Svadba 9.5.2009. Nájde sa ešte niekto s týmto dátumom?
- Sponzor fóra
mojho bavi nakupovanie ale len obcas...vacsinou so mnou chodi, rozprava mi o praci, nosi mi taksky a vobec nevnima ked sa ho pyatam...ale ked zasa ideme za nakupmi, ze aj on sam potrebuje soplnit satnik...vtedy je zlaty lebo si vyskusa vsetko co mu ukazem, a ked poviem, ze je v tom pekny tak si to kupi...alebo minule zbadal taky kostymcek a mi vravi "Cucinka to by bolo na tebe ake pekne...nevyskusas?"...vtedy viem, ze ma vnimal....
mas pravdu, ak nieco chyba tak sa netreba stresovat...jednak casu je dost a ked tam budes ty a on, tak tam bude vsetko podstatne2. mar 2009danuscha - hlavni je,ze s tebou chodi nakupovat
my s pritelem moc stejny vkus na oblekani nemame,ale najde se par veci,ktere se libi obema.Ale jsem rada,ze si kupuje veci,ktere se mi libi a snad je to i naopak
V sobotu mi muj mily koupil pyzamo,chtela jsem na svatebni noc nejakou krasnou mini kosilku,ale jemu se vic libi takove ty pyzama s kalhotama co jsou ted v mode,tak mi koupil totak uz mam i co na sebe na svatebni noc
3. mar 2009nakonec otevrene.No jsem fakt na ne zvedava,snad mi budou sedet,jinak me klepne
3. mar 2009- Sponzor fóra
tak pry jsem je zaplatila jen jednou,tak se musim pak podivat kolik mam na ucte,snad nekecal.No to je taky radost,ale hlavni je,ze ti je vratily
3. mar 2009danuscha - zatim nevim,jestli se mi to strhlo dvakrat,musim se jit podivat do bankomatu,protoze internet banking mi nejak nefunguje
uk2000 danuscha - tak to je urcite super,skusim ji tu najit a vyzkouset,ja mam snerovaci saty,takze ja bych taky zadnou nemusela mit,ale bez ni se citim divne,takze si nejakou koupim.Pristi vikend prijede pritelova sestrenice,tak vyrazime na nakupy tak mi poradi
5. mar 2009
no ved jasne...len mi bolo luto, ze predavacka je moja kamaratka a bude to musiet vsetko po mne ukladat
ale bola som velmi spokojna s nakupom. Vsetko na jednom mieste...pancusky, podprska, gatky...a skvela obsluha...