Svadba 9.5.2009. Nájde sa ešte niekto s týmto dátumom?

31. dec 201236170
  • no pekne...v Ke byvam...jasne ze v Ke...
    dnes mi celkom bezi den
    tebe ako?

• inak super, ze tiez pouzivas este "slobodny mail"...ja mam uz aj vydaty ale to je skor taky sluzobny

• ale to sa mi len nechce to riesit, a skoro vsetci studenti maju ten stary, tak ked sa zacne skola dam im uz novy, teraz nechcem, radsej, hehe som dobra ze, dufam ze aj oni budu 😦 , zachvilku je tu skola 😞

• Sponzor fóra
  • nooo...presneee...ako to zbehlo...jedno stastie, ze nemusim uz cestovat autobusom..a o chvilku nebudem cestovat vobec 😉

• autobusom? nejak som mimo obraz, necestujete autom ci ako to je? 😞

• poslala som ti IP odu na mopslika hehe 😛

• necestujem mojaaa...ved pisem ze stastie, ze nemusim cestovat autobusom...o chvilku koncia prazdniny a to bude vsade plno deciek...chaaaapes? 🙂

• jaj jasne, ja mam skolu 15 min. peso a ked ma drahy zveze, tak do 10 min. mame taku suepr skratku, inak je to po krizovatke rannej zapche aj dlhsie jak peso
    a posli aj foto to co by sa misovi pacilo ten nejaky typ psa co si pisala... neviem ako sa vola 😃

• hej pockaj poslem...povodne som aj ja chcela toho...ale je to naozaj temperamntne psisko...ale velmi inteligentne...ale silene....tak som od neho upustila 🙂

• joj ta to tez moze byt 😃 😃 😃 , dani to je stredna cesta mopslik je NO1, potom jacky terrier, a potom tie ostatne 😶 .
    kokso ten pes ma ine meno vznesenejsie ako my setci

no a ked je temperametny, mozno aj pan manzel si ho viac oblubi, na to si nemyslela? 😃

• hral vo filme MASKA

• fakt, jasne 😃 , drahemu som poslala foto jacka russela hehe, ze co je to za psa, povedal a na druhy krat ze noo, nie je to zle, lepsie jak ten ... vies ktory 😃

• hej hej...
    no nic nebude...
    uz dudral ze zasa vymyslam 🙂
    hm...ale asi budem vymyslat az dovtedy pokial nedosiahnem svoje 😉

• nedaj sa hoho 😃

• nedala by som sa ale predstav, ze ho kupim a on ho aj tak nechce, bude sa hnevat, mne pokazi naladu, pes ho bude obtazovat....
    to nema vyznam ked s tym nie je aj on zmiereny 😐

• Sponzor fóra
  • jaj rybka 😢 , sak to treba vykumstit a presvedcit zvodne, je to uplne ine ked budes mat hava uz doma, aj on to bude inak vnimat, vidim to v okoli, ze chlapi nechcu ale potom by ho nedali 😃 , to su realne priklady 😉

• hej hej...ved ja vieeem...ved my aj teraz zijeme so psom...a on ho ma rad...ale chce to este asi cas...mozno keby mi ho niekto "daroval" 😉 tak to bude ine 😎

• ja by som ti ho darovala, hehe hned, 😃

• 😃 😃
    asi si ho darujem sama a bude 😎

• cica mica co budes varit? a budes vobec zajtra nieco varit? 🙂

• dani si tu?\

• tu som 😉

• no co ako co nove 😬
    tu je taky hic a mna tak boli hlava fuj nechutneee 😦 😞

• nie si tu
    mas IP 😶

• ani neviem kde som vcera bola...jaaaj...so svokrou som klebetila v kuchyni dlho...predtym som bola na nakup... ana dnes uz mam dost...idem vybrat masko z mrazu aby do rana rozmrzlo, som ho chcela napacovat ale ked skocim do sprachy a lahnem s pukancami k nejakemu filmu tak to zu sa mi nebude chciet....Misiak je v praci a mna tu nechal, teraz sme prisli z grilovacky...sme vymrzli, lepsie sa nam bude spat...

vies ako sa vola den ktory nasleduje po dvoch upsanych?
    ...pondelok.... 🙂

zasa vikend tak musi prsat

• de si? 😎

• som bola na termine skusat, este hehe posledny den 😃
    co nove??

• hmmm..nist....
    (opat sme vcera riesili temu hafan...verim tomu, ze ho raz spracujem 😉 )
    ty co nove?

• joj ma boli hlava dost stale este 😞
    a inak nist take, a ktoreho hafana ? 😃

• mopsa...ja som sa zamilovala donho.. a verim, ze aj on si ho zamiluje, ked som si precitala jeho charakteristicke crty...je lenivy, nepotrebuje dlhe vybehy a prechadzky...chce sa len mojkat a tulit....to je pes presne pre nas... 😉
    aj mna boli hlava...
    a vcera som sa citila slaba ako muska svetluska....dnes ma boli len chrbat ale celkom dost

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Klasické aj moderné svadobné oznámenia | Humorné aj romantické svadobné oznámenia | potlač servítok, výroba menoviek na stôl, svadobné menu...
    Váš sen ..., Váš deň ..., Vaše splnené sny.
    Zabezpečíme Vám kompletné reštauračné, eventové a hotelové služby na profesionálnej úrovni.
    Celá SR..
    Svadobné foto - video
    Rodinné foto - video
    Letecké foto-video DRONOM
    Book,glamour
    Fotoatelier
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov