Svadba 5. septembra 2009 Spišská Nová Ves. Má niekto?
ahoj, jeinabe: aj ty si bola na tej svadbe pozrietv Chrasti v sobotu? my sme boli tiez tam pozriet sa na skupinu Ronet, ako hraju a hned sme si ich rezervovali ,my mame svadbu az 15.maja! poculi sme ich len jedno kolo , akurat ked hrali elanovky a bolo blahozelanie neveste, bolo tu uzasne, aj mne normalne vyhrkli slzy, aj ked som tam nikoho nepoznala
27. júl 2009- Sponzor fóra
ahoj jeinabe: no my sme im volali ( k cislu som sa dostala cez mojho spoluziaka z vysky, ktory byva v chrasti a ja som tu skupinu ani nepoznala, ale on povedal, ze su super) priatel im zavol a oni povedali, ze sa mozme na nich prist pozriet ak chceme, ze hraju svadbu.tak sme isli a pacili sa nam. takze nebudem lutovat?!?!?!?!
28. júl 2009dakujem velmi pekne kocky za referencie
jeinabe: nooo, oni (skupina Ronet) ked sme boli za nimi, tak nieco hovorili, ze trocha teraz dlhsie nehrali, lebo ze sa fotilovidis, vsteko zapada. sranda
. a ty kde mas svadbu? kameraman koho mas? a vyzdobu kto ti robi? ak mozes tak odpovedz, velmi ma to zaujima, heeej a este fotograf koho mate? dakujeeeeeeeeeeem
29. júl 2009baby mate IP.
Inak Jani Tebe sa to nejak krati.Uz iba mesiac a spiciacka to mas uz fakt za par.Ako sa citite nevesticky?Ja Vam tak zavidiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim!!!!
30. júl 2009- Sponzor fóra
Ahojte baby.....ani nestiham tu chodit, zase pracujem ako sprosta....uz sa tesim na september, ze budem mat konecne dovolenku.....no zmrzlinka uz sa to veru krati......ale uz sa tesim...len to uz ide do tuheho....spsiacka tak ty uz mas normalne pripravy...boze uz je to tu zachvilu....ja ta uvidim v sobotu, tak som zvedava....
Maskalinka, neboj nebudes lutovat, vratit cas,tak uz im volam 2 roky dopreduJa mam svadbu na flore, kameramana mame Grigera z Le, on nas bude aj fotit....
30. júl 2009Ahojte baby, este som sa nepochvalila, vcera som si bola objednat kyticu a pani povedala, ze s fialkovymi ruzami bude asi problem, ale ze sa opyta a potesila ma, ze v septembri nie je problem s freziami...lebo som pocula, ze je problem ich v septembri zohnat.........ze dobre ze som prisla skor....vcera sme kupili krizik, na ktory budeme prisahat, kupila som si aj silikonovu podprsenku, ta dufam, ze ma nesklame.....este by som chcela nejake strieborne sandalky na nizkom opätku, len ci nieco najdem.....
Zmrzlinka aku fotku myslis?1. aug 2009
spiacka ono to nie je az take hrozne byt mlada pani.Ja som si sice na svoje nove priezvisko este nezvykla,lebo tu sa vsetci oslovuju krsnym meno,takze nemam sancu

Jani takze Ty svadbujes vo velkom?