Ahojte :-D
Najde sa tu uz niekto kto uz planuje svadbu na 6.6.2009? Chcela by som sa podelit o "vybavovacky" ktore uz mate za sebou popr. co este len planujete. My planujeme na 4.4.2009 (presne 7 rokov, co sme spolu) alebo 6.6.2009 (lebo chceme mat ked bude teplucko) tak este nevieme na 100%. :-)
Ahoj holky, tak jsem se dneska objednala na nehty :-) porad jsem doufala ze budu mit svoje, dva mesice si pestuju krasny dlouhy a dneska se mi jeden az u prstu urazil :-( Tak to uz nedoroste no. Takze akryl..mate s tim nekdo zkusenosti? Ja je nikdy nemela
ale z čeho mám dnes největší radost tak je to, že nám konečně dorazily prstýnky!! To se mi ulevilo, už jsem začínala být nervózní že je nestihnou včas udělat. A to jsme je objednávali 1. dubna, takže docela s předstihem. Ale jsou nádherné!! :-)
kamikadze Nymburk je jen okres, my jsme z Milovic, tady neni nikdo, v Benatkach je tady ta a v Lyse jedna je, ale pry strasne draha a hlavne se tam nemuzu dovolat :-(
holky, mě asi jebne, teď jsem koukala na předpověď a asi si budu muset koupit kožííííích. Já doufam, že jim ta předpověď nevyjde, chjo, my to máme celý venku...
Holky zdravím vás, tu předpověď už jsem také zjistila ;-( taktéž jsme venku a bojim bojim, ještě ráno bylo slunko nad dvacet a teď ukazujou samé hrůzy, ale je furt dlouhá doba na to, aby se to změnilo k lepšímu
to doufam, ja nechci zimu a dest, ja to pocasi klidne podplatim, kdyby to slo a budu doufat, ze se s tou predpovedi netrefi, protoze 18st a dest no to bych se zblaznila....
já viděla teplotní křivku lehce nad 15, nevypadalo to ani na 18 :-| Vůbec nevim, co bychom dělali v takovém počasí na zahradě :-( asi tak maximálně vařili svařák
tak svařák bychom asi taky vařili, ježiši, já na to ani nechci myslet, teď mě napadlo, že ani nevim, kde bysme se fotili, já na to musim přestat myslet... jj, na e-pocasi jsem koukala, ale takhle to tam bylo vcera taky a chmu to ma ode dneska... :-( :-( :-( :-( :-(
vim, taktéž to sleduji, ale ještě dost času, aby se to změnilo, podle mě tolik dní předem se to nedá přesně určit, ještě bychom měli být v klidu, z prvu mi ani nenapadlo, že tohle datum by mohlo být ošklivě, červnu sem věřila víc než třeba srpnu
určitě nejsme sami, kdo si to přeje, je nás tu spousta nevěst, co mají svatbu i venku, pak spousta těch, kteří tu ani nejsou a taky znám dost lidí, co chystají rodinné oslavy, grilovačky ten den, takže si myslim, že bychom si slušné a slunečné počásko všichni zasloužili :-)
zasloužili, za to jak se na to celý rok těšíme, připravujeme, vymýšlíme, za to si zasloužíme hezké počasí, mě by se líbilo tak kolem 25st jasno-polojasno, na sluníčku krásně, sím sím ;-)
ahojte,
vidím, že ste si už zisťovali predpoveď počasia, ja som bola prave na www.shmu.sk na desaťdňovej predpovedi a na náš deň D to podľa nich vyzerá nasledovne: max 15 stupňov, 100 % oblačnosť, dážď ;-( hrozné, až mi je z toho do plaču...môj nastávajúci ma utešuje, že určite bude svietiť slnko, že sa nemám báť...ale neviem, neviem...musím nakúpiť nejaké rovnaké dáždniky, najlepšie čierne elegantné...porazí ma :-(
Holky, vim, že nás ta předpověď všechny děsí, ale hlavu vzhůru, nejednou se taková dlouhodobá ještě přeměnila, dyť opravdu to můžou odhadnout tak max. na tři dny. Ještě ráno si mysleli, že bude slunečno, odpoledne už že má pršet a být chladno, třeba v pondělí přijdou s tím, že budou tropy :-) Opravdu věřme, že to neni konečná. A já s koupí deštníku zatím čekám, mám vyhlídlý obchod, kde mají pěkné, ale zatím tam nechci jít.
Ahojky, ja tiez dufam, ze nebude prsaaaaaat, lebo k nasmu doomceku este nevedie cesta len kopa hliny :( Takze by sme boli cely az po usi od blata a moje biele saty :( Ani pomysliet. Dufajme, ze sa to vyjasni, no ale ak nie, naprsi nam kopa stastiaaa :)
Trošinku optimističtější, aspoň co se týče teplot ;-)
Následující týden by se podle numerických modelů mělo pozvolna oteplovat a denní teploty začnou znovu stoupat ke dvaceti stupňům. I nadále je nutné počítat se zvětšenou oblačností a přeháňkami.
Taky mě předpověď vyděsila....ale nemá cenu si s tím dělat hlavu.....nic s tím nenaděláme a hlavně....ty jejich časté změny :)
to bude ok...
někde jsme včera četli, že ke zlomu má dojít v sobotu 6.mělo by být přes dvacet...... a tak hlavu vzhůru :)
jasně že bude :)))
blondata .... včera jsem taky nakupovala.... a už mám i podprsenku pod šaty..jupíííííííííííííííííí:))).. odolala jsem a koupila jen jednuuuu :)))
jasne, ze bude hezky, rano trosku oblacky, mozna maly destik at nemusime zalivat zahradku a odpoledne krasna obloha jako stvorena pro bajecne svatebni fotky...
20 stupnu bohate staci, aspon se zenich nebude tolik v tom saku potit, ja to vidim pozitivne :-D
dnes jdeme pro prstynky, tesim se.