kedze sa uz planuju svadby na dalsi rok,tak otvaram temu julovych svadieb roku 2008..takze babenky,ktore to planujete vtedy,tak sem piste..hadam najdem aj take,ktore planuju ten isty datum ako ja..12.7.2008
dako cudne sa to tu zobrazuje.. tak neva
tak vdaka aj tebe leatea...
chem sa ta spytat ty budes mat asi pronovias, ze? tiez som ocarena tou novou kolekciou a dufam, ze aj nieco pre mna tam bude, ale kolko sa plati za prenajatie tychto siat? Ci zavisi to od salonu k salonu?
hela..no sprav si nejaku predstavu a pozri si na nete,co salony v tvojom okoli ponukaju,aby si vedela,co mozes ocakavat..a ked sa rozhodnes dva mesiace predtym,ze sa chcete brat,tak zajednavas neskor ako pol roka dopredu..
a kde by mala byt svadba a kolko hosti? :-)
no pronovias je dobra a ziadana znacka..ale aj draha..a fakt zavisi od toho,kde sa salon nachadza..v blave maju zrejme najvyssie ceny za pozicanie..v ziline mas pomaly o polovicu lacnejsie..
o dalsich mestach neviem..ale ceny budu urcite prisposobene cenam v danom meste.. :-)
ktore modely ta zaujali?
Ó dakujéém :-D helabela
Ja mám šaty za 10 tisíc. Vôbec netuším čo stoja v pronovias. Ja by som viac za šaty nedala, veď si zoberte, že to na druhý deň vrátite. Viem, že v Nicol stoja od 10 do 18 litrov a to je silná káva. :-(
dajte vedieť, čo máte ďaľšie. ;-) už sa teším
Idem sa vyvetrať na čerstvý vzduch :-N
svadba bude v leviciach, hosti bude strasne vela uz mam z toho hlavu v boli :-S vyse sto urcite ... pozvanych je aspon 130, ale kedze vela ma prist zo zahranicia, tak dufam, ze sa vsetci nedostavia,:-p lebo v nasom malom meste ani tolko miest na spanie nebude.
bola som len na stranke nicolu, neviem ta plati asi pre vsetky nicol salony na sk? no len v nitre asi nebudu mat vsetky saty, co su na stranke :-( uf a ktore modely.?... ked ja si tie mena ani nepamatam... checknem to :-)
tak som to pozrela a z pronoviasu, z tyhc co su na stranke slovenskeho nicolu sa mi pacia: nectar, nepal, nalon, donaire, nemesis a dakota, ta verzia s tym topom su prekrasne,...
no proste na ten styl, nie prilis siroke, kedze to by mi podla mna nepristalo. a ani by som nechela vyzerat pri zenichovi ako giganticka slahackova torta:-D
No a album som nechela vytvarat, kedze tam zatial vazne nemam co dat a nechcem tam len skopirovat fotky siat, ktore uz ma tolko bab v albumoch. mozno raz ;-)
leatea, pod 10 tis? to je bomba! to si v ziline zohnala? ci nieco tak sa mi mari.
lorinko ty si kde poziciavas tie pekne satky (take by som tiez v poho brala) za dobru cenu? v BA?
hela..no museli sa prisposobit zilinskym cena..a tie su do 10t..takze oni maju max 10,5t..takze fakt pohoda..
nepal sa mi velmi paci..len ja nemam na to postavu..ale tebe urcite sadne,pokial nemas taky drobny zadok ako ja :-D
ona pisala asi o stranku dozadu,odkial ich ma..a je v nich velka kocka :-)
Helebela, ja mám šaty zo salónu El v Bratislave v Petržalke. Majú tam šaty do 10 000. Tie, čo mám ja to je nová kolekcia, majú tam fakt pekný výber. Ja som bola iba v ich salóne a hneď som si aj vybrala.
Baby ďakujem za komplimenty :-D :-D :-D
Idem si kuknúť tie, čo ste o nich písali.
Nevestičky, pridala som si do albumu ešte pár fotiek zo skúšky zo salónu El. Tak posúďte, či som si dobre vybrala ;-)
Leatea, normálne si ma navnadila, aby som si ešte išla pár šiat vyskúšať. :-N
lorinko..vybrala si si krasne saty ;-) ale ked chces poskusat,tak kludne..troska sa pokochat aj v inych..a myslim,ze ich nezmenis..pretoze tie,co mas zajednane su tie prave ;-)
lorinko..no budeme lutovat,ze sa ta svadba uz skoncila..ako to byva vacsinou..ze si to ani poriadne neuzije clovek..
ved aj tak budeme najkrajsie pre zenicha..ci uz prideme vo vreci alebo ako princezne :-D ;-)
no vzera to tak..ale viac sa priklanam ku tej bielej farbe..na skutocnom svetle..fotky,co mam su fotene bud bez blesku alebo s nim..a s bleskom to dost skreskuje,kedze su ziarive..
aha, botičky máš už v predstave? ja som ešte žiadne pekné v našich obuvách nevidela.
ale ideme 2. februára na svadobný veltrh a tam by mali predávať nejaké, tak sa tam mrknem
lorinko, ja mam svadbu 26.jula a tie co mas ty na sebe su fakt nadherne :-) ja este nemam zajednane, ale pravdepodobne to bude tiez zo salonu El, tusim najlepsi vyber
inak dnes sme zajednali obrúčky, je to trochu skoro, ale aspon budeme mať pokoj.
z bieleho zlata a ja tam mám tri očká, môj drahý chcel bez. :-|
máte už aj vy? asi sa len chystáte, čo? ;-)
no nam ich uz vyrabaju..lebo si minule milacik zmyslel,ze ich treba dat cim skor spravit..take vo feb ich budeme mat hotove..my mame kombinaciu bieleho a zlteho,kedze ja uprednostnuje striebro a on ma zlte zlato..a moja bude s diamantom..ale len jednym..lebo do tohto sa moc nehodili tri..