kedze sa uz planuju svadby na dalsi rok,tak otvaram temu julovych svadieb roku 2008..takze babenky,ktore to planujete vtedy,tak sem piste..hadam najdem aj take,ktore planuju ten isty datum ako ja..12.7.2008
no ja dieta este urcite nechcem..aj ked je to mile,este mam dost casu 8-)
pia..a aku kyticu si si vybrala?
baby..deti si uzivajte,pokial ich mozete vratit :-D :-D :-D
lea...tak to s detmi je svatá pravda :-D
a ešte so si spomenula, že namám kopec vecí vyriešených...čo s kvetom do vlasov...aký účes....mangelove topky...no a hlavne nemáme oznamká 8-( :-S
pia .... pekny vecer :-)
lorinko..to je na dlho steniatko :-D ja som mala kokerspaniela americkeho ale nam uz umrela :-( bola starucka ;-( ;-( ale to som ti uz spominala..
lori..a ked budes chciet, tak isto si vyber sucku, su velmi verne a pritulne ..ja moju zboznujem len kvoli tomu ake ma hebucke telicko :-D su to dobre rasy, aku mam ja ;-)
pia...super...to mi potom poradíš...ak sa odhodláme...ale to len keby sme išli mimo SVK žiť...aby som sa tam sama nenudila :-D
caly...ja viem..kokerspanieli sú krásni x-) ..ale aspon sa teda dožila vysokého veku ;-)
lea... :-D vážne? z toho sú alergie :-p
ja sa na dnes tiež lúčim...mám gerlachovský štít riadu :-p tak idem umývať :-) ...lebo drahý nemôže...hrá na gitare 8-(
lori..no ja nemam :-p :-p :-p
inac..v skole sme si vychovali drobnucke rubky..pouzivaju ich na pokusy :-( ale nastastie nic hozne to nie je :-N
idem do sprchy..som cela zaprasena..ale aspon najedena :-D
lorinko...tak teda to ste paradna rodinka :-D drahy na gitare ty ides na turu :-D :-D no parada :-p
lea...nechci papagaja ten robi taky bordel, ze az :-|
caly..mame doma korelu..je to sice bordel..ale to nevadi..ja psov totiz nemozem =-)
a predtym sme mali andulku..dokonca sa naucila aj rozpravat :-) x-)
caly... :-D :-D ...túru som zmákla v poho 8-)
lea...a kedy si ju zadovážiš?
pia...ten moj nevyspevuje...nastastie :-N ...on vyhráva len také árie :-p :-D
všetkým pekný deň 8-)
dobre ranko :-)
lorinko...ja by som bola celkom rada, keby sme si mohli dovolit kupovat stale novy riad a ten spinavy vyhadzovat von oknom :-D :-D ja totiz strasne nerada umyvam riad...ale co uz :-S
lea..aj kamoska ma volakeho papagaja ale neviem nazov :-p tak ten okolo seba robi na meter bordel...a tiez vie rozpravat :-D taky velky je :-N
pia...ako film??pacilo sa ti?