Svadba 9.5.2009. Nájde sa ešte niekto s týmto dátumom?

31. dec 201236170
  • zatiaľ to príliš neriešime, nechávame tomu čas a nikam sa neponáhľame... aj ked biologické hodinky nám už tikajúúúúú 😃
    niekedy sa zadarí vynechať pár tabletiek a .... 😉

• eeehhheeee....dobraaa taktika..... 😎 😎 😎

• vyskúúúúúúúúšaj 😉

• Sponzor fóra
  • o ja by som bola radsej keby aj partner bol s tym stotozneny, ze ano, je ten spravny cas...ale zhodli sme sa na tom, ze ked sa zabyvame, veci sa zabehaju tak bude ten spravny cas 😉 😉 uz teraz sa tesim 😃

• jeziiiis ...to olievanie je takeee traaaaapneeee

• ahojte, pekné ráno. Ja som dnes ráno schytala od drahého pohár vody.

• no ale aka teraz budes peknaaa 😎

• hej, hej, kedysi keď som bola pubertiačka som to považovala za strašne zábavné, ale teraz mi to pripadá také trápne...

• aj teraz ked ta niekto "prekvapi"...a splechen an teba pohar vody tak je to menej bolestnejsie ako ked pride bratranek v puberte a nevie co a ako...bllle...trapas....
    ale teraz odisli malinky synovia nasej kamosky, tak na nich sme sa narehotali...podarene papulky

• dani -dúfam, že dnes nepracuješ!

• caute baby, andi ako lepsie? 😉
    dani aj ja dufam ze nepracujes!!!!! 😞

• nooo...idem o chvilku na dom dat tam doporiadku dve miestnosti a prestahovat kancelariu 😬 😬

• tak tak, dani a nezabudni drahemu nacrtnut, nejaku svadobnu aktivitu nech ti pomoze, nech ste teda fifty - fifty 😃 😃

• joj...ved uz vcera sme to trosku prebrali, sa to dalo doporiadku....s tou svadbou viem, ze to je na mne a uz sa s tym musim zmietit a vydrzat ....ale tak oblek pojdeme kupovat ...tak toho sa musi zucastnit aj keby nechcel 😬

• 😃 😃 😃 to hej xixiix

• Sponzor fóra
  • no som tu...s takou migreeenou som sa vratila, ze dovi dopo..... 😞

• idem do postele lebo mam pocit, ze zajtra nevstanem...
    uz dlhsie mam taky problem, ze ked napr umyjem dlazku alebo chvilku robim nieco kde sa zohybam, tak potom ma taaak strasne zacne pichat v krizoch a ta bolest mi ide do nohy a boli ma cela noha...no si viete predstavit co to je po hodinach upratovania na dome...juuj...potrebujem postel...lucim sa baby....zajtra sa vidime...
    heppy...tebe davam extra pa 😉

• Ahojte...ste tu?

• ahojte baby, dobré ráno

• caute, ako sa mate dnes o den blizsie zas k nasmu dnu 😃 ?

• ...a o starost viac 😐

• co dani? co take ? 😮

• dobré ránko, no už sa začínam poriadne stresovať..... či mám všetko, čo mi chýba...

• lilil tak to si gooood ja stresujem uz mesiac xixiix 😃 😃

• heppy, bola som v kine na Vojne neviest a prepadla ma panika .... u mna to až teraz začalo, ale zato poriadne 😐

• fiha dobry film? nepoznam, kuknem na nete o com to je ci si ho niekde stiahnut sa oplati 😎

• doporučujem, je to super komedia, dokonca aj moja polovička sa pobavila...

• heppy...kadernicka ma chce cesat v sobotu o jednej!!!!

• a jeje, a to som prave v teme maj napisala, ze ake sme sikovne, ked nas uz trapi len pocasie. a tu citam, ze mate stresy. baby, nebojte, ste sikovne a uz dlho vybavujete. vsetko dobre dopadne!

dani, to s tuo kadernickou je dobre, alebo zle? ale mam pocit, ze to bude asi problem. napr. my sa uz chceme o 12 rozbehnut do sveta a struhat ksichtiky na fotecky. takze asi aj vy by ste uz o jednej chceli byt asi niekde, ze?

• ahojte, ako pokračujete s prípravami? som tu už dlho nebola a ked vidím čo tu preberáte,,,, detičky a tak... 🙂
    no sranda s vami 🙂 😃

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Zuzana Minarovičová
    Celé Slovensko
    Ahojte, volám sa Zuzana a som svadobná a rodinná fotografka. Bude mi potešením nafotiť Vám Váš svadobný deň, kdekoľvek to bude. Píšte, volajte .-) ...
    SVADOBNÉ OZNÁMENIA, KTORÉ INDE NENÁJDETE. SKUTOČNE ORIGINÁLNE A KRÁSNE KÚSKY NA VAŠU SVADBIČKU. VITAJTE U MŇA.
    Mojím cieľom je, aby ste sa pri fotení cítili príjemne, pretože len tak dokážu vzniknúť fotografie, z ktorých cítiť prirodzenosť, lásku a radosť.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov