Svadba 6.6.2009. Kto už plánuje?

12. nov 201032710
  • anoli nemůžu ho mít kvůlli očí, doktorka mi to nechce povolit

• smardik: tak to jo, já myslela, že se bojíš - já se teda docela řídit bojím 😐

• anoli já bych chtěla hned ale bohužel

• Sponzor fóra
  • Ahojky holky, tak jsem zase po odmlce zpět, mám za sebou náročný týden, fakt fuj...

• ahojky holky, taky plánujeme svatbu na 6.6.2009, pořád jsem si říkala že máme spoustu času a vybíráme a vybíráme, ale začínám mít pocit, abychom nepřebrali 😐

• Ladakr ty jsi taky od Hradiste???a odkud presne?

• Ahoj holky, tak jsme dnes byli zaplatit poplatek na zámku, tak termín je potvrzen 🙂 A začínám vážně uvažovat, že si šaty koupím (Ebay). Už mám vybrané troje a do jedněch jsem se zamilovala.. Koukněte do alba, jsou to úplně ty poslední..

• tak mam podvazek a sadu na dortik,pak jen par stuh v barve sampagne a hnedy vizelin... 😃
    uz abych mela i saty....jinak mama zustala v Americe takze snad satky do Vanoc budou...

• roxy: a ten podvazek jsi si kupovala sama nebo jsi ho dostala?

• ahojte, anoli - ty satky jsou moc pekne 😉
    V patek jsem nakoupila nejake veci na testovaci oznmeni, tak se je ted snazim dat dohromady, abysme se mohli rozhodnout,ktere sestra udela 🙂

• Tak pak ukaž výsledek 🙂

• Krásné ráno 🙂

• krásné ráno 🙂 jen jdu pozdravit a jdu,mám nějaké lítaní 😞

• No, já před chvílí zjistila, že jsem doma nechala mobil 😞 , tak se pro něj budu muset vrátit, až budu mít trochu volno

• anoli já telefon nechávám pořád někde - třeba v autobuse, hospodě na zemi. Fakt se divím že ho ještě mám 😐

dneska vypsali termíny na tom zámku tak tam pak jedu, termín 6.6 je tak doufám že bude ještě volný, drž palečky

• Sponzor fóra
  • ahojte, od rana porady, tak nestiham, snad to za chvili bude lepsi 🙂

smardi - drzim palce 😉

anoli - uz mam fotky a je rozhodnuto ktery, necekane je to kombinace nekolika 😃

• fotky toho oznameni 😃

• krasne pondelni dopoledne vsem 🙂
    verco to jste teda rychlici 🙂 s takovou budes mit vsechno v lednu hotove 😉

• hveru: jsi fakt rychlík. A kdy nám ho ukážeš?

• ahoj chrousti - v lednu urcite ne 🙂 sestre to poslu v rijnu a ona rikala, ze to bude delat do dubna, takze v kvetnu ty oznamka tak akorat budou 😉

anoli - zjistila jsem, ze u pracovniho ntb neni vstup na karty, jenom na flashky (kdo by to cekal? 😞 ) takze je dam do alba az je doma stahnu 🙂

• Anoli ten podvazek mam dovezeny z Ameriky ale tchyne mi pak rekla ze budu mit jeste jiny,tenhle je jednodussi..

Smardik jak jste dopadli s terminem??

• roxy: já ho mám slíbený od kamarádky, tak jsem zvědavá

hveru: už se nemůžu dočkat 🙂

• roxy dneska jedu na matriku ohledně termínu tak budu chytřejší

• Ahoj holky my chceme mít taky svatbu 6.6.2009 ale pořád ještě nevíme kde a tak vybíráme a vybíráme a taky nějak nemůžeme vybrat neměla byste nějaká typ ,chtěli bysme mít svatbu v okolíKlánovic,Koloděj,úval atd...

• svomic: vítej mezi námi 🙂 Bohužel s místem Ti neporadím, neznám to tam, ale někdo odtud Ti stopro poradí.

• anoli - zatim jsou to jen navrhy, navic jsem je delala ja (na rucni prace jsem trochu nesikovna 😬 ) Hnedka vyhralo oznamko s fotkou, pritel rekl, ze vevnitr bude cernobila s barevnym oramovanim, vepredu bude bilo-stribna maslicka s ruzickou a cele to bude z rucne delaneho slidoveho papiru. Musim to jeste radsi pak vyzkouset, aby to nevypadalo kycove, ale pritel tvrdil, ze nebude, tak uvidime 🙂

Chrousti - kdybys nekdy hledala rucni papir, supr vyber maji v te specialce na husove 😉 , jenom ten pristup dvou slecen z toho useku byl teda dost laxni :-/ Jo a dneska valime konecne na zetoooor 😃

A jaky byl vikend? ja jsem delala takovou cistnou kuru a u toho se delaj takovy cviky, tak jsem si pekne pretahla svaly a ted se nemuzu vubec hnout 😃 jeste k tomu jsme byli na rybniku jezdit lodkou a snazila jsem se veslovat 😃

• Ahoj, my jsme se také dohodly na termín 6.6.2009 sice původně to mělo být v Záři ale na co čekat, jen nevím jak se to bude zvladat ještě jsme v cizině a vracíme se na Vánoce snad to něak dopadne 😒

• hveru: to jsem rada, zes ten papir sehnala, ted uz muzes jenom tvorit a tvorit. Uzijte si dneska cvicak, doufam ze to bude lepsi nez minule.

• merzedes: určitě to zvládnete, teď mužeš sbírat inspiraci a pak to oběhnout.. už máte vybrané místo?

• anoli85: místo no to je takový malí problém nedokážeme se dohodnout na místě. Jsme oba pro svatbu v kostele ale místo? Já chci ve svém rodném městě zato můj přítel chce vše v jeho vesnici, někdy mě stím leze na nervy jak ji pořad vnucuje. No máme ještě času dost snad se dohodneme bez známky hádky. 😬

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Ideálny priestor pre Vašu svadbu s najkrajším výhľadom na Bratislavu.
    Najčarovnejšie miesto svadobnej hostiny vonku na nádvorí pod bielym stanom alebo vo vnútri s kapacitou do 15O hostí v našom Gourmet Klube.
    IKO foto
    Trnava
    Fotograf "na voľnej nohe" prístupný všetkým bláznivým nápadom.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov