Svadba 30.08.2008. Kto má tiež tento termín?
- z
- 19
- Sponzor fóra
Jej baby,
ta to ja ani nepisem... my mame salu, fotograf, hudba, kameraman---kamoska, ktora robi svadby na kluc, s nou som prebrala, pierka pre hosti, svedkov, starostov, kyticky pre mamky.... vyzdobu saly, kostola, panelaka, auta, autobusu...
Ku knazovi uz chodime, lebo mily nema ani krst. V sobotu idem obzerat a skusat saty. Priatel pracuje v Taliansku, tak stale, ked je doma, musime nieco poriesit, najblizsie ideme obzriet auticko - veteran. Mame termin na kolace a komunikujem s kadernickou a vizazistkou.
No a minule mali super akciu na Vodku, tak sme uz kupili aspon to.24. jan 2008ahojte babky, tak sa konečne pridávam k vám(sa mi nedarilo zarestrovať sa)
my máme tiež 30. super termín. my sme vedeli o tych 4 dnoch. tak zatial už máme sálu, kameru a fotografa, koláčiky objednané, výzdobu a o týzdne už ideme na 1. nauku. no najväčší problém bude so šatami, zatiaľ ma nič nezaujalo. som zabudla aj kadernicu už mám, make up vykúzli moja sestrička. no a auto nepotrebujem lebo my méme vážnu motorku tak si miláčik povezie na nej. som zvedava ako s tými šatami na ňu vyleziem
24. jan 2008- Sponzor fóra
no ved to, mozu byť krasne ale ked my nebudu sedieť...
ja by som chcela ísť pozrieť do toho salonu nicol, ale premna je to trošku dalej. skusim najprv košice, vraj je tam super výber. ale na druhej strane som počula, že v tých väčších mestách sú šaty viac zničené. je to pravda? ako vyzerali tie v nicoll?
24. jan 2008no podla mna saty v nicole ZV boli nadherne.. je pravda ze akurat vtedy prisla nova kolekcia a cez zimu je menej svadieb, ale mali tam aj minulorocne modely a vsetky vyzerali ako nove. to fakt, neprehanam. tak isto to vyzeralo aj v nicole BA v auparku. ale zas co sa tyka inych salonov, tak neviem
25. jan 2008all: vsetky vas pozdravujem.-)
petocka: ved prave ze ani nie..ja som povodne chcela svadbu von, niekde pod stanom v bielom nohavicovom kostyme a nejakom krajkovom tope....ale nenasli sme nic take kde by sa to dalo zrealizovat a to sme pobehali Liptov, Oravu aj vychod....
tak neviem ako to bude v nohaviciach vyzerat na normalnej svadbe...ale som z toho dost hora pri predstave ze by som na seba navliekla saty...nenosim ani sukne....to bude hruza
kolko ludi planujete mat na svadbe?...a kolko peniazkou v tom "chcete" nechat?
chystate sa na svadobny veltrh?25. jan 2008presne, suhlasim s luko.. urcite si chod nejake saty vyskusat a potom uvidis. ak budes stale chciet nohavice (vsak preco nie?) tak ja si tiez myslim, ze zozenies nieco pekne nohavicove v bielej (kremovej) farbe
inac my budeme mat 80 - 90 ludi, co som si este pred tyzdnom vobec nevedela predstavit, ale nasi ma presviedcaju, ze to bude o.k., tak snad.. a peniazky? este netusim, kolko to cele vyjde ale vzhladom na ten ten pocet hosti to bude dost
a na veltrh samozrejme idem25. jan 2008
- z
- 19
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
ahojte, kto sa prida?