Svadba 5. september 2009. Je tu ešte niekto taký?

22. sep 201027000
  • ...no aj ja sa uz neviem dockat --juj velmi sa tesim.. 🙂

• vidis to Sasettka, chcela si odo mna aby som sem pacla fotky zo skusania a ty teraz tiez nechces...a ja ich sem ani nedam..lebo som poverciva 😃

• sasettka Tvoje fotky? No daj, nech sa pozrieme🙂

• Sponzor fóra
  • no inak rada si ich pozriem 😃

• ked ja som mala take zmoknute vlasyyyyyyyyyyyyyy 😃 😃 😃
    ale mozem ich tam dat teraz na chvilku, tak sa kuknite, no
    ja nie som az takto poverciva.....aaaaa vlastne, este nie som rozhodnuta pre jedny...takze ukazat mozem, no 😬
    aspon mi poviete par teplych slov, ze co a ako 😃

• sem s nimi 😃

• kasli na vlasy, my budeme pozerat len na saty🙂

• oki oki, uz to tam je 😃

• Jeeee, kraaaasne...podla mna Ti velmi svedcali tie, co Ti vzadu musela drzat..aj strih aj farba...super...ale vsetky, co si si skusala, sa mi pacia...vedela by som si z nich vybrat🙂A este nie si rozhodnuta?

• Tak tie sedeli super aj mne..robia perfektnu postavu..asi ste ma nalakali na to, ze si sem dam fotecky ostatnych siat co som skusala, okrem tych mojich.. 😃 ale urcite to nebude hned, lebo fotky su doma a prilis velke..tak ich budem musiet trosku skresat najprv..inak sasettka, neviem, co si mala s vlasmi, ale vyzeras v tych satach uzasne 😃 😛

• zuuzzu 😃 😃 😃 no daaaaaj, fotecky, daaaaj, aj na teba sme zvedaveeee 😉
    uff, no dakujem baby....fakt este nie som rozhodnuta...stve ma, ze nie je ta ista cena aj v dalsom roku...ted ma to bude asi psychicky tlacit, ze zajednat si ich, nezajednat? uff...tych 16 200 je cena naozaj prijatelna...ked si vezmem, ze aj s doplnkami...satky kuaaaaasne...jajaaaaaaaaaaaaaaj 😬

• Ved ich sem dam asi v nedelu..ak tu budete, tak uvidite, lebo potom ich dam asi prec..drahy ma nechce totiz vidiet ani v jednych satach.. 😃

• ano zuuzzu, daj fotky, aj ja dam potom🙂
    sasettka, hlavne, aby si si bola ista, ze si sa v nich citila dobre a ze su take, ako si chcela, potom by som asi necakala...nech uz su Tvoje🙂

• zuuzzu, daj v nedelu, ale nechaj aspon do pondelka, ja sa skor nedostanem a som zvedavaaaaa🙂

• a drahy si chodi pozerat sem tvoj albumik? moj mozno ani nevie, ze tu mam zalozene dake konto 🙂))) vidi, ze sem chodim, ale neriesi to 😬
    v nedelu tu ja osobne asi budem...ved vonku uz bude brrrr... 😞

• Sponzor fóra
  • tak dobre, hadam ma nikto neuriekne kvoli satam, potom sa nevydam a ako to bude? 😃 dam ich tam asi aj tak az vecer..tak sa dockate 😃

• a hej, ja som cakala na ten pocit, ze waw, toto je ono! 😃 ...a najviac som to pocitovala pri tych extravagancoch, ja ani neviem preco 🙂)
    len mi potom doslo, ze v tych satach treba vediet tancovat, sediet, klacat...to treba tiez poskusat 🙂)))

• dobre, tak sa tesime🙂

• Tak to som skusala a v tych extravagantnych som si sadla, ale trvalo mi to riadnu chvilu..takze tie som zrusila...v tych mojich som skusala ja sediet a uplne super pohodlne...paradicka 😃

• mne sa tiez paci aj taky styl, hlavne tie ako morska panna, ale neviem si predstavit, ako by som sa cely cas tvarila...🙂

• to zalezi aj od toho, ako sa v tych satach citis, ak sa budes citit pohodlne, bude to poznat aj na tvojom vyraze, len si pozri tie Sasettkine fotky zo skusania a hned zistis, ktore sa jej pacili a ktore nie 😃

• ved jasne, prave preto...

• 😃 😃 😃
    je to na mne vidiet?? 🙂)) ale sak, ja som sa rehnila staaaaaaale 🙂) len sem tam nie, to ked som daco hovorila, alebo som sa zamyslela...tak vtedy som taka vazna...to nie kvoli satom...ci hej?? 😃
    inak baby, ten najdlhsi zavoj - ziadna sranda...som si pripadala ako daka lokomotiva, ked som sa chcela s nim prejst...to treba riadne zabrat s hlavou, aby sa zavoj vobec pohol 😃 😛

• : 😃 😃 😃 to sa musis bat, aby si rano nemala svalovicu na krku🙂

• sak to, vacsinu neviest bolia po svadbe nohy...a ta, co si vezme henten zavojisko, bude boliet krk 😃

• a tie saty, co si si skusala, nezdali sa Ti tazke? Lebo to tiez nie je asi sranda vydrzat v tom cely den, ak maju dobrych par kil🙂

• praveze ani nie...boli prijemne na nosenie...len ked boli dlhsie, tak som len stupala po nich 😬
    ale potom som sa do toho dostala...treba ich kapaaanek nadvihnut 😃

inak aj spodnica bola perfisna, ziadne kruhy, proste mala taky fajny tvar a dobre sedela...ani ju nebolo vobec citit 🙂

• Tie saty odtial su fakt superlahke, mne boli presne na dlzku, lebo som vysoka ale ziadne opatky nebudem mat, takze su mi akurat.. a ja sa tiez tesim, ze nemaju ziadne kruhy

• zuuzzu, my sme ako reklama, ne? 😃

• no tak super🙂 juj zuuzzu, mas vyhodu, ze sivysoka a nemusis mat opatky🙂

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    JMPHOTO
    Celé Slovensko
    Zvečnite si svoj svet, objektívom môjho fotoaparátu.
    skolnikphotography
    Celé Slovensko
    Mojou filozofiou je zachytenie jedinečných emócií a neopakovateľnej atmosféry počas vášho veľkého dňa.
    Svadobné fotografie, ktoré splnia všetky Vaše očakávania a ešte máličko viac...
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov