Svadba 6.6.2009. Kto už plánuje?
smardik: a proč nemůžeš mít řidičák? Teda jestli to chceš prozradit..
Jinak my si začátkem dubna koupili skoro nové auto na leasing (Suzuki Ignis) a vydrželo nám asi 3 týdny, pak přítel boural a totálka, takže nás celá tahle sranda stála asi 80.000. Pojišťovna sice zaplatila dost, ale leasingovka nás pěkně oškubala.. Takže jsme byli nějakou dobu bez pořádnýho auta (no, jezdili jsme starým formanem, ale tomu se snad ani auto říkat nedá). Už se těším na nový autí.. Přítel chce ještě kupovat jedno auto do lesa - je to totiž myslivec, tak aby neničil tu fábku v lese..29. aug 2008- Sponzor fóra
ahoj chrousti
dneska jedu do centra hledat, zaparkuju pod malinakem a projdu to az k wagnerovi a pak musim jeste na zelnak, tak se stavim i na husovu, do tech vytvarnych potreb, do korenarstvi k sindibadovi (chilli papricky) a to by bylo abych neco nesplasila
Mam uz tri napady, takze nejdriv budu vyrabet nanecisto jen z tvrdeho papiru (a z toho co sezenu) a pritel pak rekne ktery a ja to poslu s navodem segre
29. aug 2008verco to fakt nevim
Stejne te s tema oznamenima obdivuju, ze to budes delat takhle pracne, ale zas to bude mit svoje kouzlo a bude to osobni. Ja bych chtela nejake kde bude jako podklad fotka nas dvou, jeste nevim jestli cb nebo barevne, a potom nejaky jednoduchy textik, nic prezdobeneho29. aug 2008chrousti - na to prisla svica, ze je udela, ja si to jenom navrhnu a pritel si to moc neumi predstavit, takze mu udelam "vzorky"
Taky jsem premyslela, ze do toho zakomponujem fotku, pocita se s ni v jednom z navrhu, tak uvidime, kterej vyhraje
Budes nechavat oznamka tisknout tady v brne, nebo zkusis pres net?
anoli - ta prvni se mi libi nejvicmas jeste nejaky fotky?
29. aug 2008- Sponzor fóra
anoli - me se libi jedny orchideje, ktery nevim jak se jmenujou
maji takovej slouhej silnej stonek a moc by se me libilo mit treba jenom jednu v ruce misto kytky (meri kolem metru). Chrousti, maji je v globusu v kvetinarstvi poveseny na takovym provazku vhuru nohama ve vyloze, nevis jak se jmenujou?
29. aug 2008anoli - prave, kdy
Ja to beru podle ty tradice, ktera se me moc libi, ze ji na obrad dostanes jako darek od snoubence a jak se vdas, tak ji das dal na znameni toho, ze ses uz vdana a chytne ji prave slecna, co se pak do roka vda
Fotit bude kamarad, takze foceni zmaknem asi hnedka po obradu anebo mi ji dana slecna pak na chvilku pujci
29. aug 2008no spis svetla fialova, neco jak mam v albu na konci ty kvitka, tu vesticku a ten dort - ono kazdy vidi barvy trosku jinak takze co je pro nekoho ruzova je pro druheho fialova nebo modra
. S timhle mam problem s nasi mati pac to co ona tvrdi ze je zelena ja vidim jako modra, vzdycky kdyz se bavime o nejakem zelenem/modrem obleceni, tak se nemuzeme nikdy domluvit
29. aug 2008chrousti, tak na ty jsem koukala a vidim je modry
uz se nedivim, ze nemam cit pro to neco s necim sladit
Tedka jsem si rikala, ze bych se naucila trochu fotit, aby fotky aspon trochu vypadaly, je spousta veci, co bych chtela vyfotit, ale nevim,jak na to, aby to vypadalo pekne... Takze budu zkoumat teorii
snad na to "barvoslepost" nebude mit vliv
29. aug 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
najlepší pomer cena / výkon
anoli - nova fabka je moc pekna, by se me libila na nakupy do mesta, supr se s ni parkuje
Pritel ma sluzebni auto, tam by se tri klido vesli a ja okupuju nase vlastni auto, je sice starsi, ale zato vetsi, takze tam by se tri vesli bez problemu
Predtim jsem mela sluzebni fabku a to by na tri nebylo
zvlast na dovoleny, nebo na prejezdy k rodicum atak...

smardi - auti budes k mimi potrebovat