Svadba 9.5.2009. Nájde sa ešte niekto s týmto dátumom?
- PRO29. jún 2009
- Sponzor fóra
caute kocky. ja sa sem uz dostavame sem tam. nejak vela prace
. ale kamoska mi vcera sdelila, ze mozno bude svadba
som mala velku radost, normalne to dvihne naladu. a tak sme vyrazili oslavovat, praca nepraca, oslavovali sme
. bolo veselo. inak tuna bolo vcera cely den krasne a vcer neskutocna burka.
ja nelutujem ze som tu dala fotky, nejak mi nevadi, ze ma uvidia ludia
. a tiez pouzivam FB a ten je tiez googlovatelny, takze pohoda. ale chape ze niekomu to vadit moze.
dani je skvele, ze si sa dala ostrihat. a este lepsie je ze sa pacis svojmuparada
.
30. jún 2009heppy...aj ked vymazes tak budes...lebo googl si prechadza a uklada informacie priebezne...takze aj ked zmenim meno na albume, ze tam nebude cele mano (uz som to asi aj urobila) tak ked das moje meno do googla tak ti najde moja svadobny album...nooo
jani...vy tam mate ako veselo...super....aj ja chceeem30. jún 2009- Sponzor fóra
zase zle citam
. pardon
(s tym vlasmy). ale uz mi to je jasne, to danka sa chcela ostrihat
. ja som to nejako zase pospajala. to je tak ked citam pard ni diskusie dozadu
.
mne nevadi, kludne o mne mozu vsetci vediet vsetko. ako ja mam rada sukromie, ale zase rada sa on delim aj s inymi ludmi
. takze mne vobec nevadi, ked nie nieco niekde publikovatelne. pohybujem sa v obore, ze cim je clovek znamejsi, tym mu ide lepsie obchod a vlastne zvysuje si tym svoju cenu na trhu
. takze ono to aj prospieva
. samozrejem vsetko ma svoje pre a proti. ja asi mam radsje tie pre veci
.
do zilini sa nechystame. ale planujem vylet k manzelovym rodicom. eset o tom draha polovicka nevie
, dozvie sa v pravu chvilu
.
a dnes tu mame fakt veseleo. tento rok nemala byt ani jedna svadba a zrazu sa ukazuje ze ich bude 6
, teda v naosom okruhu. je to strasne krasne
. a je dosta dobre, ze partia drzi pri sebe. a take je to ako vlna. jeden sa zeni a zrazu pride dalsi, a dalisi a dalis
. fakt je to vlna. nepozorujete aj vy nieco take v okoli ?
30. jún 2009no tak to musis brat s iba tie dobre veci
. ked o tebe bude pisat bulvar, tak zisits, ze vela ludi bude mat zrazu o com kecat
.
ono to sukromnie je odts zviazane aj s profesiou. nezad asa to ale je. ja nesom ziaden anielik, ale ked idem na schodzku s pratnermi, tak potrebuejm vedie to nich vsetko. hlaven zo sukromni,a by si vdela o co rozpravat o com nerozpravat a tak.30. jún 2009no ja obchody nerobim...jednam bezna s koncovym uzivatelom, obcas s nejakym starostom, predsedom bytoved\ho druzstava a podobne a co najmenej potrebujem je to, ze som konatelova zena...
casto sa somnou nechcu bavit len preto, lebo som zena a kazdy by chcel kecat s konatelom....a potrebujem si svoje miesto vydupkat aby im bolo jasne, ze nie som nejaka sekretrtka, ktora si klofla konatela aby mala v zivote postarane...30. jún 2009to znie ako bojovy postup
. ale jasne chapem situaciu. u mna to je jednoduchsie. inak v zime by mal o mne vyjst clanok a ko o "zene v it" je to na pokracovanie. som zvedava, snad sa nic nepokazi a vyjde to
. je to ako clanok na pokracovanie a vzdy tam pise zenska o zenach v oboroch it. vobec som netusial ze nieco take je. ale potesilo ma to. a od vtedy co o tom viem, tak dost sa snzim zvyditelnovat, to je jedno akym smerom, elbo clovek zisit, ze ma hromady kontaktov prave nepracovnych a potom casom sa to obrati na pracu
. ale ja to beriem s uplne ineho hladiska ako vy. chcem mat raz vlastnu firmu
a to sa hodia vsekty kontakty, pracovne aj sukromne
.
30. jún 2009waw...jani...som hrda, ze si s tebou pisem
a vies ze aj o mojom manzelovi vyjde nieco? neviem ale kedy zatial...ale budem hrda aj nanho...
tak potom sa mozes kamaratit aj somnou lebo ja mam znamosti v oblasti IT...pracovne aj nepracovne...tak ti potom niekoho posuniem ked bude trebadohodneme sa...len ma spomen v tom clanku
30. jún 2009
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia