Svadba júl 2008
- Sponzor fóra
- Sponzor fóra
no ja to mam hrozne daleko..360km z domu
ale ostaneme v apartmane,aj ked drahy je zo ziliny..a tiez ma vlastnu izbu
no chceme si uzit klud,ked sa rano prebudime..
a v nedelu sa aspon rozlucime s tymi,ktori budu ubytovani a pojdu hned domov..pozrieme obe rodinky a pojdeme sa fotit..alebo sa pojdeme fotit a potom pozrieme rodinky..22. jan 2008no uvidíme
co budú ubytovaní budú viac menej zo strany milého takže určite pojdeme za nimi..ale to je este vo hviezdach ako to bude
určite ako sa to porieši...
budete sa fotiť aj po svadbe? ako to máš v pláne? ja este vobec neviem, mne sa toho páči strašne veľa a tu vidím také kásne svadobné albumy...naozaj klobúk dole pred šikovnými fotografmi..22. jan 2008a to ides zhadzovat? no aj ja by som mala..aspon zopar kil..ale cvicit nemozem..zdravie nedovoli momentalne..
dnesok bol v praci dost rusny..aspon zaciatok..koniec uz bola sama pohoda..a zajtra by sme mohli mat tiez klud..no clovek nikdy nevie..na poslednu hodinu sme mali praktikum..a nikde sme ho nemohli najst..asi po 10min sme ho konecne nasli
24. jan 2008ked máte praktikum čo robíte?? no idem zhadzovat lebo za posledného trištvrte roka som 6 kg pribrala čo je hroza...dnes sme mali fit lopty, takto o týžden vo stvrtok step aerobic a kazdy utorok klasika aerobic...no poviem ti dnes ma zatínalo v krízoch nesutocne, ako sme sa natahovali..
zajtra je piatok, cítit to aj tam kde si?? akoze vacsia pohoda a tak???chodíš sa aj niekam zabaviť?
24. jan 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
Bude mi cťou zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
ahojte baby..aka som rada,ze som z toho blazinca uz prec..dnes sme mali totalne divny den..co sa dalo pokazit,to sa pokazilo..hadam zajtrajsok bude lepsi

no ja skusim zistit,ze ako bude mat drahy volno v sobotu..lebo vybavoval volno na nedelu..
a slobody si uazijem aj po svadbe..kedze sa urcitych veci a zvykov nerada vzdavam