no....a teraz zlaty klinec dna!!!
idem na postu poslat kopu posty a velky switch zabaleny v baliku....
pridem k okienku...zenska sa zhaci..."jaaaj...ale ja uz mam zatvorene"
a vravim ze dokedy ma otvorene....tak len do stvrt a uz je 16....chapes to????
balik vacsi ako ja a trep sa s nim naspat...neskutocne nieco...by som tu opicu rozrazila!!!!
tak uz vies preco posta, ... ja som minule bola o 18.stej, a u nas je do 19stej a posielala som balik a vyblafla na mna, ze ci nemozem dojst skor ]-( ]-( ]-( , tak som jej povedala, ze su predsa otvoreny do siemdmej, a ja pridem kedy mozem, potom bola ticho, hehe, tvarila sa ze dovi dopo, ale uz si nepipla. :-D.
a to su len take utrzky ja mam ine zazitky s tetuskami pri okenku ]-(
no akoze....ta prva nebola nic...to je v poho...ale som sla teda na dalsiu postu...a tam mi vies co povedala???ze oni baliky neberuuuuu!!!!
to je nieco nenormalne...kam mam ten balik odniest aby mi ho niekto bol ochotny odoslat...
som sa na to vybodla, odniesla som ho nazad do roboty a kaslem...toto nie je normalne!uz :-S :-S :-S
som tam podavala aj listy ]-( ]-( ...takze urcite to bola posta ]-( ]-(
nebudem sa zavcasu radsej rozculovat...ale ten balik musim poslat tak ci tak ]-( ]-(
mne ludi cez den volaju, ze ci moj manzel uz je hore a ci mu mozu zavolat....
alebo sa ma kolega pyta ci sme uz prebrali to o com sme sa bavii (nejaky problem bol s nastaveniami rychlosti u zakaznikov) ...lebo oni maju predstavu, ze ja pridem domov a zahajim pracovnu poradu....ze sa budeme rozpravat o tom ze kto ma nanho ake poziadavky, ake otazky....
halo halo...ale ved ja nie som privatna sekretrtka.... ]-( ]-(
no ja ju neriesim...a oni sa ma potom pytaju, ci som to vybavila...ale ja som nic nevybavila nakolko sme to riesili pred koncom pracovnej doby ked som bola v stadiu transformacie z Dejnusky custommer care na Dejnusku manzelku ;-) :-) 8-) :-D
boli sme na kave tu je taky celkom fajn cafe jeden co chodime, a kupila som cerve granaty a taky oblozeny granat so syrom a zeleninou, chcela som robit fasirky a tie dat do toho este, ale nechce sa mi 8-( 8-( 8-( , tak ich nejak urobim na zajtra nech ma co drahy papat hehe :-D :-D .
a musim prat 8-( 8-( 8-( , hlavne to vesanie pradla 8-( 8-( ,
a ty ako, co budes papat?
teraz som papala pizzu a idem asi domov....na FB som si pisala s kamoskou a sme si dali zavazok ze sa nebudeme rozculovat
a ze si napiseme ked to porusime
som veeelmi zvedava ako dlho to vydrzim :-D :-D