Svadba 9.5.2009. Nájde sa ešte niekto s týmto dátumom?
- Sponzor fóra
joj o macu mi ani nevrav...aj vcera sme ho mali na veceru...
draheho kamos co nam bol za svedka je doma a tak vytiahnem aj ja moju svedkynu a pojdeme posediet...uz sa velmi tesim...
sme uz davno nikde neboli...predtym sme si castejsie vysli na pizzu alebo niekam hami vonku ale teraz je toho fakt kopa takze je to pre nas luxus ist niekam25. aug 2009vcera sme si vysli do hornbachu kupovat svetla na podhlady do domceka
vo stvrtok minuly tyzden sme si vysli na stoziarik...odstranovat poruchu
sak my vlastne stale niekam chodime
bola som v sobotu na tej svadbe...
tak som si spominala na tui svoju a niektore veci som hrooozne lutovala....
napr. to, ze z mojej rodiny sa nikto somnou nechcel fotit...len moj manzel25. aug 2009caute kocky. tak ja som dnes dolamana. vobec neviem ci ist spat, ci sa premahat a nieco robit.
my ideme na svadbu buduci tyzden a dnes sme konecne kupili kravatu. inak manzel si berie koselu s dlhym rukavom on nechce s kratkym, takze uvidime bude mu teplo, ale sak jeho vec
.
inak nemam vobec nic nove, iba to ze v praci nestiham, vobec nestiham. potrebovala by som aby den mal tak 50 hodin a kto vie ci nie viacej.25. aug 2009bude, ale sak on sa bude potit
... a este chel aby kravata presne ladila k mojim satam tak sme 6 hodin hladalai kravatu. po celej prahe. ale nastastie mame. a ja mam opuchnute nohy. ale hlavne ze je kravata
.
a on je na obleky zvyknutydnes bol cely den v obleku a v pohode, nepotil sa
. teda potil, ale len tak trochu.
25. aug 2009- Sponzor fóra
poslala som ti link...
tak bude ten co je tam ...alebo si pisem s jenou tetou co predava civavky len foto mi posle az ked pride z prace...pisala, ze mam sa prist pozriet nezavazne a ked sa mi nebude pacit tak ho nemusim brat...moja zlataaaa...ja ked by som ho videla tak vezmem vsetky co ma....
civavka je asi praktickejsia...asi nema tolko chlpov...
ale...na druhej strane,....yorkshire nema srst ale vlasy a tie ked sa strihaju tak vraj tolko nevypadavaju...
najsamlepsie sa mi paci mops...ale to Michal rezolutne odmietol...lebo ma spucenu tvaricku27. aug 2009
Optima je nakupne centrum