Svadba 5. september 2009. Je tu ešte niekto taký?
- Sponzor fóra
ked prideme nabuduce domov musime skocit na matriku a na faru do Šulekova a do HC, ist k pani co robi torty sa dohodnut, mozno este skocime pozriet nejaku vyzdobu do obchodu.. Inak nam este chybaju obrucky /si spravime niekedy vylet do prahy/ oblecenie pre zenicha..to zasa skocime do polska. A potom uz len nejake drobnosti.. objednat zakusky, objednat sa kadernicke atd..
23. apr 2009- Sponzor fóra
ahoj sasi, ani som ti neodpisala minule. štatnice mam asi 1. juna. tak že asi na den detí
. aspon teraz to tak vyzerá.
no pozerám že sa všetky už aktívne zaoberáme prerábaním a robením bývania. to je super. ved aj pre toto som musela trošku pripravy svadobne odsunuť. ale v júúny, to počkajte. všetko všetko budem robiťsa nebudete stačiť pozerať čo už mám
- len aby
23. apr 2009hej, za slobodna...teraz ani neviem ako sa vola
))) ale tusim si misa harsanyho zobrala...neviem...
cau janka....1.juna? no akurat som si jednu skusku zapisala na ten termin))) len asi sa menej na nu natrapim, ako ty na tie statnice
no veru...asi si spisem zoznam, co vsetko porobim, ked mi skusky skoncia...
23. apr 2009topanky...to je boj...ale si vravim, ze mam este casu kopec... som uz celu TT presla a kde nic, tu nic...saty mam, su to v albume tie na obr.c. 66...len su cele biele
ale ty mas fajne tie topanky...tiez hladam daco s takym predkom, nic spicate...mozno trooosicku vyssi opatok....a cele biele...no hadam v maji pride nejaka brutalna letna kolekcia a budem mat na vyber)))
23. apr 2009no ja som sa tiez nabehala kym som zohnala.. mam malicku a chudu nohu..v Nitre, Hlohovci, Trnave, Jaroměř Hradec Králové, Náchod, Bratislava, všetky obchodaky.. uz som rozmyslala ze si nejake objednam z netu ale nakoniec som nasla na nete jeden obchod v Prahe ktory sa specializuje na svadobne topanky tak som si tam skocila a som zohnala.. Sice nie su take ake som chcela ale nevadi su super pohodlne..
23. apr 2009
Nenašli ste čo ste hľadali?
Barón Pavol Jeszenák, r. 1746
..jajuliatko..
snad ano, uz ich mam objednane tak som zvedava ci mi sadnu..