Svadba 6.6.2009. Kto už plánuje?
chrousti - jasne, vsecko po sobe, at se pak taky navzajem umeji pohlidat a treba starsi mladsiho dovest ze skoly
Uz jste se o mimcu doma nejak bavili? Ja jsem zvedava, jak bude na maly reagovat dejv, on je takovej citlivka
Jo a vcera jsem se rozhodla, pujdu za cvicitelkou a reknu ji at nas preradi do skupiny na jiny den, treba tam nebudou chodit ty dve zensky s tema kousavcama
28. aug 2008smardi - to je prave ono, ja treba beru jako samozrejmost, ze deckam dam dve veci - kvalitni vzdelani a nejaky fin. zaklad do zivota (pro koupi vlastniho bytu), taky pocitam s tim, ze decko musi mit zajmy, konicky, jezdi na tabory, na hory, atd atd, takze proto rikam, ze deti jsou drahe
28. aug 2008- Sponzor fóra
myslim, ze tak mesic predem by melo byt dost... kdyz to necham na nem, tak to nevim, kdy ji bude chtit objednat
myslim, ze ten den nabehne do kvetinarstvi a neco tam da dohromady
Myslim, ze se vazne necham prekvapit
akorat nevim, jestli nebude blby, kdyz mi ji da az na obradu, kdyz me predtim neuvidi...
28. aug 2008- Sponzor fóra
Krasne ranko - konecne patek
Mam uzasnou a uplne super zpravu, vcera pritel rekl, ze mame jeste jednoho kamarada (uplne jsem zapomela, jakej ze to ma konicek
), co amatersky foti, docela dost se tim zabyva a dela moc pekny fotky, takze se ho zepta, jestli by nam fotil
Huraaaaaaa
To by bylo vazne super, uz jsem se pomalu zacala smirovat s neznamym fotografem a tedka takova dobra zprava
ahoj janinko, my jsme oznamovali klasicky do roka a do dnenas urcite do niceho nutit nikdo nebude, uz jsme spolu 8 let a 6 spolu bydlime, takze rodice to nechaj na nas a spis davaj jenom doporuceni, co by bylo oka a co by se nehodilo, coz me neva, protoze mam aspon pohled z vic stran
anoli - me se prave zdaly ty klasicky barvicky smutny, takze bych chtela spis slunecnice nebo orchideje, no uvidime co pritel nakonec vybere, vcera rikal, ze to zmakne levou zadniJinak stoly ani nic mit ozdobeny nebudu, bude to na ty farme jako venkovni grilovacka (konecne odsouhlaseno
)
29. aug 2008
chroustinka tak to chce můj chlap, tak 2 roky po sobě
mimam myslíš v té Ostravě-Porubě?