no ved jasne...len mi bolo luto, ze predavacka je moja kamaratka a bude to musiet vsetko po mne ukladat :-(
ale bola som velmi spokojna s nakupom. Vsetko na jednom mieste...pancusky, podprska, gatky...a skvela obsluha...
ved hej...netreba obehat pol mesta aby si nieco zohnala...to mam naozaj rada lebo som bola sama a sama neznasam chodit po meste ... uz mi teda ku komplet vsetkemu vela nechyba...tebe? :-D
ja taky nerada chodim sama nakupovat,jeste ze pritele taky bavi nakupovat a nemusim ho nutit :-D
no me toho chybi jeste dost,ale nebudu se stresovat,bud to sezenu nebo ne
mojho bavi nakupovanie ale len obcas...vacsinou so mnou chodi, rozprava mi o praci, nosi mi taksky a vobec nevnima ked sa ho pyatam...ale ked zasa ideme za nakupmi, ze aj on sam potrebuje soplnit satnik...vtedy je zlaty lebo si vyskusa vsetko co mu ukazem, a ked poviem, ze je v tom pekny tak si to kupi...alebo minule zbadal taky kostymcek a mi vravi "Cucinka to by bolo na tebe ake pekne...nevyskusas?"...vtedy viem, ze ma vnimal....
mas pravdu, ak nieco chyba tak sa netreba stresovat...jednak casu je dost a ked tam budes ty a on, tak tam bude vsetko podstatne ;-)
danuscha - hlavni je,ze s tebou chodi nakupovat :-) my s pritelem moc stejny vkus na oblekani nemame,ale najde se par veci,ktere se libi obema.Ale jsem rada,ze si kupuje veci,ktere se mi libi a snad je to i naopak :-)
V sobotu mi muj mily koupil pyzamo,chtela jsem na svatebni noc nejakou krasnou mini kosilku,ale jemu se vic libi takove ty pyzama s kalhotama co jsou ted v mode,tak mi koupil to :-) tak uz mam i co na sebe na svatebni noc :-D
no asi zacatkem pristiho tydne,pisou 5 dni,tak uvidim,jak budou rychly.Stala se mi ale takova vec :-( asi jsem je zaplatila dvakrat,tak jsem mu psala,tak snad mi to posle zpet,vubec nevim,jak jsem to mohla zaplatit 2krat :-( ach jo
juuj...asi si zalubena...ja som si minule objednala boty a zaplatila ich dopredu a oni mi ich poslali na dobierku a potom som sa tej firme nevedela 3 dni dovolat...vies ako som sa bala ze mi nevratia prachy?
lucka ja som z okolia Kosic, takze tam to bude...mate o 16:00?...ja prave riesim dilemu ci o 16:00 alebo o 15:00... ;-)
tesis sa???uz sa nam to krati...ja uz sa tak tesim...hlavne ked uz mam tolko veci vybavenych a nakupenych, ze uz mi vela netreba...
ty si ako na tom s pripravami?
nudlik co sa tyka tej silikonovej podprsenky vobec ju nebudes citit ze ju mas :-) treba si ju len dobre nasadit a pritlacit na prsia a potom sa vobec nemusis bat veru.
veru veru...je ako druhe prsia.... :-D :-D a vyhodou siat , aspon mojich je ze sa daju pekne stiahnut, takze ci nejaku podprsku mat budem alebo nie tak to nebude vidiet
danuscha - zatim nevim,jestli se mi to strhlo dvakrat,musim se jit podivat do bankomatu,protoze internet banking mi nejak nefunguje :-(
uk2000 danuscha - tak to je urcite super,skusim ji tu najit a vyzkouset :-) ,ja mam snerovaci saty,takze ja bych taky zadnou nemusela mit,ale bez ni se citim divne,takze si nejakou koupim.Pristi vikend prijede pritelova sestrenice,tak vyrazime na nakupy tak mi poradi :-)
danuscha: joj, veľmi sa teším, až začínam mať pocit, že sa niečo pokazí, my už hlavné veci máme, teraz som riešila bolerko ku šatám, už nám chýbajú len drobnosti (dúfam), myslím, že o 16,00 to je dobré aj tak sa môžeme zabávať až do rána bieleho :)