Svadba 6.6.2009. Kto už plánuje?

12. nov 201032710
  • změna plánu nespí, ted jsem dojedla polívku tak se probudil

• tyjo, ja bych si taky hnedka dala rict na mimco 🙂 zatim mam porad jenom psy 🙂 vcera pritel naseho psa choval a cosi mu vykladal, tak jsem mu rekla, ze by to spis chtelo mimino, to se prece takhle chova a ne pes 😃 a on na to ze si vklidu s dejvem (pes) vystaci a sli se chovat vedle do pokoje 😃

• hveru u nás chtěl mimi hlavně můj 🙂 🙂 první impulz přišel od něj,mě by to po tak krátké době našeho vztahu nenapadlo 😃 😃

• Sponzor fóra
  • vazne? tak to mas doma svetlou vyjimku 🙂 i kdyz je pravda, ze ten muj kamos, co mel fotit, tak taky furt mluvi o mimcu a rodine 🙂 U nas jsou to porad jeste ruzny zaliby, pes atd. 😞

• i dkyz teda Dejv je muj vymysl 😃

• fakt i o svatbě můj pořád mluví, já bych si dokázala představit být i bez ní ale pro něj neexistuje. Pořád říká že má na dítě už nejvyšší čas 🙂 a fakt je že se opravdu nemůže malého dočkat - každému ukazuje jeho fotky, když jsem spolu ven tak mi říká co si mám obléct - nejraději má když si vezmu něco uplého at jde bříško pořádně vidět, všem nakukuje do kočárku a říká že naše bude hezčí a u každého kočárku já mu tak závidím, já chci taky vozit 🙂

• tyjo, ten se teda tesi 😃 muzu se zeptat kolik mu je let?

• v červenci měl 31

• to víš splnilo se mu jeho velké přání, mimčo a ještě chlapeček 🙂

• tyjo, memu je 30 ale kdyz ma vzit sestrinu malou na ruce, tak je z toho uplne hotovej, a kdyz jsme se na ni byli podivat v porodnici, tak ji ani nepochoval, protoze se bal, ze ji neco udela 😃 No to nevim nevim, jak to u nas dopadne 😃

• oni chlapi takoví jsou, můj taky cizí moc nebere má strach že jim ublíží ale to vlastní je něco jiného, plánuje jak bude koupat, přebalovat 🙂

a kdy chcete mimi

• ahoj holciny. hveru - tak s tim psem to mame stejne 🙂 Ja bych taky mimco brala, akorat muj je nejakej staromodni a musime se nejdriv vzit. Tak si z neho delam srandu ze jestli si mysli ze po svatbe mu prinese mimino cap 😃

• ja uz jsem chtela predloni 😃 ale asi to vypada na pristi rok, zatim jsme tak domluveni, ze po svatbe, realne to vidim spis ten dalsi rok 😞 Ja bych totiz chtela aspon tri a nejlip si jeste ctvrty adoptovat, toho poctu se pritel lehce desi 🙂 no a s vidinou tolika deti bysme s tim uz meli neco zacit delat 😃

• chroustinka my začali plánovat svatbu i mimi současně ale malému se k nám chtělo nějak rychle 😃 😃 na to co mi říkal doktor a tak jsme svatbu odložili - já se těhotná odmítla vdávat

• ahoj chrusti 🙂 u nas jsem staromodni zase ja, nejdriv svatba a pak mimi, no a na svatbu i mimi jsou potreba penize, no a tak se to porad nejak odklada, tak snad uz bude odkladu dost 🙂

• Sponzor fóra
  • hveru já chci 3 - 2vlastní a jedno do pěstounské péče nebo adoptovat, je to můj sen 🙂 ale to je finačně náročné takže asi jen 2

• smardi - taky bych se tehotna nechtela vdavat, precejen, chci to oslavit, coz by se mimcu moc nelibilo 🙂

chrousti - kde v brne sehnat rucne vyrobeny papir a malinkate papirove kyticky, nevis?

• hveru: koukam ze je to vsude stejny 🙂

• no v brne nevim, krasny rucni papir sezenes ve velkych losinach, ale to je trosku z ruky. Budu premyslet a kdyztak napisu.

• hveru tady mají ručně vyraběný papír v Librexu tak to zkus u vás tam je někde určitě taky

hveru kdyby to byl začátek těhu tak ještě jo, ale koncem 7měsíce fakt ne. Prostě se malému k nám chtělo rychle 🙂

• smardi - vis nad cim jsem premyslela? ze tolik deti nenacpu do svyho auta 😃

• hveru to chce dodávku 😃 😃

• hveru: a co ve vytvarnych potrebach?

• smardi, to je ale knizka o rucnim papiru v tom librexu 😞 to ja vyrabet nechci, zas tak dukladne rucni vyrobu neberu 😃

• smar - nebo mikrobus 😃

chrousti - jsou nejaky v centru? No, jdu neco vygooglit 😃

• hveru nene u nás je ruční papír a ne knížka, tak moc mi snad to těhu na mozek nejde

hveru nebo mikrobus to máš jedno 🙂, chtěla bych hodně dětí ale je to finančně nereálné

• jj, deti jsou drahy, to mas pravdu smardi, ja si myslim, ze ty tri zvladnem, ctvrty se uvidi, ale co ja vim, treba budu mit jedno a pak reknu ze dalsi urco ne 🙂

• me by stacily dve, ale tak dva roky po sobe at je to na jeden zatah a at si potom decka spolu vyhrajou 🙂

• anoli
    my sme svadbu rusili min rok - pozri si v albume tam som o tom pisala

smardik
    tam na tom zamku mal moj bratranec svadbu.. bolo to tam fajn vcelku

• hveru ono určitě se to zvládnout dá, spíš jde o to co dětem chceš dát víš. Třeba oblečení,výbava problém není podědí to (první je investice největší kupuješ kočárek,postýlku a to už u dalších nemusíš) nebo se to dá pořídit starší za slušné ceny mě jde spíš o to až vyrostou že jim chci dát kvalitní vzdělání a to je drahé, at umí jazyk - na ZŠ se to nenaučí na většině stojí jazyka s prominutím za hovno takže bud soukromá škola nebo kurs, soukromé doučování atd. chtěla bych malému zařídit spoření až vyroste at má něco do začátku a to zadarmo není. takže fakt reálné jsou 2děti, jo 4by šli taky ale nedám jim vše co bych chtěla

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Horvatovič
    Rožňava
    Nafotím vašu svadbu podľa vaších predstáv, svadobný dokument - žiadne zbytočné pózovanie pred objektívom.
    Mojím cieľom je, aby ste sa pri fotení cítili príjemne, pretože len tak dokážu vzniknúť fotografie, z ktorých cítiť prirodzenosť, lásku a radosť.
    Povedzte si svoje ÁNO v romantickom átriu historického Domu. 🙂
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov