Svadba 4.9.2010. Čo všetko už máte zariadené?
- Sponzor fóra
Kočky, to sú sumy, skoro nedýcham. My sme si dali vyrobiť obrúčky v Žiline - cena práce je 90 eur + cena zlata (dohromady 12 g). Doniesli sme si aj svoje zlato, to nám odpočítajú z celkovej ceny, ale myslím si, že aj bez toho by to bolo určite menej, ako píšete. Ja viem, že obrúčky sa kupujú (v tom lepšom prípade) raz za život, ale niektorí obchodníci fakt nevedia, čo by za ne pýtali. A kde sú ostatné veci? Tie peniaze rýchlo utekajú...
9. júl 2010Babenky, aj ja sa pridavam a musim vyhlasit, ze ma chyta velka nervozita
Ale hovorim si, ze vsetko bude v poriadku, vsak? Ako tak pozeram, my sme na to isli opacne
Na datume sme sa dohodli az v marci, ako prve som si kupila saty, obrucky a aj oznamka mame uz od maja. A ako posledne sme riesili salu
ale to len preto, ze sme zmenili plany... Uz len 8 tyzdnov..
9. júl 2010maxilienka- my premyslame,ze si ich dame vyrobit, pouzijeme stare zlato, co mame a nik tie veci uz nenosi, popytame sa v SNV, kolko by to stalo a uvidime. Vcera sme boli v BA na Obchodnej a nasli sme uuuuzasne, ale ta cena, ze 900€ a ako vernym zakaznikom nam dali zlavu na 750€, ale aj tak je to vela. No a na dovazok, mavam nocne mory, ze je den svadby a ja nemam nic okrem siat.
strasne, zobudim sa v strede noci a premyslam,ze musim vsetko co najskr doladit...
aj vy mavate nieco podobne??
10. júl 2010Lindt, bud v klude, aj ja mavam nocne mory, najnovsie sa pri snivani pridala uz aj chudatko svadobna zena - tej sa snivalo ze nestihla svadbu - a svadobna mama - ta tiez mala nejaky katastroficky sen so svadbou. No a ja uz standardne nemavam na svadbe spodnicku, saty, alebo DJ
pritom mi visia doma, spodnicka sa sije a DJ je booknuty uz niekolko mesiacov
teraz cez vikend sme si boli dohodnut obrucky - budu nam ich navrhovat, takze budeme mat jediny original, budu stat cca 500-600€, ale budu velmi netradicne, takze tam pojde o trosku viac gramov zlata
12. júl 2010mariatesoro-fiha to znie zaujimavo, ze original
ak budes ochotna, tak odfot a daj si ich do albumu,rada by som ich videla.
csillus- my mame oznamka uz cca 2 tyzdne doma,ale boli sme na dovolenke, takze to riesime az teraz. Par ludi ho uz ma- zahranicni a zvysok sa dnes posiela, plus ma cakaju stretka,kde ich odovzdam osobne.
a zakusky by zaujimali aj mna inak. Cukraren uz mame, ale co sa poctov tyka, netusim, ze co a ako...12. júl 2010- Sponzor fóra
caute babenky. Ja mam teraz najväčší problém s topánkami - nie a nie ich nájsť! neviete mi poradiť nejaký super obchodík v BA? Už som prešla snáď všetko - aupar, eurovea, staré mesto...a nič - mne sa totižto vôbec nepáčia tie špicaté...a skoro všetky sú také. Ja by som chcela také klasické lodičky.
My už máme svadobnú cestu kúpenúideme na Filipíny
veľmi sa tešííím!
13. júl 2010maxilienka: ja som mala podobný problém s topánkami... všade samé špicáky, čo sa mi už vôbec napáčia!
no tak som si objednala tento týždeň topánky witt. je tam fakt obrovský výber, výška podpätku, materiál, tvar topánky... od výmyslu sveta. takže aj napriek tomu, že som ich nevyskúšala, som si to riskla a objednala. dodávka je do 3 týždňov. tak počítam, že koncom júla budú.15. júl 2010Mne toho chýba ešte dosť. Ešte si musím kúpiť spodnú bielizeň pod svadobné šaty, pančuchy, nejakú bižutériu, na začiatku augusta si idem objednať kyticu, koláče, tortu a fotografa (každý z nich povedal, stačí mesiac dopredu...). A ešte ma čakajú skúšku šiat a skúška účesu. Pre obrúčky sme si boli včera, oznámenia (pozvaným hosťom) sme už rozniesli, tak zas o niečo menej starostí. No a môj drahý ešte nemá oblek.
17. júl 2010
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
to vazne mate take lacne obrucky???? To bude asi tym ,,priplatkom" za Bratislavu. Aby to slak trafil. Neviete, ci v Spisskej Novej Vsi sa ceny pohybuju podobne,alebo su tam ludskejsie ceny?