia, babky a tak.....ostatne uz budeme posielat postou odtialto...tak koncom mesiaca...nase oznamko je mojim vytvorom a zatial sa vsetkym pacilo
7. jún 2009Ahojte dnes! tak ja uz mam oznamke doma len nejako nemam cas tam dat par vlastnorucnych crrrrrrrrrtttt......a uz len potom to vsetko poslat s UK tak dufam im to dojde..........kytica v UK ruzove pivonky take v pukoch a SK orchideje a take ruze [farba staroruzova a trochu do zelena] som zvedava ci to ta baba pochopila co my robi kvetinovu vyzdobu a donesie kyticu prvy krat uvidim rano pred sobasom! UPSIIIIIII
ja som uplne mimo teraz organizujem UK svadbu a neviem kde my hlava stoji
8. jún 2009- Sponzor fóra
nada...ivka sa sem uz pravdepodobne nevrati...teda aspon nie do tejto temy, kedze jej vtedy nastavajuci zrusil svadbu a zbabelo usiel
motylikova vyzdoba je super...nemohla by si si urobit album, nech sa trosku pokochame?
ja som prave vyrobila par postaviciek, ktore budu ako darceky pre hosti...vecer skusim spravit foto, v praci nemam kabel
ozik, vidis...vankusik na obrucky este nemam...cez vikend sa do toho pustim12. jún 2009AAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHA to som nejako nezachytila alebo zabudla???
hruza!!!!tak nebol ten pravy!!
ja som uz skoro celu vyzdobu a tak pozanasala na SK tak asi neni co dat!!!Nechaj sa prekvapit do svadob.albumu!!Inak k vankusikom rada .kup si obycajny v hobbycrafte 9 libier satenovy biely a ozdob si ho ako ty potrebujes.........inak som videla okolo25 libiez za vankusik a na tom 2 stusky!!!
Drzim palce s kreativitou..............pekny vikend12. jún 2009nada, si predstav....cez vikend som v Poundlande kupila vonavy vankusik...hladky, biely....pouzila som stuzky, co mi zostali z pierok a dokupila som este dve male kvetinky, na ktorych budu drzat obrucky...uz ho len dorobit
teraz zacinam riesit pokozku dekolta....ako na potvoru som sa z niecoho cela vyhadzala a neviem ako sa toho zbavit...slnka tu v UK je pomenej,takze skusam solarko...noo..uvidime...dufam,ze to do svadby zmizne...17. jún 2009ahojte.... nejako som nemala cas sem chodit, ale vsety vas pozdravujem...
adka s tymi oznamkami si nerob starosti...mi sme este ani nezacali vymyslat..
... hoci nejaku tu predstavu sme uz mali davnejsie, ale este sme sa nedostali k realizacii..
nada79..mi sme na tom naopak...obrucky uz mame...uplne krasne... ani som necakala, ze budu az take.. ale zatial nic pod ne... ale asi chceme nejaku drevennu tacocku...ividim, ci nieco take zozenieme...18. jún 2009ahojte nevesticky...tak mala som za ulohu od draheho vymysliet navrh oznameni ale velmi som sa nepohla..., vcera bol na nauke sam, lebo nja som v NR-zajtra mame promocie
a po nich sa uz snad pustim do svadbicky
beni inak ako si robila pierka??? da sa to zvladnut? lebo na to sa chystam aj ja...len si musim najst cas...
sunsun ake mate obrucky???18. jún 2009
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
super sa nam to zbiera
) aaa uz mam viac menej zajednanu kyticu..ake idete mat baby?
my ideme zajtra lovit nieco pre mileho..tak dufam, ze sa podari