Svadba 5. september 2009. Je tu ešte niekto taký?

Zobraz úvodný príspevok
..ahojte kocky..mate tiez niektora svadbicku v tomto termine? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
hiii, baby, sa nam tema dostala na druhu stranu, musim daco napisat, aby sme boli zas na prvej :-D :-D :-D ako sviatky? co noveho? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojky, sasettka ej nejako nam to tu viazne... pozerám že východ funguje skoro stále... čo sa tých sviatkov týka- tak sa dalo, peťkovi sme s budúcou švagrinkou poschovávali všetky stríkačky, no on si aj tak jednu našiel a trošku ma nou polial s vodičkou, ale zato švagrinká mu to vrátila- ked na nu mieril, ona mu tu strikačku vytrhla z ruky a ostrikala ho ona a nie on ju... juj taaaaak sa mi to páčilo... ech potom sme sa smiali ešte hodne dlho... a ty si ako dopadla ? a aj ostatné sa pochválte...
Odpovedať
Ahojte, aj my mame svadbu v tejto den...vraj je to velmi plny den na svadby. Mame svadbu v Humennom. Nemate nahodou nejaky dobry tip na fotografa? Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
cauteee...no tak ja a sibacka...hmmm, bola som vysibana, to je hlavne :-D ale co sa celkoveho predlzeneho vikendu tyka, bol naozaj neskutocnyyyyyyyyy...cele dni v zahrade na slnieckuuuu, nist som nerobilaaaaaa...proste zuuuuuuuuzoooo... :-) jaaaaaj... lukmaj, ahoj, tak ta tu vitam :-) a hej, vsimam, ze je na tento datum avizovanych az moc svadieb...ujuuuj....a s tym fotografom ti ja osobne moc nepomozem...som trosku od ruky :-N a okrem fotografa uz je vsetko vybavene? :)
Odpovedať
Ahoj sasettka, no ako sa to vezme...saty mam...aj salu a DJ (to bude snubencov brat, ktory hrava na svadbach) a ostatne musime nejako dokopat. Kedze obaja pracujeme v Ba, je to o to tazsie, ale snad to zmakneme. Kde mas svadbu ty?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj lukmaj.... aj ja ťa tu vítam...a bohužial tiež asi moc neporadím s tým fotografom...ale určite sa nejaký dobrý nájde...
Odpovedať
Profilova fotka
nooo, ja mam svadbu v Trnave a okoli :))) jasne, ze to zmaaaaknete k ;-) tomu fotografovi este - ja mam napr. kamarata...a je fakt dobry, tesim sa na fotenie s nim...a uvedomujem si, ze je vela takychto amaterskych fotografov,ktory investuju do dobreho fotaka a potom fotia o dusu...a nepytaju za to take palky, ako profesionali...mozno aj ty tam v humennom najdes podobneho :)) a mozno tu je aj konkretna tema humenne...tak sa skus aj tam spytat :) a satocky mas ake? velikaaaaaanska sukna s vleckou, abo nieco jednoduchsie? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ehm, ano, uz vidim, ze si sa v tej teme humenne asi pytala :-N :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Caute kocky...tak som dnes bola na skuske licenia..dam sem potom foto, lebo este stale trcim v robote..inak celkom dobre, bolo to take vyraznejsie, dost nezvyk pre mna,...ale hadam sa to bude lubit aj ostatnym
Odpovedať
Profilova fotka
caaau zuzka /mozem aj tak ti hovorit? :-N / jeeeeeeejda, tak uz si aj oskusana? no waaaaaw, sa tesim a aj zvedava sooooooom :-) mne sa to urcite bude lubit, ja mam rada vyraznejsie :-D
Odpovedať
Profilova fotka
No je to vyraznejsie, nie som zvyknuta sa tak malovat..ale ved uvidite..ved nevesta moze mat vyraznejsie licenie, nie?
Odpovedať
Profilova fotka
jasne...a pekne to ukaze na fotkach...jemne licenie je fajn...ale na fotkach potom vyzeras skoro ako nenalicena...a preco si bola vlastne tak skoro? to ti ta babulka odporucila, ze mas prist uz teraz?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Sasettka, som bola tak skoro, lebo ta kocka sa so mnou tak dohodla a ja som rada, aspon mam toto za sebou, lebo by sme chceli od maja uz chodit na pripravy na faru, lebo sa s nimi musime dohodnut niekedy neskorsie vecer ze by sme mohli chodit a navyse ja mam problem aj s tym, ze mam kazdy druhy tyzden poobednu..tak kukni, uz som to tam dala..su tam fotky aj z mobilu aj s fotaku, co ma ona fotila..inak zlata baba, robi s kozmetikou Mary Kay a pride 5. 9. za mnou domov, takze nebudem musiet nikam chodit.. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
zuzi pozerala som fotečky a krásne ťa namalovala. bolo to presne akurat aj vyrazne,ale zas nevtierave. nádhera ;-) ja som si akurat našla krasnu kytičku na nete,teraz asi vedie :-D . som ju aj akurat pridala do albumu
Odpovedať
Profilova fotka
To sa teším, že sa ti to páči..lebo ja som mala šok, ked som sa na seba pozrela do zrkadla..som normalne stratila rec, ta kocka na mna pozerala, ze co sa mi stalo..strasne vyrazne oci som mala, nie som nato zvyknuta..takze sa mi to v prvej chvili zdalo strasne vyrazne..inak ja sa tiez asi chystam zmenit kvetinky za tie, co mam v albume hned na zaciatku..lebo ta, co som si zajednala bude drahaaa...a asi aj tazka..a nakoniec aj tak zvadne :-D
Odpovedať
Profilova fotka
tú čo si napísala, že bude s fialovými kvetinkami? ja som tiež pôvodne chcela tak trošku visiacu kvetinku ako ty, ale som akosi zmenila názor,ked som videla aké krásne malé pugetky vedia spraviť :-D ale aj tak sa mi páči aj tá visiaca. a s tym malovanim toho sa aj ja obávam, lebo niesom zvyknutá tiež tak silnejšie sa namalovať, ale pojdem iste tiež na skušku a ked mi ostatný povedia že je to super, tak sa stym asi stotožním aj ja :-D . a hlavne nechcem tiene nejaké tmavé, tak že dúfam že budem spokojná s tým čo somnou spravia :-D a ešte - nemaš umele riasy, že. ani si nebudeš davať? si myslim že dosť vyrazne to asi bude vyzerať ked to aj dobre namaluju len so špirálou.
Odpovedať
Profilova fotka
no ja nechcem umele riasy, nikdy som to na sebe nemala..navyse nosim kontaktne sosovky, takze by mi to asi nerobilo dobre na oci..uz tieto tiene a linky mi budu asi robit problemy..
Odpovedať
Profilova fotka
noo, tak to maš pravdu. ja som taka štastna že už nemusim nosiť okuliare, lebo to fakt tak obmedzovalo, a ked som chcela kontaktne, tak na otočenu os boli velmi drahe. tak som to poriešila jednorazovo operaciou, a teraz je to dačo užasne :-D . a tie umele riasy tiež nechcem. to bude riadna zmena už len tym že ma niekto profesionalne namaluje a to už musi vyzerať dobre aj bez umelych rias :-)
Odpovedať
Profilova fotka
no ved to..naco umele riasy..este ti to pri obrade odpadne a co potom :-D inak nam ten cas zacal nejako utekat..uz zachvilu zasa koniec aprila a zachvilu aj hosti budeme pozyvat a potom to uz naozaj pojde rychlo..inak u mna v robote o tom este skoro nikto nevie..lebo som tam nastupila pred pol rokom, tak sa mi nezdalo vhodne hned sa chvalit svadbou...tak som zvedava na reakcie :-D to bude asi soking pre vsetkych :-N
Odpovedať
Profilova fotka
caute baby, no super si bola namalovana ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
hej, tak to maš pravdu, asi ani ja by som sa s tm hned nechvalila, keby som pracovala len tak kratko. vlastn ak sa teraz mi podari zamestnať po škole, tak to tiež hned nezavesim na nos šefovi :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte babenky, zuzu velice pekne ličenie, ech pridávam sa k tým citlivým očkám, ja sa skoro vôbec nemalujem a navyše aj okuliare mam tak sa toho dosť aj obávam, že čo to spraví s mojími očkami, bo ja ked sa namalujem to je des, mna hned začnú oči bolieť a potom hlava a to potom pomôže iba ibalgin... tak dufam že 5. septembra budem mať svetlú chvilku a oči nebudú bolieť... sa akurat budúci týžden chystám k očnej by mi dala silnejšie žgule a chcem aj nový ramik aby som mala na svadbe peknučky....ja kontaktne šošovky nemôžem mať- škoda...
Odpovedať
Profilova fotka
Caute kocky..to som rada, ze sa vam to licenie lubi..aj ked ja som rozhodnuta ze by mi v den svadby kocka urobila tie oci trosku svetlejsie..inak je vsetko ostatne super..makeup mi vydrzal cely den v robote..takze som spokojna..
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte baby, úplne s vami súhlasím.. Ved to vobec nie je o tituloch, to sme už snáď raz oznamovali, že nejaky máme.. a neberú sa nejakí dvaja inžinieri ale dvaja, ktorí sa ľúbia..
Odpovedať
Profilova fotka
tak tak. presne, teraz si to vystihla discomaniačka :-D . inak budeš mať tie šatky čo maš pri nich v albume napisane že asi tieto? lebo krááááááááne su. ja osm skušala podobne na ten štyl niečo, a keby neboli až z KE a take ťažke, tak nad nimi važne uvažujem. ale už mam ine :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj jani :-) co noveho?
Odpovedať
Profilova fotka
ahooj. no v podstate skoro nič. ale ba. mam. včera som spravila jednu skušku ale ešte musim 2 a potom štatnice. ale škola sem nepatrí :-D . so svadbou v podstate nič. nemám teraz vobec čas niečo vybavovať. ja ked v piatok mam isť sa zoznamiť s tym fararkom s buducou svokrou :-) .aj ked sa z videnia poznáme, no. ale tak osobne tiež treba. a ešte začali sme konečne trošku okolo bývania viac pracovať. už sa nam začinaju vypratvať izby v kotrych si to budeme byvať. tak že celkom toho vlastne dosť sa nazbieralo čo mam nove :-D a ty, ako sa maš? čo nove?
Odpovedať
Profilova fotka
coby sem nepatrila :)))) skola patri vsade :) ved aj ja teraz len do skoly robim...roboty kopec, neviem, kde mi hlava stoji...takze svadobne pripravy uplne odsunute nabok... takze gratulujem ku skuske ;-) a drz sa pri dalsich...a tie statnice...no uz aby aj po nich bolo, no nie? :))) kedy ich vlastne mas? pravda, nakoniec sa ti toho naozaj dost nazbieralo :-D ved aj nam sa uz pomalicky vypratava byt :-D teraz by sa nam tam superne byvalo, skorosvokra je v zahranici :))))
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte babulky... tiež sa pridávam k tomu bytu- teda domčrku u nás- práve na burani priečky pracuje moj drahy a ocino... spálňu už mame davnejšie hotovu...ja som cez vikend urobila dalšie ozdôbky na autíčko- na klučky- take kevetinky... a v nedelu sa konečne chystáme za nasim fararkom poprosiť o povolenie aby nas mohol sobášiť iny...
Odpovedať
Profilova fotka
ahooooj...jeeeeeeej a aj hodis do albumiku? hmm, fararko...volali sme tomu nasmu a povedal nam, ze asi ho prelozia cez leto....takze no comment... :-S
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?