Svadba júl 2008
- Sponzor fóra
ahohjteee..
lorinko...su take sviezeako ty
dnes sme boli koli obruckam, hmm...asi budeme mat len jednoduche hladke sirsie a ja budem mat tri kamienky a drahy asi ani jeden alebo taktiez...nas prehovarali aby sme mali rovnakeale este pojdeme pozriet do BB
tak zatial len tak
lea..tak nech ti ide od ruky aby si to mala cim skor
zatial sa majte ...idem vystriet krížepred tv..
28. mar 2008- Sponzor fóra
doooobre rááánko
caly...mna picnezas rovnaké obrúčky
my máme všetko rovnké
´...tiež máme hladké a ja mám tri kamienky...a chlop čisté
a to máš pravdu s tým meraním v páse a td...včera som jak besná zhladávala u mamky meter...a prdlajs...nenašla som..
lea...to aká macherská váha
katka...zas ponocuješ?29. mar 2008silianka...avoj jankaa
hej satky su super, aj tomasovi sa pacia
noo bola som pozerat, ale vsetko stalo okolo 600 - 700 sk, ale boli zato pekne, jemnucke...ale minule v tom obchode mali aj za 400...tak pojdem este popozerat u nas, ci nebudu lacnejsie, a ked nie tak kupim tu v ziline...
pekny dnik
29. mar 2008no tu bolo vcera celkom pekne..aj ked rano prsalo,poobede uz bolo super,len fucalo..a dnes sa totalne pokazilo pocasie..este som ani nohu z domu nevytiahla..a to som sa chcela prejst..
takze robis pokrok..no super..
ja som spravila zopar fotiek..konecne tej bizu a aj manzetiek..tak potom pridam..
a postrihala som ruze,co pojdu na nevestin dom..plus som odfotila aj ruze,co pojdu do kostola na lavice..
takze znacny pokrok..len musim zas premyslat,co treba spravit..je toho cim dalej,tym menej,ale mam pocit,ze stale cosi chyba..no nic ma nenapada29. mar 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
najlepší pomer cena / výkon
Bude mi potešením zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
jjjeeej lorinkooo tie su krassneee

ja som bola dnes v obchode takze som ranko vstavala..tak preto som bola hore