aaaale...adrenalin momentalne mam na maxime...prave mi odisiel jeden zakaznik...mozno budem v telke ...a mozno budem potrebovat pravnika :-D :-D :-D :-D
aaale...chcem prachy ktore nam patria...sak som ti minule pisala tusim do IP o tych upomienkach...
a dedo mi tu skoro porazku dostal ked sa prisiel opytat ci to muyslim vazne a ja s kamennym ksichtom som mu povedala ze samozrejme, ze keby zo srandy tak mu to napisem na toaletny papier :-D ...ale to som si uz len pomyzlela ...nakolko musim byt profik tak taketo slova nahlas nemozem hovorit zakaznikom...ale chcela by som....
uz mam vybrate materialy na linku...
bahenny dub a vanilku....
a zeleny gauc budeme mat ...to pojde k tomu paradne...a striebornu pracovnu dosku 8-)
joj krasne farby, zelena je uplne super v kombinacii s drevom svettlym aj tmavsim
a bahenny dub to co je aky odtien :-D
ale sak co ked to mal zaplatiti podla zmluvy tak co potom, co sa mu nepaci, ludia su dr..ty 8-(
no to oprave sa mu nepaci ze to ma platit....
nevadi
bahenny dub je taka tmavohneda...a krasne k nej pojde aj svetlosiva dlazba a strieborna pracovna doska...a ked som k nej prilozila tu zelenu...no kraaaasa
ale sak nemal tolko minat a mal platit vcas, nie? |-|
to verim ze krasa, my mame zelenu obyvacku zelenu sedacku v kombinacii s javorom, aj zaclony mam zelene :-D ,
a kuchyna zeleno oranzova, proste zelena je super :-D
no ja som povodne chcela cervenu, tmave drevo a sivu...ale manzel neznasa cervenu...a uz ked doniesol ujo kuchynovy vzorky a ked som tam tu zelenu zbadala, tak som nemohla odolat...
este dilema ci lesk alebo matne...Michal nechce leskle dvierka, mne sa zdaju byt fajn, ale netrvam na nich
ahojte holky, nejako vas zanedbavam .... nestiham.
cely tyzden sme doma pracovali, robili sme strechu, plot atd... inak dnes som dostala nadhernu kabelu, uplne nadhernu ;-).
dani: leskle dvierka je hroza, neprakticke. mame to u mamky a daco strasne, to nemas nikdy cisty, vzdy su tam odlacky prstou.
ako som citala ake farby doma doladite, to bude krasny domcek ;-).
na svadbu doporucam nieco lahucke, bude vam horuco. my ideme tiez na svadbu a beriem si saticky co som mala na redove. na ramienka kratke, cervene ;-). len svojmu musim kupit koselu, bude mu horuco. rozmysalm ci zvolit kratky rukav, ked on ten kratky nema rad. zase bude mu velmi horuco. neviem. co si berie tvoj? kratky ci lhy rukav kosele?
;-) je jasne ze nove su lepsie ;-). ale holt peniazky sa minuli na auticko ;-). takze teraz zase trochu setrime ;-). tak aj preto tie co uz mam. idem kamoske za svedka ;-).
az si vyberies nieco nove, potom popis ake si nakoniec volila. potom daj info s tou koselou. ci vobec mam skusit presviecat mojho ze mu bude horuco, ci nie.
nieco lahke urcite, mas nieco nove vyhliadnute? joj ja by som nieco tiez isla, my budeme mat 50vyrocie zalozenia skoly, asi pojdem na taky ples vecerny :-D , tak som zvedava.
aj u vas je taky hic :-S
hej...strasny...nervozna som z toho, a chce sa mi spat
musim ist pozriet nejake satky pekne, mozno nieco s holym chrbtom alebo nieco zaujimave...uz sa tesim... ;-)
u nas neprsalo a ani to tak nevyzera zeby 8-(
neviem ale hlasili ze sa ma ochladit, ale ani na to to nevyzera, idem mrknut nejake meteo, ze co si z nas roba predel ci co ]-(