Svadba 30.08.2008. Kto má tiež tento termín?
- Sponzor fóra
no my sme mali rychle rozhodovanie, ked som videla oznaka zo svadbainak.sk , vedela som ze tieto chcem...len este neviem ktore konkretne
6. apr 2008Ahojte,
hm...takze...mame rezervovanu salu, DJ, kaderníčku, kozmetičku, cukrára, rezervované šaty, kupený oblek pre zenicha, akú-taku predstavu o pocte ludi, čas sobáša na fare...a to je asi tak vsetko...no a jasne...predsavzatie, ze nezutekam z kostola a vsetko dobre dopadne
hm...laleeta...ved vlecka je fajn, mne sa velmi paci...kedy este budes mat moznost obliect si saty s vleckou?8. apr 2008takze, bola som skusat, ale ortiel je, ze mi tu vlecku daju dole... citila som sa v tom jak vlacik motoracik
jedine ak by som ju mala vypnutu... ale v tom pripade, naco mi bude, ze ano... zajtra si dam fotky do albumu...
mat moznost je pekna vec, ale krajsie je byt sama sebou... a to by som ja s vleckou bohuzial nebola...8. apr 2008- Sponzor fóra
No my tiez tak nejak,este musime kupit oblek pre mladeho zenicha
A uz len take drobnost...rozmyslam konkretne...ale tie veeelke veci uz mame vybavene...chvala bohu...uz si to len vychutnavam...a straaaasne sa zacinam tesit,hlavne ked stretavam kamosky a tie sa uz nevedia dockat,pomahaju mi s vyzdobou,a doladovanim takych drobnosti....
9. apr 2008no ja by som bola najradsej, keby nam nedavali nic, maximalne nejaku kyticu pri gratulacii po obrade
ale oni si to nechcu dat vyhovorit a neustale sa k tej teme vracaju.. rozmyslala som nad kavovarom alebo niecim takym.. zatial sa mi vyhrazaju, ze ak si nevyberiem, tak mi kazdy z nich kupi zehlicku
9. apr 2008to je dobreeee.
No vies ale ono by to nebolo ani tak velmi fer,ako ja chapem ze ti to je rodina a tak...ale oni aj vela krat chcu nieco tym mladym kupit a je to pre nich cest...Ja sa velmi nebranim pytat si nieco,ked tak velmi chcuVed nakoniec ta svadba stoji kopu penazi...tak preco by sa nam nemohlo nieco vratit aj spat? hmmm? A my tiez len take veci ako konvica,ta sada kavova,alebo nieco podobne...Ono my uz spolu byvame a mame vela veci uz kupenych,take do vienka
ale urcite sa nam este toho zide dosta nemame uplne vsetko...A zas na druhej strane nechecm dostat 2x mikrovlnku,3 x varnu kanvicu,2x zehlicku...
To satak stalo kamoske...a nieje to sranda...co potom s tymi vecami?
9. apr 2008ale praveze to nie je moja rodina, ale priatelia
pozyvam si na svadbu 4 priatelov/ky a od tych fakt nechcem nic ine, len aby prisli a zabavili sa s nami v svadobny den
co sa tyka rodiny, tak to mi je jasne, ze im to nemozem zakazovat a ze by ma aj tak nepocuvli
tiez ide aj o to, ze spolu uz dlhsie byvame a ocakavame nejake tie mikrovlnky alebo zehlicky9. apr 2008mne sa tiez dnes podarilo vybavit nejake veci - predbezne som sa dohodla s DJom, ale to sa este musime osobne stretnut, potvrdila som prvy nauku na fare, obvolala som matriku, aby som sa poinformovala, kedy je najlepsi cas na navstevu... buduci tyzden idem ku kadernicke na prvy "pokec", uvidime co vymyslime
ja popolnocne neriesim, pretoze sa prezliekat nebudemtakze o starost menej... ale topanky tiez nemame ani jeden, drahemu este treba vybrat oblek... jo a oznamenie... a booknut hotel na svadobnu noc ... a nedvolala som sa dnes potencialnej fotografke... este par poloziek na riesenie ocividne mame, ale riesime priebezne...
co sa tyka darov, ani my neriesime, ked sa ma niekto spyta, nebudem sa rozpakovat povedat, ze peniazky... 10 mesiacov po svadbe sa budeme stahovat do vlastneho, cim menej raroh budeme mat na stahovanie, tym lepsie9. apr 2008k tym topankam... boli sme v sobotu vecer v Auparku a sli sme okolo Batu a mali vo vyklade celkom zaujimave kusky pre panov... tak sme tam hodili okom ale drahy neomylne zamieri k sportovym... tak som ho mierne upozornila, ze "Petko, sme tu kvoli topankam NA SVADBU" a pocul to jeden pan, ktory sa na mna tak pobavene pozrel a na draheho s nejakou lutostou v oku
ako keby som bola nejaka stihacka alebo co... ja taka vobec nie som, vazne
9. apr 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
Bude mi cťou zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
hm no to je super, to bude 4 dni bez obcianskeho??? alebo by stacilo, keby som zarezervovala cas na urade (zatial neoficialne je, ale chcem sa uistit) a potom spolu zbehneme na matriku???
nechcem mat dlhe ze by boli obe, mam kolegynu, a casto sa nezmesti do ziadnej kolonky 
priezvisko samozrejme draheho