asi sme sa zas minuli s malouchristi. musim striehnuť asi :-D .
a srdiečka asi ešte kus prelakujem sprejom na vlasy :-D ,a budu sa možno aj kus lesknuť :-D . a ešte take srdiečka ako ty si robila, tak tke niečo podobne spravim z kartonu asi a to bude na mileho dvere na dome. :-)
jeeeej, krásne a aj vlečka supeer. a ako sa ti vypína? tak dovnutra? ja som tiež chcela s vlečkou ale nie vždy sa mi páčilo ako ju poskladali hore. ale tie moje maju nakoniec aj vlečku a aj fajne je vyskladana, tak to dobre vyzera ;-)
ale šatky tvoje super ;-)
janka, velice chutnucke su tie srdiecka...a to budes mat na dverach do domu? no tak to odporucam dacim zasmradit, aby ti tam nezacali osi a vcely lietat :-D :-D :-D ja bych to mohla mat, bo ja byvam na byte, takze by neboli priamo v exteriery :))))
malachristi, jeeeeeeej, no ake cacaneeee :))) a aj s vleckooooooou, no pjekne pjekne ;-)
no ja ich budem mať v bytovke na dverach bytu, tak že včeličky snad nehrozia, ale super poznamka, to ma nenapadlo :-D . a v dome býva priateľ, tak jemu spravím take z kartonu obmotaneho stuhou a tak. no niečo ako ty maš.
ale coby to vadilo...to je proste taky matros...hlavna vec je, ze sa tebe pacia...a ze sa v nich perfisne citis, je tak? ;-)
jani, tak to je potom f pohodke, hmyz ma smolu :))))) no vymysli daco, strasne ma to bavilo...srdiecko vytvarat...ted mam ruku v bandazi, ted som rada, ze vobec pisat mozem :)))
ano zavoj budem mat ale len taky normalny maly..a vrch..no ramienka budu uzsie a teraz este je to na prsiach take pokrcene ale potom to bude normalne rovne a vystrich tam sice nevidiet ale aj vystrih mi trochu spravia hlbsi ako je teraz..ale mne sa paci ta vlecka a to ako je to poskladane na bruchu..
aj ja som inak rozmyslala, ci to nie su tie iste, kedze maju podobny vrch tie saty... :-) a malachristi, to si teda poziciavas tie saty? hmm, ja zavoj urcite...len neviem este presne aky...doma uz mam taky dlhociznyyy....asi 3metrovy...akoze namiesto vlecky...ale nie som si nim celkom ista, ci ho pouzit :-N
a sasi, ty čo si porobila s rukou???
juu, tak naraz pišeme, že potom to tu otvorim a sa čudujem kolko som toho ani nečitala :-D
tak že ty si si davala šiť šaty christi? a kde.
jaaaaaaaaaaj, tak ty ich mas vyskladane....hmmm...no pekne :-) inak aj to ma napadlo, ked som si pozerala tie fotky siat, co tam mas...skoro na kazdych som videla cosi z tych tvojich siat :)
jj, aj ja som z toho zmatena...nieco napisem, poslem a hned je tu x dalsich prispevkov, mam z toho chaos :))) ruka...hmm, nejaka presilena :-| no len aby uz konecne prestala boliet....
hmmm, tak vyrobiť z troch pekkných šiat jedne - to je aky dobry napad. to maš istotu, že take nikto nemá :-D
tak ale to maš fakt istotu, že si si dala vyrobiť také šaty ako sa ti naozaj najviac páčia,tak že spokojnosť musi byť iste velká ;-)
no ale ja som teraz v uk..a tu si ich davam sit..tu to inak funguje...:-(( a vyjde ma to dost...radsej ani nepoviem..ale planujem ich potom predat..tak dufam ze nakoniec ma nevyjdu az tak vela..:-)
a teraz nemaš?(myslim dušu na mieste) ved ty si si tiež krasne šatky vybrala ;-) . aj ked keby to tak sa dalo normálne, že si poviem z takych, takych a takych chcem to, a z tych hento :-D . to by sme nie take navrharky boli :-D
uups, hej asi hej :-D :-D :-D . tak teraz som sa zachovala ja ako z vychodu. ( ved aj som :-D :-D )
ale vždy mato tak zavádza, lebo tu často chodia na ukrajinu, a tiež tomu hovorime že na uk. tak sa ospravedlnujem 8-(