Svadba 6.6.2009. Kto už plánuje?
- Sponzor fóra
fakt i o svatbě můj pořád mluví, já bych si dokázala představit být i bez ní ale pro něj neexistuje. Pořád říká že má na dítě už nejvyšší čas
a fakt je že se opravdu nemůže malého dočkat - každému ukazuje jeho fotky, když jsem spolu ven tak mi říká co si mám obléct - nejraději má když si vezmu něco uplého at jde bříško pořádně vidět, všem nakukuje do kočárku a říká že naše bude hezčí a u každého kočárku já mu tak závidím, já chci taky vozit
28. aug 2008ja uz jsem chtela predloni
ale asi to vypada na pristi rok, zatim jsme tak domluveni, ze po svatbe, realne to vidim spis ten dalsi rok
Ja bych totiz chtela aspon tri a nejlip si jeste ctvrty adoptovat, toho poctu se pritel lehce desi
no a s vidinou tolika deti bysme s tim uz meli neco zacit delat
28. aug 2008- Sponzor fóra
hveru ono určitě se to zvládnout dá, spíš jde o to co dětem chceš dát víš. Třeba oblečení,výbava problém není podědí to (první je investice největší kupuješ kočárek,postýlku a to už u dalších nemusíš) nebo se to dá pořídit starší za slušné ceny mě jde spíš o to až vyrostou že jim chci dát kvalitní vzdělání a to je drahé, at umí jazyk - na ZŠ se to nenaučí na většině stojí jazyka s prominutím za hovno takže bud soukromá škola nebo kurs, soukromé doučování atd. chtěla bych malému zařídit spoření až vyroste at má něco do začátku a to zadarmo není. takže fakt reálné jsou 2děti, jo 4by šli taky ale nedám jim vše co bych chtěla
28. aug 2008
změna plánu nespí, ted jsem dojedla polívku tak se probudil