ahojte holky, som si dnes bola zajednať kytičku 8-)
no konečne, a zajtra mame stretnutie s kameramankou, už to ozaj prichádza, wau, ale nejako ešte nestresujem... :-D
ako ste na tom Vy? :-)
nie
len som komunikovala s tou predavajucou, ona hned ze mi ich posle ale potom mi poslaal to foto a neviem sa rozhodnut...este som ti do ip poslala jedne ale tie su na objednavku, tak to nestihacka... :-(
alebo ked nie, tak pojdem niekde do OC kupim si nejake fesne cierne, k nim splasim satenovu cervenu maslu, uviazem ako opasok a hotofka
hej hej...najednoduchsie riesenie...a vynosi sa to aj potom....no skusim ist zajtra do H&M....tam som nieco take videla tusim...a masloopasok si usijem z kuska satenu cerveneho....a bude...po ptakach :-D :-D
ahojte kocky ,ja som tu davno nebola ale som si precitala vase prispevky, a mozem povedat ze uz len par dni a uz to vybuchne,
kyticku budem mat z liliom, aspon dufam, a konecne ma muzik oble( buduci) je v nom fesak uz len synovi koselkua dverke topanocky a mozme ist
suuuppppeeerr uz sa neviem dockat
krasne su tie topanky danuscha ja by som v nich urcite nevydrzala ako ma bolia nohy ,musia byt nizske, to su pre man pohodlne take do 3 cm ;-) ;-) :-) :-)
ahoj simaleja, no na tiež moc botky na vysokom opätku neoblubujem, ale tie čo ma danuscha sa mi ozaj tiež velmi páčia 8-)
ja mám tiež opätok 5 cm 8-) 8-) :-D
majca krasna kyticka ja chcem tiez z ruzi :-)
no ja mam nizke malinke opatocky, som vysoka tak aj preto aj zo zvyku 8-) , a zaklincujem to balerinkami ak ma bude nieco tlacit :-N
Ja sa už fakt začínam stresovať, v pondelok si beriem v robote dovolenku a ideme s maminou zajednať menu do sály, potom do agentúry výzdobu a kyticu, potom kaderníčku a tak. Počas víkendov sa nedalo vybaviť skoro nič.
kto ti robil pierka? ako ti ich robila?.....ja tiez nemam....a neviem sa dovolat na matriku...neviete ake papiere tam treba brat? rodny list??? obciansky??este nieco?
lili: a preboha načo diplom? Však titul máš napísaný v OP, nie? My sme doniesli len rodné listy a OP, ja som tam dokonca nemala ani OP, ale matrikárka ma pozná.
danuscha: robila mi ich jedna kočka, sú veľmi pekné, z krušpánu, nie také obyčajné zo stužiek.
mna matrikarka bude poznat urcite...lebo nam ide na svabu, je to moja teta ale aj tak som jej chcela zavolat aby som sa uistila, ze tam bude...a mama mala za nou zbehnut cestou do obchodu rano ale ona nejak zanedbava spoje povinnsoti