Svadba júl 2008

3. mar 201166430
  • no ja dieta este urcite nechcem..aj ked je to mile,este mam dost casu 😎
    pia..a aku kyticu si si vybrala?
    baby..deti si uzivajte,pokial ich mozete vratit 😃 😃 😃

• caly...nie uvedomele, len to este tak neriesis, my sme prastene 😃 😃 😃

• pia....ja uz chcem babo aj moj mily chce..hadam viac ako ja..a mne uz treba..mam za rok 30 😠

• Sponzor fóra
  • lea...tak to s detmi je svatá pravda 😃

a ešte so si spomenula, že namám kopec vecí vyriešených...čo s kvetom do vlasov...aký účes....mangelove topky...no a hlavne nemáme oznamká 😦 😒

• lea...vybrala som si, mam ju v albume..kombinacia pivoniek, kal a neviem ako sa to vola...vravela mi to minule caly 😃

• ale tak aj ja by som uz vsetko chcela...ale ked ja som v casovom strese vtedy mi to zhananie ide najlepsie a potom aspon nespekulujem 😃

• my mame taky funny problem s oznamkami..chyba material a zatial ho stale nedostali 🤔 🤔 🤔

• pia..myslim ze to bola bowardia 😃 😃 😃

• zeny, idem sa venovat "muzovi" sme sa dllllho nevideli, tak pekny vecer vam prajem 😉

• caly...zvládneš neboj 😎

pia...ja cem šteniatko...najlepšie také ako máš ty 😃...už som o nom aj drahému rozprávala 😬

• pia...veni..vidi... vici 😃 😃

• pia .... pekny vecer 🙂

lorinko..to je na dlho steniatko 😃 ja som mala kokerspaniela americkeho ale nam uz umrela 😞 bola starucka 😢 😢 ale to som ti uz spominala..

• lori..a ked budes chciet, tak isto si vyber sucku, su velmi verne a pritulne ..ja moju zboznujem len kvoli tomu ake ma hebucke telicko 😃 su to dobre rasy, aku mam ja 😉

• pia...super...to mi potom poradíš...ak sa odhodláme...ale to len keby sme išli mimo SVK žiť...aby som sa tam sama nenudila 😃

caly...ja viem..kokerspanieli sú krásni 😵 ..ale aspon sa teda dožila vysokého veku 😉

• pia.tak si ho uzi..a nerobte nekale veci 😛 😃

• Sponzor fóra
  • baby..ja chcem andulku 😛 😎

• lea... 😃 vážne? z toho sú alergie 😛

ja sa na dnes tiež lúčim...mám gerlachovský štít riadu 😛 tak idem umývať 🙂 ...lebo drahý nemôže...hrá na gitare 😦

• lori..no ja nemam 😛 😛 😛
    inac..v skole sme si vychovali drobnucke rubky..pouzivaju ich na pokusy 😞 ale nastastie nic hozne to nie je 😬

idem do sprchy..som cela zaprasena..ale aspon najedena 😃

• lorinko...tak teda to ste paradna rodinka 😃 drahy na gitare ty ides na turu 😃 😃 no parada 😛

lea...nechci papagaja ten robi taky bordel, ze az 😐

• caly..mame doma korelu..je to sice bordel..ale to nevadi..ja psov totiz nemozem 🤔
    a predtym sme mali andulku..dokonca sa naucila aj rozpravat 🙂 😵

• lori...citam, ze aj tvon muz hraje na gitare 😃 tiez ti vyspevuje,?

• caly... 😃 😃 ...túru som zmákla v poho 😎

lea...a kedy si ju zadovážiš?

pia...ten moj nevyspevuje...nastastie 😬 ...on vyhráva len také árie 😛 😃

všetkým pekný deň 😎

• dobre ranko 🙂

lorinko...ja by som bola celkom rada, keby sme si mohli dovolit kupovat stale novy riad a ten spinavy vyhadzovat von oknom 😃 😃 ja totiz strasne nerada umyvam riad...ale co uz 😒

lea..aj kamoska ma volakeho papagaja ale neviem nazov 😛 tak ten okolo seba robi na meter bordel...a tiez vie rozpravat 😃 taky velky je 😬

pia...ako film??pacilo sa ti?

• caly...ty už si tiež hore? 🤔 😬

• avojte, kde stee? 😉

• pia...cawko...ja mám dnes stretko s blaváčkami nevestami....takže letííím...večer sem možno mrk 😃

• lori...krásne topky si kupila 😉

• uzi si to 😎

• pia...dakovala 😃 ...večer pokeáme...som zvedavá..ako bolo dnes s detúrencami....

• juuj, dnes som pri detickach nebola, az v pondelok zacinam, vcera som sa bola len pozriet a pokecat o podmienkach... 😉 zatim, paps 😃

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Váš sen ..., Váš deň ..., Vaše splnené sny.
    Zabezpečíme Vám kompletné reštauračné, eventové a hotelové služby na profesionálnej úrovni.
    Mirec
    Celé Slovensko
    Kamerovanie a fotografovanie vašich dôležitých životných okamihov ako sú svadby, stužkové, portréty Vás a vašej rodiny,

Aeternus Pictures
    Celé Slovensko
    Naše fotografie sú typické využitím romantických teplých tónov a pastelových farieb. Zachytávame momenty naším vlastným rukopisom.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov